Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS 1.6 Procjena

167 pregleda · 15 odgovora · otvorena 07.05.2010. u 14:30

Poz gameri molio bi sve one koji igraju cs 1.6 i razumiju se u njega da procjene valjali ovaj server. Necu vam dati ip jer je non steam (zabranjeno) nego dacu vam forum na kojem ima ip addresa i da procjeniti valjali ovaj server i sta nedostaje na njemu..Hvala unaprijed

http://royalteam.forumotion.net/ EVO GA XD
Molio bi admine da ne brisu temu.
Ok , samo da forum vidim lol đe je

Vidim forum loš ku**u nevalja , od kud kgb hosting tam neki ip to jes sigurno hostano od kuce
Ime servera sve govori
šta ima procjeni :(
Procjeni sam i najbolje ces znati na cemu si ! ;)

GL
joj jesi retard procijeni sam šta ti mi imamo ulaziti ??? aa nooba.
Computer96 je napisao/la:
joj jesi retard procijeni sam šta ti mi imamo ulaziti ??? aa nooba.
dosta raje mi kaze a nemas ovo a nemas ono sto ima na svim ostalim serverima zato pitam
tebra add me na msn [email uklonjen] imam sve sto vam treb ! sredicu vam ja posto vidim da malo nedostaje sada je 2/5 !
Şamo znate srat. Momak fino zamolio da uđete i vidite kakav je server. Meni je dobar samo trebaš da izbaciš ovo sranje od plugina pojedinih. Obavezno obriši ono ko želi admina hahu
Ado je napisao/la:
Şamo znate srat. Momak fino zamolio da uđete i vidite kakav je server. Meni je dobar samo trebaš da izbaciš ovo sranje od plugina pojedinih. Obavezno obriši ono ko želi admina hahu
thx drug...

ma pusti levate samo spamaju
bilderoni je napisao/la:
thx drug...

ma pusti levate samo spamaju
Mani se ovih debila

Computer96 sam nick 96 godište Gamers.ba id 47500 juče se reg
HAHAHAHAHAHAHAH
Novi način neofirnog reklamiranja xD
Ma server prejak jarane
Na ovom serveru sam igrao dok se jos zvao Empire, tada je stalno bilo raje onda je prestao sa radom i sad se zove Royal los server uglavnom 2-3 ljudi ima ponekad.:r
EDIT: sad neznam kakvo je stanje tako je bilo prije jedno 2 sedmice.
nime je napisao/la:
Na ovom serveru sam igrao dok se jos zvao Empire, tada je stalno bilo raje onda je prestao sa radom i sad se zove Royal los server uglavnom 2-3 ljudi ima ponekad.:r
EDIT: sad neznam kakvo je stanje tako je bilo prije jedno 2 sedmice.
DRUG OVAJ SERVER JE DIGNUT PREKUCE I NEJAVLJAJ SE MOLIMTE
bilderoni je napisao/la:
dosta raje mi kaze a nemas ovo a nemas ono sto ima na svim ostalim serverima zato pitam
Nemoraš se ti opravdavat' ovom kretenu, blagorečeno. Server je osrednji da ti pravo kažem. Možda se tebi sviđa, meni nije nešto.
GL Sa serverom

@ empty_king - i to sto kazes qme, dobra mu je finta haha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.