Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba mix - procitati obavezno !

787 pregleda · 27 odgovora · otvorena 14.04.2010. u 01:25

U ovoj temi napisacu neke nove stvari tako da zamolio bih sve da procitaju !

Prvo sam napisao listu clanova koja je dobila BP ali onda sam obrisao jer ima ih mnogo pa sad da ne pitam jednog po jednog admina g.ba mix-eva jer vecina je offline a sutra nisam kuci pa hocu da ovo zavrsim .

Osobe koje su "trebale " biti ovdje u temi nisu dobile BP jer nijedan admin nije dao SS kao dokaz da se to dogodilo .
Ja znam da nijedan admin nije slagao ali osoba koja bude optuzena moze da kaze gdje dokaz i onda krece rasprava bla bla la .

U buduce admin gamers.ba mixa mora da uhvati SS (F5 ili print screen) kada je osoba izasla sa mix-a , opsovala , uglavnom ako prekrsi neko pravilo .

Znaci neko opsuje vi hvatate SS upload na net i posaljete meni link i posaljete mi link teme gdje se ta osoba ADD .
Admini ne smiju na mix pustati osobe sa ID-om da je preko 50 k

Igrace koji igraju mix-eve opet molim da postuju pravila i da se kontroliraju maksimalno.
Ja znam da mnogima smeta sto server pukne kao veceras kad je neki potty ukucao rcon quit zato je novi rcon i dobice ga osobe koje napisem ovdje na temi ....

Osobe koje ce dobiti novi rcon :

SPEC7RE
mahYr
PLASTELINHO
Limmaa
cntr
CHUKY

- Ovi sa liste neka se jave za rcon isto tako ko ne moze da dize mix-eve neka se javi !
Rcon davati drugim osobama STROGO ZABRANJEN!
Ako neko jos misli da je trebao biti na listi neka mi se javi mozda sam nekoga zaboravio .

Dalje od sada svaki mix koji dignete morate dici HLTV da bude na serveru .
Znaci udjete na server i nastimate ga i na hltv-u namjestite da dodje HLTV IP npr. u 13:00 vi dizete mix oko 12:55 taman udju svi igraci i hltv .
Zasto dizati HLTV ?
Jednostavno ako samtrate da neko ima WH osoba sto je digla mix posalje vam link od hltv-a da sebi skinete demo i pogledate .Ako primjetite da neko ima WH odmah prijavite meni ili nekome od admina g.ba mix-eva i ta osoba ce biti provjerena i sa nase strane !

Pravila gamers.ba mix-eva >>> PRAVILA

GL & HF gamers.ba mix ADMIN TEAM
nera_f je napisao/la:
Ok su pravila naravno... Samo odsad nemojte da me molite da banujem nekog jer psuje... Ja sve ono sto sam pisao, pisao iz razloga da vama bude bolje da vam niko ne psuje niti napusta mix-ove... Meni je sasvim svejedno ja ionako ne igram...

Vasi serveri, vasi mixovi, vasa stvar... Samo ucinite nesto da se prestane psovati, omalovazavati i napustati mixove kako se kome prohtije jer sledeci put cu banovati i te sto napuste mix i one koji su ga digli !

cus !
"Vasi serveri, vasi mixovi, vasa stvar... Samo ucinite nesto da se prestane psovati, omalovazavati i napustati mixove kako se kome prohtije jer sledeci put cu banovati i te sto napuste mix i one koji su ga digli !"

Brate izvini, ali ti je glup post "Samo ucinite nesto" Kao sta?

Sta ja mogu debilima sa IQ (0,01) l33t puta reci da ne psuje i tako to. Ono ce namjerno jos vise psovat, i ja ga kick, ono ce postaviti temu da ga kickam bez razloga i tako to .

<3
mahYr je napisao/la:
"Vasi serveri, vasi mixovi, vasa stvar... Samo ucinite nesto da se prestane psovati, omalovazavati i napustati mixove kako se kome prohtije jer sledeci put cu banovati i te sto napuste mix i one koji su ga digli !"

Brate izvini, ali ti je glup post "Samo ucinite nesto" Kao sta?

Sta ja mogu debilima sa IQ (0,01) l33t puta reci da ne psuje i tako to. Ono ce namjerno jos vise psovat, i ja ga kick, ono ce postaviti temu da ga kickam bez razloga i tako to .

<3
On postavi temu ja ga banujem odavde... Ja sam predlozio za ID za postove, nesto da kad banujemo ove sto psuju da se smire... Odbili ste sve zato sam rekao radite sta hocete, vasa stvar ali pokusajte nesto ili cu ja poceti banovati.

To je to. To nije post, to je obecanje !
Odigrao sam 4-5 mixova , u svakom mixu je bilo neko sranje , neko izadze ili neko j**e familiju itd. Bolje da date server nekim clanovima da mogu da igraju a tog nista nema.
Svaka cast sto vodite racuna koliko toliko o pravilima. Sve u zivotu treba da ima svoj red, neki princip i plan rada po kojem ce da "hajca", isti slucaj je i sa Gamers.ba serverima. Nebrojeno puta sam bio na mixu sa izlazenjem, psovanjem i ostalim glupostima drugih clanova. Pravila su takva kakva jesu i po meni su dobra, no sve moze bolje pa cemo ih vremenom mjenjati, dopunjavati i ispravljati.
Hvala vam za servere !

P.S.: Miroslave i sam znas koliko sam mixova odigrao, tako da u pocetku je bilo ko nema BP, odigra vise od 15-ak mix'z, bude primjeren moze dobiti admina sto je moja zelja. Ispunjavam sve uvjete tako da bih volio da to "malo pogledate" - eto toliko od mene, jos jednom HVALA za pravila, server :]

~POz
njanjaOwnagE je napisao/la:
A šta je sa onim koji su banovani zbog nekog drugog razloga,a opet naprave acc za igranje mixova ?
Na prvom akauntu mozes biti banovan 7-14(5) dana koliko vec ako pravis novi acc i ako se skonta to je 30 dana .
Pravila sajta sama kazu nema pravljenje novog acc-a ako si vec banovan na starom (kako vec) !
mirofa je napisao/la:
Na prvom akauntu mozes biti banovan 7-14(5) dana koliko vec ako pravis novi acc i ako se skonta to je 30 dana .
Pravila sajta sama kazu nema pravljenje novog acc-a ako si vec banovan na starom (kako vec) !
Pravila kažu :

ne smiješ imati 2 acc , osim ako si na jednom banovan .

U suprotnom , banuje se (možda i izbriše) acc sa većim ID-om .
imal' mene ovdje?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.