Imam jedan problem vec tjedan dana.Tocnije , dok sam jos bio na xp'u kompjuter mi se nije nikako mogao upaliti tj. izbaci mi opcije da ulazim u safe mode i ostala cuda.Nakon toga se ispostavi da sam slucajno izbriso mreznu karticu , ali poslje toga ponovo se dodje na to da mi je trojan u kompjuteru.Sada sam ga formatirao , stavio sam i novi OS win 7 , no opet pri restartiranju kompjutera mi se pojave opcije:safe mode , star windows normal...
Isprva usao u safe mode i komp mi se sam restartirao i ponovno normalno usao , sad me samo zanima , jel ja mogu ostati na ovome i bez ikakvih problema paliti na start windows normal ili nesto moram mjenjati , hladnjaci ? ili ostalo.Volio bi da odgovaraju oni koji znaju , ne koji misle.
Hvala na pomoci
Isprva usao u safe mode i komp mi se sam restartirao i ponovno normalno usao , sad me samo zanima , jel ja mogu ostati na ovome i bez ikakvih problema paliti na start windows normal ili nesto moram mjenjati , hladnjaci ? ili ostalo.Volio bi da odgovaraju oni koji znaju , ne koji misle.
Hvala na pomoci
, a moze i tako sve ce biti normalno , samo nemoj cackati kao prije , i meni je takav problem bio , eto ako mi nevjerujes upali pa ugasi
.