Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Borci

968 pregleda · 73 odgovora · otvorena 21.04.2010. u 15:00

Naime, ne idem danas u školu ( II Gimnazija Sarajevo ) radi štrajka boraca. Na prvi pogled mi je super bilo, danas sam trebao imati kojekakvih kontroni zadataka, propitivanja, stoga bio sretan do neba ! Kontam da vidim šta se to zbiva, čitam na sarajevo-x izbio belaj strašan. OKRENITE NA TVSA i gledajte i plačite. Jadni ljudi koji su se borili za ovu zemlju ovako da ispaštaju i da ih udaraju i vrijeđaju. Predviđaju, ako se ne ispune zahtjevi da će sutra biti još gore -,-

Poslati oko 10 autobusa specijalaca, pa to rade samo PI**E !

http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/100421045

Šta mislite o ovome, nemoj trashat temu, nek vide ljudi na cemu smo ...
reeq je napisao/la:
Ovo nisu borci , ovo su neki kriminalci koji narusavaju red i mir , upravo sam se vratio iz grada. Jedva , znaci jedva sam prosao od silnih suzavaca koje policija baca. Kada sam prolazio onom ulicom Kralja Tomislava ako se ne varam , dovezli su preko 7 auta iz kojih je izasla nasa vrhunska policija , te njihov komadant gospodin Vikić.

Meni je ovo idiotluk , ako sam dobro vidio zapaljena je policijska kucica pored Americke ambasade , ako se ovo nastavi , samo jos trebaju amerikanci da posalju avione da nas bombarduju.
Ovo je idiotluk , a ne protest ;)

I da , zaboravio sam napisati , prolaskom kroz park kod II Gimnazije , primjetio sam desetine osoba sa pivskom flasom od 2l. Imaju novca za cigare , pive , alkohol , a zale se na neka primanja. Ja shvatam ljude koji nemaju , ali ovo su mladi ljudi , koji su ovdje bez razloga.
Pratim upravo govor ministra , i inace laze i "sere" ali ovaj put je upravu ;)
Jedan veliki respect za post ! .
Fol nemaju para a kupuju one pive od 2 l i cigare .Ma fuj .
vrabaCC je napisao/la:
Koji ste vi retardi : ( . Pa ljudi mogu imati 5 km u djepu , a gdje su njihove plate ? to mi recite ?
archie je napisao/la:
Eto ti si osjetio rat, i bodris jednu ili drugu stranu. Epic phaile..
Jesam ja igdje spomenuo da sam osjetio rat ili naglasio da bodrim jednu ili drugu stranu ? Ja sam samo iznio činjenice, onakve kakve jesu.
vrabaCC je napisao/la:
Nisam ovo htio napisat al' jednostavno su me emocije obuzele.
Pito bi ja tebe da ti zivis od posranih 150km koji dobijes svakih 3 mjeseca i tad' molis Boga da ih dobijes.Ja imam srece pa mi se stari snasao neshto radi nije sad bitno da o tome pisem.
A kako je ljudima koji nemaju noge,ruke?
Drzava nema para,imaju para za Audi A8,imaju para za plate od 3000km imaju para,da se vozaju sa avionima,rasipaju se da si samo sluso koliko se para potrosi za tolet papir u vladi oko 150k KM.
Da sam' imao priliku otiso' jutros sa starim,al' nisam skola me je sprijecila.

Ćao.
AMAZINGTR0N je napisao/la:
Koji ste vi retardi : ( . Pa ljudi mogu imati 5 km u djepu , a gdje su njihove plate ? to mi recite ?
Ama bolan kake plate .?Imaju primanja koja su sasvim solidna .To sto neki nemaju posla njihova stvar .
Da je on normalan on bi tih 5 kmova potrosio na hljeb ili neku vrstu hrane .Nahranio bi djecu a ne opijati se .
"Građani BiH mogu se nadati liberalizaciji viznog režima tek u drugoj polovini 2010. godine, rekao je u Briselu visoki predstavnik u BiH Valentin Inck" !

