Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 40 bodova

Kaspersky Pure

188 pregleda · 12 odgovora · otvorena 10.05.2010. u 22:17

Zanima me da li iko koristi ovaj vid online protekcije, te da li je zadovoljan.

Izašao je na tržište 02. Marta ove godine i proizvođači (kao i svaki drugi) tvrde da je trenutno najbolji u svom poslu, tj. kompletnoj zaštiti od svih oblika onlajn prijetnji.

Zanima me ponajviše koliko resursa "jede" i da li usporava rad računara, te koliko.

Više o programu ovde.

Nemojte mi davati nikakve linkove da downloadujem neki key / license code!

Ko napiše malo opširnije o utiscima 40 bodova + aplauz.

Hvala.
Potpuno ti ga preporučujem jer na ljestvici od 1 do 10 on je 9.Nalazi se ispod Bit Defender Total Security 2010 koji je pffff.
mrxilix je napisao/la:
Potpuno ti ga preporučujem jer na ljestvici od 1 do 10 on je 9.Nalazi se ispod Bit Defender Total Security 2010 koji je pffff.
Znaš li možda moram li prije instalacije obrisati KAV koji trenutno imam instaliran, ili samo mogu pokrenuti Pure-ov setup i nadograditi na KIS ? =)

Edit : U pitanju je KAV10 kod mene.
Rješenje
Kaspersky k'o Kaspersky. Jede pravo. To mu je losa strana.
Dobra strana je to sto ako imas dobar comp nece ti stopat 
Zezz se.

Naravno da je napredniji od ostalih, ima i neke dodatne mogucnosti (sranja), ali nista posebno Ima mogucnost zabrane pristupa odredenih programa sistemskim resursima itd.
Ako imas los comp, ne preporucujem ti, ako imas zvijer , instaliraj ga , neces ni skontat da je na compu 

Stavis na maximum protection, otvoris folder pita te da li da dopustis ulazak u taj folder jer je "sumnjiv" 
Kao prvo ja sam ga koristio nedavno i bas iskreno da ti kazem i nije nesto..oni mogu reklamirati ofo ono ali opet dzaba kad on odma da se nadovezem za to pitanje po imjetno ali malo...ja meni je malo usporio racunar...neprti preporucujem AVG ili Nod a za kaspersky ja koji god da sam koristio nije bio dobar u da kazemo "odbrani" od tih onlajn prijetnji te malo malo javlja mi neki virus koji sa npr nodom uopce ne javlja znaci lazna uzbuna, i stvarno mene iskreno i nije najbolje odusevio, ne znam kako ostali, al ja sad iskreno koristim

AVG ♥ eto toliko od mene to je moje misljenje...
Koristio sam ga jedno vrijeme!

troši jako malo memorije,i što je najvažnije...jako je efikasan.
1.detektira 98%raznog smeća.....www.av-comparatives.com
2.odličan firewall.....www.matousec.com
3.ima najbolji selfdefence......npr. bitdefender je lako zaustaviti....
4.trenutno najbolje riješenje na tržištu...(kako ga hvalim,ko da radim za kaspersky )

@edit

Evo još nešto malo....

Kaspersky "Pure" - novi proizvod iz Lab Kasperkogo ", uključujući i potrebne alate za potpunu zaštitu za svoje računalo od svih vrsta prijetnji s Interneta.
Proizvod se sastoji od 3 komponente:
antivirus (naime Kaspersky Internet Sigurnost),
backup sustave
sustav umrežavanja u LAN.
Struktura Kaspersky PURE uključuje slijedeće funkcionalne module:
• Kontrola sigurnosti (Kaspersky Internet Sigurnost 2010) - štiti računalo od poznatih i novih prijetnji, • Backup - omogućuje vam da brzo oporaviti podatke u slučaju njihova gubitka;
• Data Encryption - štiti vaše povjerljive podatke od neovlaštenog pristupa;
• roditeljskog nadzora - štiti djecu i mladež od rizika povezanih s radom na računalu i Internetu;
• Password Manager - omogućava sigurnu pohranu lozinki i drugih uvjerenja, kao i privatnost u procesu punjenja raznih oblika odobrenja;
• Kontrolni centar - omogućuje vam daljinsko upravljanje sigurnost računala u mreži;
• Dodatni alati - se koriste za optimizaciju parametara operacijskog sustava i obavlja specifične zadatke u osiguranju računalne sigurnosti.

