Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 100 bodova

Problem sa kompjuterom.

306 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.04.2010. u 14:44

Imam jedan problem vec tjedan dana.Tocnije , dok sam jos bio na xp'u kompjuter mi se nije nikako mogao upaliti tj. izbaci mi opcije da ulazim u safe mode i ostala cuda.Nakon toga se ispostavi da sam slucajno izbriso mreznu karticu , ali poslje toga ponovo se dodje na to da mi je trojan u kompjuteru.Sada sam ga formatirao , stavio sam i novi OS win 7 , no opet pri restartiranju kompjutera mi se pojave opcije:safe mode , star windows normal...

Isprva usao u safe mode i komp mi se sam restartirao i ponovno normalno usao , sad me samo zanima , jel ja mogu ostati na ovome i bez ikakvih problema paliti na start windows normal ili nesto moram mjenjati , hladnjaci ? ili ostalo.Volio bi da odgovaraju oni koji znaju , ne koji misle.

Hvala na pomoci
Napravio si eto , mada si mogao oboriti pa dici full wxp , a moze i tako sve ce biti normalno , samo nemoj cackati kao prije , i meni je takav problem bio , eto ako mi nevjerujes upali pa ugasi .
Rješenje
Pri ručnom restartovanje PC-a sistem te pita kako da starta operativni sistem, jer je tako programiran ako ga RR ručno on misli da se dogodila neka sistemska greška koja se može riješiti preko safe moda, a ako nije onda pokreneš OS normalno.Tako će ti se svaki put dešavati ako restartuješ na dugme.
Pri normalnom restartovanju ti se to neče pojavljivati.(start-restart).
To se i meni dešava slobodno ga upali normalno kad se to desi.(start windows normal)
na windows 7 to ti se pojavljuje samo kada RR komp rucno tj. na dugme
a nebi ti se trebalo pojavlivat kad ga RR normalno tj. start>shut down>RR :S
kao sto je skile rekao kada ga RR rucno on misli da se desila neka sistemska greska :S
skile je napisao/la:
Pri ručnom restartovanje PC-a sistem te pita kako da starta operativni sistem, jer je tako programiran ako ga RR ručno on misli da se dogodila neka sistemska greška koja se može riješiti preko safe moda, a ako nije onda pokreneš OS normalno.Tako će ti se svaki put dešavati ako restartuješ na dugme.
Pri normalnom restartovanju ti se to neče pojavljivati.(start-restart).
To se i meni dešava slobodno ga upali normalno kad se to desi.(start windows normal)
Hvala , evo to mi se upravo i dogodilo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.