Pozdrav,
naime u saradnji sa archie-m, koji će ujedno biti i sponzor naše ideje u cilju oživljavanja FA sekcije, želim vam predstaviti FA slikomat.
Ideja je preuzeta od već održavanih slikomata u coffe shopu i ista je privukla mnoge simpatije. Samim time smo odlučili da istu pokušamo realizovati u FA podforumu.
Dakle, da pojasnimo pravila :
Ta naša, ajmo je nazvati igra će se sastojati od requestova ( zahtjeva) i postavljanja urađenog zahtjeva.
Zahtjev će se postavljati nakon urađenog zahtjeva prethodnog člana. Naprimjer, autor teme, odnoso ja,archie, nebitno, kaže STIL IZRADE KOJI ŽELI VIDJETI KAO ZAHTJEV. Pišem capsom jer je ovo i jedina razlika između FA i Coffe Shop slikomata. Urađeni zahtjev će NAKON ŠTO DOBIJE APLAUZ moći postaviti svoju želju u kojoj će se nalaziti STIL IZRADE koji on želi vidjeti. Ako kojim slučajem bude obrisan post, to vam automatski znači da ili niste ispoštovali pravila ili ste progriješili pri stilu izrade ili pak niste stavili sliku u thumb .
Ta igra ili kako je već želite nazvati će trajati 7 dana, počevši od danas, tj 11 do 18 ovog mjeseca. Da bi bilo što interesantnije, nagrada će, pored aplauza koji budete dobili za uspješno obavljeni zahtjev, biti i za one najvrijednije i to :
- Prvo mjesto : 150 bodova
- Drugo mjesto : 100 bodova
- Treće mjesto : 50 bodova
Da ne bi bilo zablude oko stilova kojim će te izrađivati, posjetite Deviantart te u tražilicu ukucajte što vas interesuje.
Eto to bi bilo to što se tiče pravila, nadamo se velikom odzivu učesnika. Ako vam nešto nije jasno ili bi željeli predložiti za bolji Slikomat, pitajte mene ili archia, dakle ne pišite na temi svoja pitanja i sugestije, kritike da se ne bi narušio izgled teme.
Pa da počnemo,
ev' ja moram prvi. Dakle, želim vidjeti " abstract "wallpaper.
/start, good luck 'n' have phun prije svega !

Hvala silveru sto me je naucio staviti URL link <33
SLIKE SE MORAJU PRAVITI, ZATO VAM SLUŽI .PSD KAO DOKAZ !!!
EDIT BY SKALA: jos jedno pravilo; ko ne stavi thumb, nema pravo ucesca!

)