Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Virus - pomoc :(

115 pregleda · 12 odgovora · otvorena 17.04.2010. u 23:00

Pozz raja , ovako imam sljedeci problem , pa bih vas zamolio ako tko moze pomoci..

Znaci upao mi je virus na PC , onaj sto salje na MSNu one neke kao da pogledas sliku tako dobivaju moji kontakti sa MSN .. Pa mi citav MSN zastopa i nmg pisat nit bilo sta drugo

Imal kakva pomoc osim Reinstall system ??

Imam Aviru skenirao sve i sve je ok al opet isto..
system restor uradi
- Skini CCleaner
- Skeniraj PC

- I probaj rijesit to
Meni je to nekad davno hUGH uradio

Nemogu da vjerujem da sam pao na taj fol, ugl čim sam uš'o u mozilu, crashala se i virus uš'o na comp i slalo se samo. Nešto treperilo u PM !

Ako imaš lika na msnu, zamoli ga da ti to sredi i budi kulturan jer je lik stariji
AZA je napisao/la:
Meni je to nekad davno hUGH uradio

Nemogu da vjerujem da sam pao na taj fol, ugl čim sam uš'o u mozilu, crashala se i virus uš'o na comp i slalo se samo. Nešto treperilo u PM !

Ako imaš lika na msnu, zamoli ga da ti to sredi i budi kulturan jer je lik stariji ;D
Nemam mu MSN , al mozda si mi mogao dat MSN na PM :) Ako ti nije belajj :=)

Ljubim te hahaha <3
A da promjenis sifru na msnu? Mozda to nije virus vec ti neko zna sifru pa pise umjesto tebe a blokira ti prilaz tom msnu sa tvog kompa.
dixbn11 je napisao/la:
A da promjenis sifru na msnu? Mozda to nije virus vec ti neko zna sifru pa pise umjesto tebe a blokira ti prilaz tom msnu sa tvog kompa.
ma ne :)

To je to , salje MSG kao da pogledas sliku :) a virus :P sam ne moze ga bog ocitit ocam'
I ja sam to imao prije 7 dana, i opet formatirao i instalirao win...

Bolje neg' da se zajebajem sa tim brisanjem.
Pa šta klikaš koju čunu na te linkove ?

Cc, nek ti je xD
Probaj sa nekim drugim antivirusom .

Kao npr NOD32 , Kaspersky , naći će ti nešto 100% =)).

+ Skini Spybot Search and Destroy ,skeniraj i sa njim
Imao sam i ja to

Slalo svima i onda meni odjednom zablokira PC. Obriši sve ali baš sve mailove. Ako ne pomogne na pm da ti dam Senčijev ( HudHOV) msn
Ado je napisao/la:
Imao sam i ja to ;)

Slalo svima i onda meni odjednom zablokira PC. Obriši sve ali baš sve mailove. Ako ne pomogne na pm da ti dam Senčijev ( HudHOV) msn ;)
Nista brate , sve pokusao al ne ide da ga ****** , ak mozes gurni MSN ak ti nije mrsko..<3
moRA je napisao/la:
Nista brate , sve pokusao al ne ide da ga ****** , ak mozes gurni MSN ak ti nije mrsko..<3
Eto ostavio sam ti na private. Samo pazi nije to balavac od 12-13 god nego momak od 29

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.