Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Inter - Barca

921 pregled · 89 odgovora · otvorena 20.04.2010. u 22:59

Inter - Barcelona 3:1 (1:1)

Milano
. Stadion Giuseppe Meazza.
Gledatelja: 80.000.
Sudac: Olegarío Benquerença (Portugal).
Strijelci: 0:1 - Pedro (19), 1:1 - Sneijder (29), 2:1 - Maicon (4, 3:1 - Milito (61).

komentar ?

<3
MorgaN je napisao/la:
2) Vidimo se u Spaniji na revansu. Interu ce trebati pelene. A ti koristi taj omegol. Margarin i ulje
Druže nisi svjestan šta pričaš,vama je odbrana i onako rupa a kući igrate i bez Puyola....tako da ste nastradali,mi ćemo vam uvalit gol pa ćeš ti tražit omegol ;)
ney je napisao/la:
Bas tako. Sve je to do taktike. Svi se nesto furaj messi ce dati 3 gola, dace 3 gola moj k****, ne igraju protiv litexa inter je ime..

Gledao sam tekmu i samo mogu reci zasluzeno..
Ma da da , barsa pobedi Real, svi navijaci Barse, Inter dobije Barsu, svi nesto Murinjo ovo ono.. Murinjo ce ispusiti u Spaniji, kladim se u G.ba akaunt XD

Msm, ne serem ja, to je cinjenica.. I Arsenal je 2-2 igrao sa Barsom, stigao sa 2:0 na 2:2 pa sta mu messi napravi kuci?

E moji vi, sutra Roben lagano uzima :D
Ev s moje neutralne strane, SUDIJA NEOFIRNO SILJIO

Jbg, Barca jeste bila losa, ali sudija je isto dosta odlucio veceras
barca je rucala margarina i pekmeza,veceras je se vidilo da su bez sudacke pomoci oni klub u rangu Tenerifea
epiC je napisao/la:
barca je rucala margarina i pekmeza,veceras je se vidilo da su bez sudacke pomoci oni klub u rangu Tenerifea
Mozda, al su pobedili Real Madrid 2x ove godine koji je dao 250e na pojacanja .. HAHAHAHAHA :)
smk je napisao/la:
Ma da da , barsa pobedi Real, svi navijaci Barse, Inter dobije Barsu, svi nesto Murinjo ovo ono.. Murinjo ce ispusiti u Spaniji, kladim se u G.ba akaunt XD

Msm, ne serem ja, to je cinjenica.. I Arsenal je 2-2 igrao sa Barsom, stigao sa 2:0 na 2:2 pa sta mu messi napravi kuci?

E moji vi, sutra Roben lagano uzima :D
Ja sam uvijek navijao za Liverpool i to ce i ostati, mada su ove godine zakazali. Al ipak svejedno mi je ko prodje il barca il inter. Mozda malo vise volim inter zato sto svi furaci za barcu navijaju a inter 100% zasluzeno uzeo. Sad sta ce tamo biti ostaje da vidimo
Iskreno, ocekivao sam pobjedu Barce iako mi je Inter puno drazi tim.

forza inter!
Barca je jak klub al uglavnom sve im se svodi na Mesija i sad messi primi loptu odma 2-3 igraca na njega nista ne moze -> ne moze nista mesi- ne moze nista barca
ney je napisao/la:
Ja sam uvijek navijao za Liverpool i to ce i ostati, mada su ove godine zakazali. Al ipak svejedno mi je ko prodje il barca il inter. Mozda malo vise volim inter zato sto svi furaci za barcu navijaju a inter 100% zasluzeno uzeo. Sad sta ce tamo biti ostaje da vidimo
Ma razumem ja tebe, nisam na tebe mislio kada sam rekao to za murinja nego na citav g.ba.

Niko nije rekao da nije zasluzeno, zasluzeno je sot kazes 100% ali nije toliko barselona igrala lose.. igrala je sasvim solidno, imali su i oni gol sansi koje nisu iskoristili i et' ...

@ elda_mali

Haj ugasi komp, idi spavaj dete.. ujutro skola..

Sta lupas leba ti?

Da nema Xavi-a i Inieste, Messi bi bio karina ;)

ako neko drzi tim, to su Puyol i Xavi.. Razmisli malo.

@ GLE SPYA STO SPAMA HAHAHA xD
Odigrao Inter i Pandev utakmicu zivota/karijere :)
tesko da se moze ponoviti na Camp Nou ista stvar :)
Volim sto je Inter dobio , samo nek' se trosi , Roma im uzima duplu krunu.

4rm4n1 je napisao/la:
Iskreno, ocekivao sam pobjedu Barce iako mi je Inter puno drazi tim.

forza inter!
koji lik

svaki put napises ockujem pobjedu favorita i onda ako ovaj slabiji dobije napises da ti je puno drazi tim .. ha ha ha !!!!

i citiraj me nesto napisi s tvog naucno-retardiranog aspekta docu ti u skolu,zube ces brojati po razredu ..

Jbg-a Barsa fakat , al fakat nije imala srece ...bila je bolji tim u ovoj utakmici

Al ima revanš.
smk je napisao/la:
Mozda, al su pobedili Real Madrid 2x ove godine koji je dao 250e na pojacanja .. HAHAHAHAHA :)
mozda je dao 250m € na pojacanja al je zaradio skoro duplo tj 400m €....a barca od unicefa moze jedino sudce kupit
3NTEl je napisao/la:
Jbg-a Barsa fakat , al fakat nije imala srece ...bila je bolji tim u ovoj utakmici :)

Al ima revanš.
Ma daj ba ne seri rijade, cuj bila bolji tim. Ako je barca bila bolja od intera u ovoj vecerasnjoj tekmi onda ti nisi ocito gledao tekmu..
puyol nije neki defanzivac u odnosu kakvih ima , on samo ima jak karakter i repucatiju u svojoj momcadi
epiC je napisao/la:
mozda je dao 250m € na pojacanja al je zaradio skoro duplo tj 400m €....a barca od unicefa moze jedino sudce kupit
Pogledaj tabeluuuuuuu! Dzaba ti tolike pare zaradjene od prodaje dresova onog Cigana manekena, drugo mjesto govori sve. Jedan bod je nista, a toliko puno znaci!

ney je napisao/la:
Ma daj ba ne seri rijade, cuj bila bolji tim. Ako je barca bila bolja od intera u ovoj vecerasnjoj tekmi onda ti nisi ocito gledao tekmu..
HAHAHAHAHAHAA
AHAHA

yo , sabili ih drugo poluvrijeme , smiesno ,

kthxbye

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.