Znaci trebam uraditi sledece za sutra, za skolu...
Kreirati jednu formu (TEST). Izaberite tri oblasti i iz svake oblasti po 3 pitanja koja mogu biti ili tacan ili netacan. Korisnik treba da prodje kroz sve tri oblasti i da sakupi ukupno 18 bodova (svaki tacan odgovor je 2 boda a netacan 0). Kad prodje kroz sva pitanja dobija poruku u zavisnosti od ukupnog broja pitanja.
Ako je broj bodova:
18 poruka je: "Uspio si"
izmedju 10 i 17 poruka je: "Moze to i bolje"
manje od 10 poruka je: "Bolje sjedi da ucis"
Kad korisnik procita poruku izlazi iz aplikacije. U slucaju da korisnik nije prosao kroz sve oblasti tj. odogovorio na pitanja dobija poruku: "Nisi prosao kroz sva pitanja/odgovore tako da si pao na testu"
Forma bi trebala izgledati ovako :

Znaci veceras do 10 mi je potrebno da mi neko ovo uradi, ako je moguce...
Hvala!
Kreirati jednu formu (TEST). Izaberite tri oblasti i iz svake oblasti po 3 pitanja koja mogu biti ili tacan ili netacan. Korisnik treba da prodje kroz sve tri oblasti i da sakupi ukupno 18 bodova (svaki tacan odgovor je 2 boda a netacan 0). Kad prodje kroz sva pitanja dobija poruku u zavisnosti od ukupnog broja pitanja.
Ako je broj bodova:
18 poruka je: "Uspio si"
izmedju 10 i 17 poruka je: "Moze to i bolje"
manje od 10 poruka je: "Bolje sjedi da ucis"
Kad korisnik procita poruku izlazi iz aplikacije. U slucaju da korisnik nije prosao kroz sve oblasti tj. odogovorio na pitanja dobija poruku: "Nisi prosao kroz sva pitanja/odgovore tako da si pao na testu"
Forma bi trebala izgledati ovako :

Znaci veceras do 10 mi je potrebno da mi neko ovo uradi, ako je moguce...
Hvala!