Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Moje predstavljanje ovom siteu

1.010 pregleda · 49 odgovora · otvorena 20.04.2010. u 11:10

Pozdrav dragi gamer-i i gameri-ce.
Moje ime je Enis Selimović. Imam 15 godina i dolazim iz Vogošće. Došao sam na ovaj sajt sa ciljem da upoznam nove prijatelje, nova iskustva oko gaminga i mnogo toga. Na ovaj sajt sam došao po prepruci prijatelja. On kaže kako na ovom sajtu ima jako puno dobre raje, pa je to jedan od najvažnijih razloga zbog kojeg dolazim.
Od igrica igram :

Counter Strike 1.6 - pola godine, pod nickom GloriouS.

Imam dosta iskustva sa CS-om a naročito sa CS serverima. Bio sam vlasnik nekoliko servera, a sada trenutno sam vlasnik servera : VG Alfa.

Pošto je server non steam, neću stavljati IP, a onoga koga zanima javite se na Facebooku : Enis Selimovic.

Toliko o meni, nadam se da ću ovdje upoznati jako mnogo dobrih jarana, a za početak, može li mi neko nešto napisati o ovom sajtu kao i o pravilama korištenja sajta, načinu dobivanja bodova ( čuo od jarana :) ) i slično.

Veliki pozdrav želi vam dem0 ;)
Cloud je napisao/la:
idi ba fudbala igraj vani

dobrodos'o, hajd..
A moraš se ti praviti pametan uvijek?Drugima govoriš da igraju fudbala vani a ti gamers.ba junkie rolf
welcome
Dobro nam došao Svaka čast za ovako predstavljanje +1

Ovo je sajt o gamingu kao što si mogao i predpostaviti. Sajt broji oko 50 hiljada članova od kojih je oko 10 hiljada aktivno možda i više. O pravilima i zabranama na sajtu možeš pročitati u ovom podforumu Klik ovde to ti je inače podforum za sve što je vezano za sajt (pravila, zabrane, obavještenja)

Vidim već znaš da je zabranjeno reklamiranje non-steam servera tj za to imaš pravila koja je postavio GAZZEL (Moderator u podforumu "Serveri" Klik ovde klikni na link.

Od administracije možeš vidjeti ko je sve klikom na "Forum" a admini/global moderatori sajta su :

- bu - Vlasnik sajta
- PiLe - Suvlasnik
- riddle - Vodi sajt
- ash - Admin
- abasi - Admin
- vlexinho - Global moderator
- nera_f - Global moderator
-wicky - Global moderator
-haruN - Global moderator
-Cage - Global moderator

Bodovi i kako ih dobiti ?

Jednostavno svaki tvoj pametan post tj kada pomogneš nekome moderator će ti dati aplauz i automacki dobijaš + 10 bodova. Svaki tvoj glupi post/spam moderator će ti dati šamar tj -10 bodova, ili možda čak i ban.

Medalje

Medalje na Gamers.ba portalu ti idu po sistemu ako se budeš trudio na forumu, pisao pametne postove admin/global moderator će te staviti u izabrani forum ( dio foruma koji samo odabrani memberi vide)

To je to Uživaj

Post dobio aplauz od nera_f

Dobrodošao druže moj

GL
BBBoY je napisao/la:
Sto ti ne igras?

Ontopic: Dobrodosao.
Vikendom igram. radni dani = skola.

@ovaj sto me citirao, dunno mu nick;

glup komentar? sta ima glupo u tome? samo mu kazem da umjesto da traci svoj zivot ovdje, za razliku od NAS (da, stavljam i sebe u tu drustvenu skupinu), nek izadje vani i nek, kao sto sam za primjer u previous komentaru napisao, igra fudbala.

@maxyz;

cinjenica da sam ZAOKUPLJEN skolom dovoljno govori o tome da sam ovdje dnevno max. 20 minuta. medjutim, tvoj nerazvijeni mozak radi toliko primitivno da ti svu psihu i razmisljanje usmjeru u suprotnom smjeru cinjenica da napisem 5-6 postova za tih 20 minuta.

ne pokusavaj bit pametan, kad te fino molim.
nle je napisao/la:
Hvala svima na dobrodošlici.
hahahaha .. nek si se ti selime predstavio

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.