Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL tuzbe

687 pregleda · 43 odgovora · otvorena 12.04.2010. u 14:19

Pozdrav,

zanima me da li je iko ovdje imao iskustva u vezi ovoga?

Otvaram temu jer sam danas dobio poziv po treci put. Dva puta sam dobijao poziv. Oba puta lijepo dao izjavu, jos uvijek cekam odgovore.

Dakle:
1) da li je neko na kraju platio i sl.?
2) ako je neko bio pozvan i odazvao se, kako se ponašao? Sta ste rekli?

Svaka informacija je korisna. Hvala vam.
Lijep pozdrav
Uzevsi u obzir onu nasu izreku "sa drzavom se nemozes zajebavati i ostajati duzan" tako da je BH telecom drzavna firma i vjeruj mi da ces morati platiti svaki fening i + ako ides po sudu i sta ti ja znam snosit ces sudske troskove
ako su ti racuni stariji od 4 g odine neces morat da platis ,a ako je nesto novopeceno plati ili zatvot
mafia je napisao/la:
Uzevsi u obzir onu nasu izreku "sa drzavom se nemozes zajebavati i ostajati duzan" tako da je BH telecom drzavna firma i vjeruj mi da ces morati platiti svaki fening i + ako ides po sudu i sta ti ja znam snosit ces sudske troskove :)
ovog slusaj :) ;)
heyheil je napisao/la:
ako su ti racuni stariji od 4 g odine neces morat da platis ,a ako je nesto novopeceno plati ili zatvot
Zasto bas cetiri godine?

Da li je to nesto definisano prema zakonu, ili? Otkud ti ta informacija.
fobia je napisao/la:
Zasto bas cetiri godine?

prema zakonu ^^

moj prijatelj je prije par godina imao duzan 900km i racuni bili stariji tako nesto 4 godine..i vodili na sud i moj im tata izganjo da ne plate...
fobia je napisao/la:
Banovan je privremeno.

Da li neko mozda ima njegov MSN ili nesto slicno da ga kontaktiram?
pm
fobia je napisao/la:
Banovan je privremeno.

Da li neko mozda ima njegov MSN ili nesto slicno da ga kontaktiram?:r
a brate ne moze ti niko pomoci..a pogotovo ne neki dedlich(HAHAHHAHAHAHHAHHAA) fino platis racune i bila
CHUKY je napisao/la:
http://gamers.ba/profil/deadlycha/ hakovao acc.ove itd ? njega pitaj ja mislim da je on placa, al' nezz
Ako je on 'hacko', ja sam bambi. On veze nema. -.-'

Mojoj rodici je dolazio poziv neki, otišla dala izjavu, nešto fol čačkali oko compa i na kraju ništa. -,-'

Sve zavisi od sredine gdje živiš, one po tuzli odmah pohvatali dok neke nisu još nikad. xD

cheeers

Post dobio aplauz od vLexinho

spY je napisao/la:

Mojoj rodici je dolazio poziv neki, otišla dala izjavu, nešto fol čačkali oko compa i na kraju ništa. -,-'

Sve zavisi od sredine gdje živiš, one po tuzli odmah pohvatali dok neke nisu još nikad. xD

cheeers
Neznam tacno, nesh je i pricao da je sa nekim hack, ja pojma nemam, samo znam da je najebao
spY je napisao/la:

cheeers
nisu sve 9-)
Ako nisam dobio poziv do sad , znaci da ga necu dobiti?

Kad mi neko odgovori molio bih ga da me citira , hvala
Trainee je napisao/la:
Ako nisam dobio poziv do sad , znaci da ga necu dobiti?

Kad mi neko odgovori molio bih ga da me citira , hvala
Tako sam i ja razmisljao kume.

A evo sad sa dvije - tri godine zakasnjenja dolazi polako.
spY je napisao/la:

cheeers
Pa boli tebe uvo, u madridu živiš.
chuky je napisao/la:
http://gamers.ba/profil/deadlycha/ hakovao acc.ove itd ? njega pitaj ja mislim da je on placa, al' nezz
OMG Sve haker do hakera -.-

Sve ja to razumem ALI HAKATI ACCOUNTE ALO BREEE??

Jos DEADLYCHA sam sebe zove HAKEROM ??

Molio za accounte i ku**i se WOOOOOOOW I AM HACKA BRUDERRRRRR

Daj bre edituj post da ti se ne smeju ljudi.
fobia je napisao/la:
Zasto bas cetiri godine?

Zato sto za 4 godine zastari slucaj, jedino ako je neko tesko krivicno djelo on se moze nastaviti, ali nevjerujem da si nabio jedno 20-30 hiljada ?
ACAB je napisao/la:
Zato sto za 4 godine zastari slucaj, jedino ako je neko tesko krivicno djelo on se moze nastaviti, ali nevjerujem da si nabio jedno 20-30 hiljada ?
Ma nije slucaj uopste star cetiri godine, to sam samo informativno pitao. A toliki racun nisam hvala Bogu nabio.

Bas ti sto toliko nabijaju prodju nekaznjeno u ovakvoj drzavi (krupne ribe), a oni 'smrtnici' nastradaju uvijek..
Hack i Crack nije isto idoli ! 9-)

Poslusaj Mafiu vjeruj mi ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.