Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gather Premium

135 pregleda · 3 odgovora · otvorena 08.04.2010. u 16:12

Prije svega zamolio bi admine da ne brisu temu dok neka dobra dusa ne uradi ovo sto zelim.

!nisam bio na gateru ne pamtim, da probam accove neznam pwove. Uzmem sad od prijatelja i on nema premium, a meni igra bez bodova je bezze.

Pokusam preko svog paypala, registrovanog, sa parama naravno, sve je tu. Nece, i nece 10x nece. Pokusam direktno preko Vise electron nece opet..
Sve sto trazim, da se jedna dobra dusa koja ima steam a da nije registrovan prijavi preko ovoga linka

http://www.gather-network.eu/register/invite/180584/

I odigra jedan gather, do kraja zivota sam zahvalan <3

H V A L A
Ako si uzeo od prijatelja acc, 90% je da ces dobiti ban pa ti premium uopste nece ni trebati, al eto, probaj.
vLexinho je napisao/la:
Ako si uzeo od prijatelja acc, 90% je da ces dobiti ban pa ti premium uopste nece ni trebati, al eto, probaj.
ma nisam ulazio 4-5mj kontas. I on mi sad dade acc ;) a i na novom sam racunaru, nova MAC Adresa tako da ..
korel je napisao/la:
ma nisam ulazio 4-5mj kontas. I on mi sad dade acc a i na novom sam racunaru, nova MAC Adresa tako da ..
Mozes se registrovati na "www.eplay.cc" ubacis q auth steam id itd.. a premium igra je svima omogucena, naravno premium traje zauvjek... A nagrade su jos bolje :
1mjesto : PS3 SLIM
2mjesto : Neki lcd 22
3mjesto : SS siberie v2 7.1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.