Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Inter - Barca

921 pregled · 89 odgovora · otvorena 20.04.2010. u 22:59

Inter - Barcelona 3:1 (1:1)

Milano
. Stadion Giuseppe Meazza.
Gledatelja: 80.000.
Sudac: Olegarío Benquerença (Portugal).
Strijelci: 0:1 - Pedro (19), 1:1 - Sneijder (29), 2:1 - Maicon (4, 3:1 - Milito (61).

komentar ?

<3
epiC je napisao/la:
mozda je dao 250m € na pojacanja al je zaradio skoro duplo tj 400m €....a barca od unicefa moze jedino sudce kupit
hahaha, al zato igraju 10x lepsi fudbal ;)
Svaki dan postajem sve vise i vise alergican na barsu .

Mili javi se da cujemo tvoj komentar !
smk je napisao/la:
hahaha, al zato igraju 10x lepsi fudbal ;)
ako je ovo veceras lijepo onda ja mogu skupit 11penzionera i lijepse ce odigrat od ovih djecaka koji bez pomoci sudaca nemogu nista
Ma samo opusteno...

Vidite kako je ovo 2 poluvreme bilo ovde?

E tako ce biti citava utakmica na nou campu...

Hvala cao...
epiC je napisao/la:
ako je ovo veceras lijepo onda ja mogu skupit 11penzionera i lijepse ce odigrat od ovih djecaka koji bez pomoci sudaca nemogu nista
Zar najbolji tim na svetu nema pravo da kiksne jednu utakmicu? :)

Ej, razmisli malo, nisi glup ;)
Drago mi je samo radi Gvardijoline izjave:
"Nadam se da će Iniesta biti spreman za finale."

E puši ku**c Pep!
smk je napisao/la:
Zar najbolji tim na svetu nema pravo da kiksne jednu utakmicu? :)

Ej, razmisli malo, nisi glup ;)
nisam glup,al ako su najbolji tim na svijetu nesmiju placati sudce da im pomazu,kao chelsea prosle godine.Neka igraju posteno kao veceras i to je njihova realnost ,3 primljena pogotka po utakmici
epiC je napisao/la:
nisam glup,al ako su najbolji tim na svijetu nesmiju placati sudce da im pomazu,kao chelsea prosle godine.Neka igraju posteno kao veceras i to je njihova realnost ,3 primljena pogotka po utakmici
E da , stvarno su oni suci cigani , dogurali su ih na prvo mjesto u španjolskoj ligi i do polufinala lige prvaka. Sram da ih bude.
epiC je napisao/la:
Et' vidis da si glup :D

Razmisli opet :D
j0ker je napisao/la:
E da , stvarno su oni suci cigani , dogurali su ih na prvo mjesto u španjolskoj ligi i do polufinala lige prvaka. Sram da ih bude.
slezem se za sudce da su to sto jesu al sta ces....uefa je postrozila kriterije i vec veceras se pocima uvoditi NO BARCA HELPING sudacki sistem i nogomet je postao ono sto treba da bude
epiC je napisao/la:
slezem se za sudce da su to sto jesu al sta ces....uefa je postrozila kriterije i vec veceras se pocima uvoditi NO BARCA HELPING sudacki sistem i nogomet je postao ono sto treba da bude
Drago mi je da znas prepoznat sarkazam.

Upute : znacenje rijeci sarkazam potraziti na google.hr
epiC je napisao/la:
stvarno ovih sudaca, namjestili im spanjolsku ligu, kup, ligu prvaka pa dokle vise ?
Svaka cast interu...

svi koje sam sreo do kuce su popadali na kladari...
par njih na kornerima i zutim a 1 na opsajdu
a 2ica iz kafane da ce mesi dati prvi go

hahahhahaa

A sto se tice revansa... 2:1 ce biti
GJ Inter, bolji bio ubjedljivo. Messi nista jbg zatvorili ga jedino Pedro sto je igro kao i uvijek (momak je trenutno najjaci) Pandev, Milito i Sneijder objasnili fudbal
Mislim da je ofirno vaditi se na sudce kad je ionako ovaj vecerasnji idol. Djelio zute nizasta. Dobro je pa se nevade na to sto su putovali busom
Inter je ajmo reci jednom nogom u finalu..

Kao sto ste imali priliku da vidite, obe ekipe igraju dva razlicita fudbala,po meni Inter ce cekati da se Barca otvori i zabiti jedan gol..
bshz je napisao/la:
Maicon objasnio, hvala poz. :D

:-*

ed: Ovim dole, sto im nije jasan moj komentar, neka prostudiraju.

btw, vi se uhvatite Reala, kad god da gubite, ko da vas ko pita za Real..ionako nemate 25 titula u tom vasem NAJBOLJEM KLUBU NA SVIJETU a nadjete prigovarati drugima, mua. :D
kako mu je samo drago posto njegov real ispada 8 godina zaredom u 1/8 finala hahahaha....
jest mi te zao besha pravo :D
smk je napisao/la:
Ma da da , barsa pobedi Real, svi navijaci Barse, Inter dobije Barsu, svi nesto Murinjo ovo ono.. Murinjo ce ispusiti u Spaniji, kladim se u G.ba akaunt XD

Msm, ne serem ja, to je cinjenica.. I Arsenal je 2-2 igrao sa Barsom, stigao sa 2:0 na 2:2 pa sta mu messi napravi kuci?

E moji vi, sutra Roben lagano uzima
Koliko ste vi srali zbog lyona, pola vas ne zna ko im uopšte igra? Pa jel vama iko išta rekao? Nije. Zato pusti nas da uživamo u vašoj nesreći. :*
spY je napisao/la:
Koliko ste vi srali zbog lyona, pola vas ne zna ko im uopšte igra? Pa jel vama iko išta rekao? Nije. Zato pusti nas da uživamo u vašoj nesreći. :*
Gdje se ovdje klikne za like

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.