Mogućnosti od Kaspersky PURE:
• Zaštita datoteka sustava
• Zaštitite mail
• Zaštita od web prometa
• Zaštita prometa trenutak glasnik
• Programi monitoringa
• Osigurati provedbu programa okoliš
• Vatrozid (firewall)
• proaktivnu zaštitu
• Zaštita od mrežnih napada
• Anti-Spam
• Anti-Banner
• Backup
• roditelje
• Enkripcija
• Lozinka Voditelj
• Dodatna sigurnost alat

Post dobio aplauz od ultranumb

v3Tr0x je napisao/la:
Znaš li možda moram li prije instalacije obrisati KAV koji trenutno imam instaliran, ili samo mogu pokrenuti Pure-ov setup i nadograditi na KIS ? =)

Edit : U pitanju je KAV10 kod mene.
E sada vidim da imaš 2 različite verzije pa ja bih prije izbrisao nego instalirao jer ovdje se navode kao 2 potpuna različita antivirusa.

jacky je napisao/la:
Kaspersky k'o Kaspersky. Jede pravo. To mu je losa strana.
Dobra strana je to sto ako imas dobar comp nece ti stopat
Zezz se.

Naravno da je napredniji od ostalih, ima i neke dodatne mogucnosti (sranja), ali nista posebno Ima mogucnost zabrane pristupa odredenih programa sistemskim resursima itd.
Ako imas los comp, ne preporucujem ti, ako imas zvijer , instaliraj ga , neces ni skontat da je na compu

Stavis na maximum protection, otvoris folder pita te da li da dopustis ulazak u taj folder jer je "sumnjiv"
• Intel(R) Core(TM)2 Duo E7400 @ 2.80 Ghz
• Kingston 2Gb DDR2 800Mhz
• nVIDIA 9600GT 512Mb DDR3

To je ono osnovno. I Windows XPSP2. Šta misliš, ako se razumiješ u tu potrošnju resursa ?

Nemojte mi preporučivati druge antiviruse. Imam za Kaspersky plaćen originalan ključ, zato i pitam da li da pređem na Pure. =)

Hvala.
v3Tr0x je napisao/la:
• Intel(R) Core(TM)2 Duo E7400 @ 2.80 Ghz
• Kingston 2Gb DDR2 800Mhz
• nVIDIA 9600GT 512Mb DDR3

To je ono osnovno. I Windows XPSP2. Šta misliš, ako se razumiješ u tu potrošnju resursa ?

Nemojte mi preporučivati druge antiviruse. Imam za Kaspersky plaćen originalan ključ, zato i pitam da li da pređem na Pure. =)

Hvala.
Install ga slobodno Stavis ona sranja za kreditne kartice na off, ostavis samo standard virus protection, i rahat si
Ja mislim da ti i samo ime antivirusa kaze da mora biti nesto nadprirodno ...
Ovde kod nas u Srbiji uz prenosivi internet nude registrovani Kasperski internet zastitnik odnosno antivirus.
A kompanija koja nudi odnosno "Telenor" je vodeca sto se tice Telekomunikacionih tehnologija ...
Da grebe kompjuter to je istina ali nemozes ti to ni osetit jer ti si
VETROX sve u svemu posto imas kljuc original i povrh toga si ga i platio, bilo bi dobro da iskolristis priliku,
ako ti ne bude valjao
Veliki bog dao WAREZ i lepo sebi skines pristojni antivirus ..
Huh namucih se dok napisa sve ovo... pozdrav za Cika PURE ;)

o0pS je napisao/la:
Ja mislim da ti i samo ime antivirusa kaze da mora biti nesto nadprirodno ...
Ovde kod nas u Srbiji uz prenosivi internet nude registrovani Kasperski internet zastitnik odnosno antivirus.
A kompanija koja nudi odnosno "Telenor" je vodeca sto se tice Telekomunikacionih tehnologija ...
Da grebe kompjuter to je istina ali nemozes ti to ni osetit jer ti si
VETROX sve u svemu posto imas kljuc original i povrh toga si ga i platio, bilo bi dobro da iskolristis priliku,
ako ti ne bude valjao
Veliki bog dao WAREZ i lepo sebi skines pristojni antivirus ..
Huh namucih se dok napisa sve ovo... pozdrav za Cika PURE
Hahahahahhaha nasmijah se,a i Weto bolje ti što prije preći jer neznam koliko ti traje taj ključ što si ga kupio,jel se on još broji i sada ili tek kad ga upišeš

mrxilix je napisao/la:
Hahahahahhaha nasmijah se,a i Weto bolje ti što prije preći jer neznam koliko ti traje taj ključ što si ga kupio,jel se on još broji i sada ili tek kad ga upišeš
Ključ važi od datuma do datuma. Stvar je u tome što mi je drug koji studira u Austriji kupio tamo laptop i zbog garancije morao je uzeti originalan kod (čim instaliraš nešto tipa "warez" garancija ti otpada) i dobio ključ tipa kao za kućnu mrežu računara, tj. 4 ključa, i poslao meni jedan.

Sad kad je izašao Pure svi kod njega na Univerzitetu su dobili besplatno isto to pakovanje, samo za Pure i on je prešao, pa se i meni otvorila prilika. =)

Najviše me je začudilo to što je Kaspersky Labs nakon toliko vremena postojanja promijenio naziv proizvoda, tj. nije više KIS totalna zaštita, nego Pure.

Instalirao sam sada i aktivirao, pa vidjećemo.

Hvala svima. =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.