Ja mislim da ce biti posle ovog 2050 a kakvi smo napravicemo jos milion sranja u buducnosti tako da .... !
Propadamo sve vise i vise .

egz3kut0r je napisao/la:
Nisam ovo htio napisat al' jednostavno su me emocije obuzele.
Pito bi ja tebe da ti zivis od posranih 150km koji dobijes svakih 3 mjeseca i tad' molis Boga da ih dobijes.Ja imam srece pa mi se stari snasao neshto radi nije sad bitno da o tome pisem.
A kako je ljudima koji nemaju noge,ruke?
Drzava nema para,imaju para za Audi A8,imaju para za plate od 3000km imaju para,da se vozaju sa avionima,rasipaju se da si samo sluso koliko se para potrosi za tolet papir u vladi oko 150k KM.
Da sam' imao priliku otiso' jutros sa starim,al' nisam skola me je sprijecila.

Ćao.
Meni je stvarno drago sto ti stari radi i izdrazava te .Pomnozi tih 150 kmova na nekoliko hiljada boraca .
Jesil ti ikada vidio da se neki prijesednik drzave voza u stojadinu .? Normalno da ce kupovati audia ,mercedesa .On je to sam zaradio i normalno da ce sebi kupiti najbolje
mirofa je napisao/la:
"Građani BiH mogu se nadati liberalizaciji viznog režima tek u drugoj polovini 2010. godine, rekao je u Briselu visoki predstavnik u BiH Valentin Inck" !

Ja mislim da ce biti posle ovog 2050 a kakvi smo napravicemo jos milion sranja u buducnosti tako da .... !
Propadamo sve vise i vise .

Šta će nam Evropa, kad možemo bezvizno u Tursku.
vrabaCC je napisao/la:
Jos si ti nezreo , cim ovako nesto mozes napisati .

ps. Ne citiraj .
vrabaCC je napisao/la:
Meni je stvarno drago sto ti stari radi i izdrazava te .Pomnozi tih 150 kmova na nekoliko hiljada boraca .
Jesil ti ikada vidio da se neki prijesednik drzave voza u stojadinu .? Normalno da ce kupovati audia ,mercedesa .On je to sam zaradio i normalno da ce sebi kupiti najbolje
Sam' zaradio a preko cije "grbace" a? Sve ratni profiteri slao momke na liniju a on preko noci zaradio.
Gdje su sve te guzonje naravno prepali se i pobjegli pacenici jedni.
Necu se uplitat' u nikakve svadje da bez razloga budem banovan.

Ne citiraj.
vrabaCC je napisao/la:
Ama bolan kake plate .?Imaju primanja koja su sasvim solidna .To sto neki nemaju posla njihova stvar .
Da je on normalan on bi tih 5 kmova potrosio na hljeb ili neku vrstu hrane .Nahranio bi djecu a ne opijati se .
Da su nekakvi zaposlili bi ih ..
reeq je napisao/la:
Ovo nisu borci , ovo su neki kriminalci koji narusavaju red i mir , upravo sam se vratio iz grada. Jedva , znaci jedva sam prosao od silnih suzavaca koje policija baca. Kada sam prolazio onom ulicom Kralja Tomislava ako se ne varam , dovezli su preko 7 auta iz kojih je izasla nasa vrhunska policija , te njihov komadant gospodin Vikić.

Meni je ovo idiotluk , ako sam dobro vidio zapaljena je policijska kucica pored Americke ambasade , ako se ovo nastavi , samo jos trebaju amerikanci da posalju avione da nas bombarduju.
Ovo je idiotluk , a ne protest ;)

I da , zaboravio sam napisati , prolaskom kroz park kod II Gimnazije , primjetio sam desetine osoba sa pivskom flasom od 2l. Imaju novca za cigare , pive , alkohol , a zale se na neka primanja. Ja shvatam ljude koji nemaju , ali ovo su mladi ljudi , koji su ovdje bez razloga.
Pratim upravo govor ministra , i inace laze i "sere" ali ovaj put je upravu ;)
Ma sta pricas tako ti boga, jel trebaju sad ljudi da na proteste masu zastavama da pjevaju? nemas blage veze da bi se revolucija daleko procula i da bi imala efekta mora da bude zestoka i da padne mrtvih glava ako treba

