Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

REQ Logo(jednostavan) - 4 kredit

311 pregleda · 6 odgovora · otvorena 17.06.2010. u 16:59

Treba mi "jednostavan" logo samo text sa malo efekta ...
Treba pisat RoadRunner

DIMENZIJE: oko 300x40 px
POZADINA: transparent
BOJA : neka #555555 ili za koju nijansu svijetlija

Prije texta treba samo da stoji ova ikona od prilike velicine kao i sama slova ... nasao sam vec te ikone koje bi se mogle iskoristiti ... treba mi samo ovaj znak wireless bez ovoe plave ikone za muziku(ako budes koristio/la prvu sliku),a ako budes koristio/la 2-gu sliku izbaci ovaj stik... ili ga iskoristi na neki maštovit način ...

Evo vam source ovih slika
http://rapidshare.com/files/400052514/Wireless_adpter_dock_icon_by_Habatares.rar.html

to su vectori ... za adobe ilustrator ...

Ako mene pitate najjzadovoljniji bi bio kada bi dizajn texta bio kao ovaj wireless znak na prvoj slici .. znaci 3d sa tim glow efektom il sta je vec ...

Nagrada ko uradi je 3-4 KM kredita ... treba mi do subote do 17-18h ...

Hvala unaprijed!

kakve su šanse s tim da ne izradiš ?

ID: 53510

ne vjerujem da će ti iko uraditi sa tim profilom

još ti je kobajagi stalo do gramatike ovdje č ovdje c, ti si neki 30-45 do hoćeš da izradiš
harees je napisao/la:
kakve su šanse s tim da ne izradiš ? :D

ID: 53510

ne vjerujem da će ti iko uraditi sa tim profilom

još ti je kobajagi stalo do gramatike ovdje č ovdje c, ti si neki 30-45 do hoćeš da izradiš :-*
nikakve ... posaljes mi zasticenu verziju slike da preko nje nesto pise .. kako god .. ti reci nacin ...

22 mi je godine necu sa 3-4 km nekog skemat vjeruj! ne brini se za ovaj profil ... ko bude voljan uradit .. cucemo se preko fb-a , msn,telefona ... ako skemam onda mi j**i mater ... ajd pozdrav

druže moj ... ako nemos radit .. nemoj druge "odvlacit" da mi pomognu ... jer sigurno nisi u pravu .. sa tim da cu skemat ... vidjet ces na kraju
Ako izradis onoga ko ti pomogne, ja cu se licno pobrinuti da budes banovan.

archie je napisao/la:
Ako izradis onoga ko ti pomogne, ja cu se licno pobrinuti da budes banovan.

Moze i to, al glupo vi njemu ako nekog skama date ban, on poslije opet skama ili ako mu je preko 50k ID on ce skamat nekog na g.ba i otic sa njega, kao da mu je vazan ban
" rel="nofollow" target="_blank">http://img820.imageshack.us/img820/8128/455454.png[/IMG]

Nesto od mene

Post dobio aplauz od archie

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.