Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 30 bodova

Talskabar problem

92 pregleda · 5 odgovora · otvorena 18.04.2010. u 02:04

Eo opet problem

Znaci , sve mi je bilo u redu do jedno 23 h.Kad sam spustio msn i mozzilu na talskabar ne mogu vise da upalim ni mozzilu , a ni msn , clicknem i samo me vrati na desktop.Pokusao sam preko task menagera , ali nije islo.Na talsku mi se jos nalaze IE al ga mogu normalno upaliti , isto kao i my documents , samo me ta dva sranja j**u citavo vrijeme.Pa eto ako neko iole zna o ovome , nek kaze nesto.

Restarto sam komp 3x !
Win 7 , ofc.
Otkaci sa taskbara
Otkaci sa taskbara,meni je na hrvatskom pa piše otkači tebi pise unpin ja mislim samo skloni i probaj uc'
hIGH_ je napisao/la:
Otkaci sa taskbara
Otkaci sa taskbara,meni je na hrvatskom pa piše otkači tebi pise unpin ja mislim samo skloni i probaj uc'
Nije vise samo u njemu , kad hocu da upalim mozzilu samo mi se pojavi na talsku , ne mogu da udjem.Pokusao sam to mnogo puta.
Heh.. sta se desilo, eo objasnjenje: Pinovo si te programe u međuvremenu si naletio na Bug u Windows exploreru (tako se zove ono pomocu cega otvaras ... pa sve na compu i sada ti treba nesto kao tune up utilites il ccleaner + update na W7 da bi to rijesio i naravno mora ces da un pinujes te programe koji te zajebavaju

Tak se meni desilo sa my computerom

Hvala !

I majke ti ispravi nije talskbar il kako si vec napis'o već Taskbar
e ovako :

Otidi Task menager proces i imaš dole firrefox
i imaš pored zavrsi proces dole na desnoj strani kod mene je na hrvatskom sad' nzm kako tebi pise , ako ne uspije probaj reinstall.
Probaj TaskManagar i ukucaj u novi proces firefox.exe i stavi proces na high i tako ostale sta oces ali nemoj se muciti sa tim odes system restore ili format!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.