Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba mix - procitati obavezno !

787 pregleda · 27 odgovora · otvorena 14.04.2010. u 01:25

U ovoj temi napisacu neke nove stvari tako da zamolio bih sve da procitaju !

Prvo sam napisao listu clanova koja je dobila BP ali onda sam obrisao jer ima ih mnogo pa sad da ne pitam jednog po jednog admina g.ba mix-eva jer vecina je offline a sutra nisam kuci pa hocu da ovo zavrsim .

Osobe koje su "trebale " biti ovdje u temi nisu dobile BP jer nijedan admin nije dao SS kao dokaz da se to dogodilo .
Ja znam da nijedan admin nije slagao ali osoba koja bude optuzena moze da kaze gdje dokaz i onda krece rasprava bla bla la .

U buduce admin gamers.ba mixa mora da uhvati SS (F5 ili print screen) kada je osoba izasla sa mix-a , opsovala , uglavnom ako prekrsi neko pravilo .

Znaci neko opsuje vi hvatate SS upload na net i posaljete meni link i posaljete mi link teme gdje se ta osoba ADD .
Admini ne smiju na mix pustati osobe sa ID-om da je preko 50 k

Igrace koji igraju mix-eve opet molim da postuju pravila i da se kontroliraju maksimalno.
Ja znam da mnogima smeta sto server pukne kao veceras kad je neki potty ukucao rcon quit zato je novi rcon i dobice ga osobe koje napisem ovdje na temi ....

Osobe koje ce dobiti novi rcon :

SPEC7RE
mahYr
PLASTELINHO
Limmaa
cntr
CHUKY

- Ovi sa liste neka se jave za rcon isto tako ko ne moze da dize mix-eve neka se javi !
Rcon davati drugim osobama STROGO ZABRANJEN!
Ako neko jos misli da je trebao biti na listi neka mi se javi mozda sam nekoga zaboravio .

Dalje od sada svaki mix koji dignete morate dici HLTV da bude na serveru .
Znaci udjete na server i nastimate ga i na hltv-u namjestite da dodje HLTV IP npr. u 13:00 vi dizete mix oko 12:55 taman udju svi igraci i hltv .
Zasto dizati HLTV ?
Jednostavno ako samtrate da neko ima WH osoba sto je digla mix posalje vam link od hltv-a da sebi skinete demo i pogledate .Ako primjetite da neko ima WH odmah prijavite meni ili nekome od admina g.ba mix-eva i ta osoba ce biti provjerena i sa nase strane !

Pravila gamers.ba mix-eva >>> PRAVILA

GL & HF gamers.ba mix ADMIN TEAM
Samo promeni to da mora imati 100 postova ziv bio.Nigde veze , mozda je neko ovde i godinu dana a nije sakupio 100 postova i da to bude razlog da ne moze igrati.Ja sam 8 godina na situ pa imam nekih 400 postova...

Ovo pisem iz razloga sto dobijaju banove stalno i stalno prave nove accounte i sta sada nam treba pun k spammera napacenih koji vole da igraju te mixeve a nemaju 100 postova.Samo zamisli kako ce spammanje da pocne :)

@ Za postove ispod.
Ne vidim svrhu zasto me citirate ? Tema je bila podignuta jos sinoc kada sam ja ovo napisao.Ako ste u stanju da procitate njegovu temu , mozete da primetite da je decko poslusao savet i da je izbrisao da se mora imati 100 postova.
Steta sto jos nije poslusao i drugi savet na pm da izbrise moj post , da nebi doslo do nepotrebnih odgovora kao sto vec dolazi.

Post dobio aplauz od mirofa

Kakva je sad svrha ako ja nemam 100 postova
Mogu ja njih skupit ali mi mrsko spammat
BloodSeeker je napisao/la:
Samo promeni to da mora imati 100 postova ziv bio.Nigde veze , mozda je neko ovde i godinu dana a nije sakupio 100 postova i da to bude razlog da ne moze igrati.Ja sam 8 godina na situ pa imam nekih 400 postova...

Ovo pisem iz razloga sto dobijaju banove stalno i stalno prave nove accounte i sta sada nam treba pun k spammera napacenih koji vole da igraju te mixeve a nemaju 100 postova.Samo zamisli kako ce spammanje da pocne :)

@ Za postove ispod.
Ne vidim svrhu zasto me citirate ? Tema je bila podignuta jos sinoc kada sam ja ovo napisao.Ako ste u stanju da procitate njegovu temu , mozete da primetite da je decko poslusao savet i da je izbrisao da se mora imati 100 postova.
Steta sto jos nije poslusao i drugi savet na pm da izbrise moj post , da nebi doslo do nepotrebnih odgovora kao sto vec dolazi.
Pa to i ja sam odavno bas ima godina valjda ..ali nisam jos ni napiso 100 postova a svaki dan pratim desavanja na g.ba i slicno ....

:(
BloodSeeker je napisao/la:

Ovo pisem iz razloga sto dobijaju banove stalno i stalno prave nove accounte i sta sada nam treba pun k spammera napacenih koji vole da igraju te mixeve a nemaju 100 postova.Samo zamisli kako ce spammanje da pocne

@ Za postove ispod.
Postove mozes dobiti za sedam dana pa ces moc' igrat na g.ba mixu, a sta ako se neko registrovao maksuz samo da igra mixove, a nece praviti probleme?

