jeli brz ovaj 64 bitni windows 7 i valjal za igrice
Diskusija
windows 7 64 bit
104 pregleda · 12 odgovora · otvorena 03.05.2010. u 23:19
32 bit uzmi jer ovaj nema dobre komponente tj drivere za programe.
uzo bi al imam 4 gige rama pa neznam hocel ocitat
Imam na laptopu Windows 7 64bit. Radi sasvim dobro, nemam nikakvih problema.
sera23 je napisao/la:
uzo bi al imam 4 gige rama pa neznam hocel ocitat
bgm po meni bolji je 64 bitni ja ga imam i odlicno mi radi
mrxilix je napisao/la:
32 bit uzmi jer ovaj nema dobre komponente tj drivere za programe.
Možda lik ima 64 bitni CPU, al' de ti reci da bi on ipak trebao staviti 32 bitni Win, znaššš...bržžžiiii jee.....
mrxilix je napisao/la:
Nemoj ti 64 velikih polemika je bilo u vezi njega ,goglaj pa ćeš viditi,pa zato ti je bolje da ubaciš vistu ili vin 7 32
problem driver imao windows update i skini ti sam drajver ....
drugo smotan si tolko da nemozes naci drajver i nejavljaj se vise na takve teme
windows 7 64bit je bolji od 32bit, ja koristim ovaj od 64bit i odlican je, pusti ove sto govore da je bolji 32bit. imas update i win 7 ti sve update sto ej potrebno
ako imaš 4GB RAM-a win7 32-bit će ti očitati samo oko 3GB (mislim 3,25 ali nisam siguran,uglavnom neće svih 4gb)
64-bitni win7 će ti očitati svih 4GB RAM-a ali razliku ćeš osjetiti tek u nekim programima dok u igricama ne vjerujem da ima neke razlike,možda koji fps ako i toliko
64-bitni je brži,ali ima dosta programa koji nisu kompatibilni sa 64-bitnim windowsima (npr. avast 5,0)
na tebi je izbor,ja bih osobno pričekao još malo i ostao sa 32-bitnim windowsima dok više ne bude problema sa nekim programima na 64-bitnoj verziji
što se tiče ove dvojice što govore da imaju 64-bitni windows,ne obraćaj pozornost na njih
oni ionako imaju 2,odnosno 3gb rama te je za njih win 32-bit a ne 64-bit
vrlo vjerovatno nema razlike između 32-bit i 64-bit ako imaš manje od 4gb rama a oni nikad nisu ni isprobali 32-bit tako da kažu da je 64-bit bolji samo zato što ga imaju
64-bitni win7 će ti očitati svih 4GB RAM-a ali razliku ćeš osjetiti tek u nekim programima dok u igricama ne vjerujem da ima neke razlike,možda koji fps ako i toliko
64-bitni je brži,ali ima dosta programa koji nisu kompatibilni sa 64-bitnim windowsima (npr. avast 5,0)
na tebi je izbor,ja bih osobno pričekao još malo i ostao sa 32-bitnim windowsima dok više ne bude problema sa nekim programima na 64-bitnoj verziji
što se tiče ove dvojice što govore da imaju 64-bitni windows,ne obraćaj pozornost na njih
oni ionako imaju 2,odnosno 3gb rama te je za njih win 32-bit a ne 64-bit
vrlo vjerovatno nema razlike između 32-bit i 64-bit ako imaš manje od 4gb rama a oni nikad nisu ni isprobali 32-bit tako da kažu da je 64-bit bolji samo zato što ga imaju
Wow stvarno ima glupih ljudi na ovom forumu ko ovaj mrlix ili kako vec. Win 7 64 je bit za korisnike kojima treba vise od 3,5 gb rama, u ovom slucaju to si ti. Ja koristim 64 bit oduvijek i nikad nisam imao problem ni sa jednim driverom. Svaki software ima svoju 64 bitnu verziju tako da neces imati problema sto se toga tice i s obzirom da imas 4 gb rama mogu zakljuciti da imas i 64 bit proccesor.
ja koristim 64birni win7 pro i radi perfektnoooo nemaa nikakviih errora dok je 32 slunto 
za extremne gamere je potreban 64bitni

za extremne gamere je potreban 64bitni
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.