Tih protesta kako si ih ti zamislio bilo je 100 puta u BiH malo ovo ono i svi kuci i opet po starom lopovluk i korupcija

Lako je tebi pricati vidi se da nisi upucen u neke stvari, znas li da u BiH ima bruku ljudi odnosno porodica koje gladuju i zive ko prosijaci a ovi gangsteri 5000 km za nerad americki politicari im zavide na visini plate.
Sad sam iz grada i mogu rec da je situacija ono , vrhunska.Volio bih da se ovo nastavi da supak da ostavku i da im se vrati oduzeto jer nebismo imali nista od ovoga trenutno da nije bilo njih.

Ima vala i ovih vandala što koriste situaciju i rokaju po zgradi kamenjem..Ipak su to sve zaslužili tako da ih ne žalim sekunde čak šta više , volio bih da ovo potraje i da daju je***u ostavku.

Rasplako se od silnih suzavaca , je**m im sve.
KRYSTAL je napisao/la:
Sad sam iz grada i mogu rec da je situacija ono , vrhunska.Volio bih da se ovo nastavi da supak da ostavku i da im se vrati oduzeto jer nebismo imali nista od ovoga trenutno da nije bilo njih.

Ima vala i ovih vandala što koriste situaciju i rokaju po zgradi kamenjem..Ipak su to sve zaslužili tako da ih ne žalim sekunde čak šta više , volio bih da ovo potraje i da daju je***u ostavku.

Rasplako se od silnih suzavaca , je**m im sve.
+ 1337

Da se hoce samo procuti na svim svjetskim vijestima CNN,BBC nek' vide ljudi.
error202 je napisao/la:
Ma sta pricas tako ti boga, jel trebaju sad ljudi da na proteste masu zastavama da pjevaju? nemas blage veze da bi se revolucija daleko procula i da bi imala efekta mora da bude zestoka i da padne mrtvih glava ako treba

Tih protesta kako si ih ti zamislio bilo je 100 puta u BiH malo ovo ono i svi kuci i opet po starom lopovluk i korupcija

Lako je tebi pricati vidi se da nisi upucen u neke stvari, znas li da u BiH ima bruku ljudi odnosno porodica koje gladuju i zive ko prosijaci a ovi gangsteri 5000 km za nerad americki politicari im zavide na visini plate.
Pa ako je nasilje rjesenje , onda nismo izasli iz kamenog doba.
Izmedju ostalog , ako cemo realno i nismo. Govorim ti , podrzavam njihova prava , ali donijece odluku o nekoj izmjeni zakona , sta vec ne , a onda ce to ispasti jos jedna u nizu lazi koje su obecali a nisu ni pokusali ispuniti

Kako god , ja sam da se njima ispune prava , ali svi realno znaju da je to nemoguca misija.
Kad izadje BEZVIZNI REZIM bice " POBJEGLI SMO JEDNOG JUTRA S DVIJE KESE NAJLONSKE " ..
Ma znam buraz stari mi je demobilisani borac dole je pred vladom, javio mi je da su ih nogama ubili sa kamenjem svi prozori polupani. Ma nek sruse zgradu zbog cega su branili drzavu sve im po spisku.

UBIJ IH NOGAMA BRE KAMAAAN !
qutoR je napisao/la:
Kad izadje BEZVIZNI REZIM bice " POBJEGLI SMO JEDNOG JUTRA S DVIJE KESE NAJLONSKE " ..
hahahaahahahhaahahahaaha
vrabaCC je napisao/la:
Aj da jednog uzmu nego svaki mjesec novog il neko novo auto
I haj ti zivi za 150km
Prema tvojoj prici vidi se da si TATIN sin

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.