e ovako samo da pitam imam windows 7 i nece da mi radi net ...nez tacno do cega je ne moze se conectovati
Diskusija
windows 7
105 pregleda · 9 odgovora · otvorena 04.05.2010. u 15:42
daj malo više informacija
čime se spajaš,je li prije sve radilo....
čime se spajaš,je li prije sve radilo....
driver najvjerovatnije
Ja bi ti qme preporucio da je un-instal prije nego sve s***** ja sam licno imao win 7 sve sam zaebo,znaci citav komp nista mi nije htjelo ni net ni igrice a kamoli cs.
I fino skupis qme 30 KM odes u plus computer kazes njima da ti obore sistem da stave xp/vistu i da ti sve fino naprave.
I fino skupis qme 30 KM odes u plus computer kazes njima da ti obore sistem da stave xp/vistu i da ti sve fino naprave.
a tako ce i biti sad cu roknuti sistem i dignuti xp mislim to je najbolje rjesenje...hvala na pomocii
wex je napisao/la:
a tako ce i biti sad cu roknuti sistem i dignuti xp mislim to je najbolje rjesenje...hvala na pomocii
R4MBOq je napisao/la:
Ja bi ti qme preporucio da je un-instal prije nego sve s***** ja sam licno imao win 7 sve sam zaebo,znaci citav komp nista mi nije htjelo ni net ni igrice a kamoli cs.
dovoljno je pročitati jedn tut na internetu i sve će shvatiti,samo je početak bitan
ostalo ionako samo klikćeš next....
prije obaranja windowsa svakako mu savjetujem da nam kaže je li ikakvih problema bilo prije,kako se spaja na net...
ako ima drugi komp nek na njega priključi net i tako dokaže da je stvar u softveru a ne u trenutnoj nedostupnosti neta ili pokvarenom routeru
sve ti ovisi kako se spajas i je li ti driver instaliran?
reper3000 je napisao/la:
sve ti ovisi kako se spajas i je li ti driver instaliran?
ja sam koristio jedno vrijeme bezičnu vezu i nisam morao instalirati nikakve drivere dok na xp-u jesam
sad sam spojen žično te također nisam morao instalirati nikakve drivere (kao ni na xp-u)
THE_BEST je napisao/la:
na win7 driveri se sami instaliraju
ja sam koristio jedno vrijeme bezičnu vezu i nisam morao instalirati nikakve drivere dok na xp-u jesam
sad sam spojen žično te također nisam morao instalirati nikakve drivere (kao ni na xp-u)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.