Prema njegovim postovima mozes vidjet da li je spamer i da l' je banovan. Nek administracija razmisli o tom liku i hoce li ga pustati da igra.

A i sto kazes, ovi sa 8 godina na sajtu sa 100 postova vec imaju 18+ godina, garant, mislis da je njima do igranja mixeva?

4rm4n1 je napisao/la:
Postove mozes dobiti za sedam dana pa ces moc' igrat na g.ba mixu, a sta ako se neko registrovao maksuz samo da igra mixove, a nece praviti probleme?

Prema njegovim postovima mozes vidjet da li je spamer i da l' je banovan. Nek administracija razmisli o tom liku i hoce li ga pustati da igra.

A i sto kazes, ovi sa 8 godina na sajtu sa 100 postova vec imaju 18+ godina, garant, mislis da je njima do igranja mixeva?
Kada bi tako administracija vodila reda i razmišljala o svakom liku koji hoće da igra mixeve, ne bi nam bilo kraja

Ja mislim da je najbolje da se zabrani igranje mixeva samo onima koji prave probleme, psuju, kurče se, spamaju, izlaze za vrijeme mixa...
Ma staces brate ti stavi ova pravila za admine levati udju na server i u pola ih izadju :S , admin izadje a ne neko drugi... I 2 puta mi se desilo da je neko banovo citav server kada sam igrao

Svi znaju da uletim nekad na g.ba mix jer se zezamo malo

"Admini ne smiju na mix pustati osobe sa ID-om da je preko 50 k "

interesuje me kakve veze ima to 50k+ :O ?
"mirofa" Tebi svaka cast na ovoj temi nadam se da ce uspjeti ispostovati ovo sto si rekao ja se nadam da ce u buduce da bude vise mixova manje psovanja "naravno".

Nadam se da ce bit bolje .
NESHON1 je napisao/la:
"Admini ne smiju na mix pustati osobe sa ID-om da je preko 50 k "

interesuje me kakve veze ima to 50k+ :O ?
Zato kad neko dobije ban na g.ba portalu, odma pravi novi acc i o5 igra g.ba m1x, a to je zabranjeno dok ne dobije unban

Spusti ID na 10k + admini.
v3Tr0x je napisao/la:
Spusti ID na 10k + admini.
Eh , i to je bullshit ...

Meni se igraju mixevi , nit' sam pravio probleme na njima , nit' ista ...
Mah, prije sam imao admina, djabe raja psuje, nemosh im nista .

Ali treba sad strozije, cim neko opsuje, F5 upload na Gamers.ba i pps' .

Volio bih i da HLTV ima uvijek, da fino mozes skuti ako mislis da ima neko cheat ili da si neki dobar ace uradio
Ma neserite vise sa tim pravilima nije fnatic cw

Post dobio šamar od wcKd

PiraTinstw je napisao/la:
HAHAHAHAHAHHAHA

Kakve veze ima fnatic sa gamers.ba? pogotovo CW ! ?

Jesi vidio slucajno da se na fnatic dizu MIX-evi ?

Ovo je gamers.ba ovo su nasa pravila ! Ne svidjaju ti se ? Mozes slobodno da nikad ne .add na MIX !

tema za 10
ti gamers.ba mixevi se trebaju malo srediti.
mislim da je "mirofa" odlicno postupio sto je digao ovu temu je je dugo bila potrebna (neznam je prije bilo slicnih)
malo mi se ne svidja ovo oko id 50k+ je neko moze biti odlican igrac i sve to a da se tek rego. najjednostavnije je da sve dopusta igracima da igraju pa kad naprave problem da ih se kazni. ako krene da pravi novi acc (a admin nemoze znati da je to on) nek igra sve dok ne pocne praviti probleme. neko moze napravit neku glupost pa se pokajati i ostatak mixeva fino odigrati bez problema.
sto se tice banova naravno da ss omogucava laksi postupak rijesavanja problema jer ce se uvijek nac neki pametnjakovic koji ce rec "kako to,nije bilo tako i nisam ja kriv...."

eto toliko od mene
:D
+1post

Vidim da su skoro svi administratori sa publica dobili medalje A mi CW-asi ?
Ok su pravila naravno... Samo odsad nemojte da me molite da banujem nekog jer psuje... Ja sve ono sto sam pisao, pisao iz razloga da vama bude bolje da vam niko ne psuje niti napusta mix-ove... Meni je sasvim svejedno ja ionako ne igram...

Vasi serveri, vasi mixovi, vasa stvar... Samo ucinite nesto da se prestane psovati, omalovazavati i napustati mixove kako se kome prohtije jer sledeci put cu banovati i te sto napuste mix i one koji su ga digli !

cus !
A šta je sa onim koji su banovani zbog nekog drugog razloga,a opet naprave acc za igranje mixova ?
mislim da je preseravanje to 100 postova i tipa neko je banovan na g.ba pa nemoze da igra .. KO ce igrati zadnjih dana udjem
cekamo po pola sata da se mix odigra dok u startu kad je pocelo
i dok je bio KGB hosting sve je uredu bilo i raje je uvjek bilo.

a mislim da ima previse spamera ovde a izrizito fini igraci sto se tice cs.a

love you.
PiraTinstw je napisao/la:
Nije fnatic jest g.ba.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.