Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

ADSL ulow?

140 pregleda · 12 odgovora · otvorena 11.04.2010. u 19:31

Znaci nemam pojma koji se vrag desava... Jednostavno dl speed = 20kbs
speedtest.net pokazuje stanje koje bi trebalo biti , a ono je minimalno 10 puta manje u stvarnosti.

Da li imate slicne probleme?

Prijavu za Moju TV sam otkazao iz razloga sto je to jedno veliko sh*t.

I da jos napomenem , da se iz cista mira u pola game-a ili bilo cega samo diskonektuje. (nema virus ili nesto slicno , ne ciljajte na to)
Resetuj modem odnoso pauziraj mu rad na 20-ak minuta mora moc...A ako nehtjedne zoves centralu..
Trenutno nemam takve probleme.

Nazovi BiHnet podrsku korisnicima.
i meni sere nesto adsl :@ ping na svakom serveru preko 150 ::(
Meni je isto to bilo juche... Igrao i nakon 8 sati me samo izbaci i nece da se konektuje. Nazovem sluzbu i nesto oni poprave

1444
Zadnjih par dana , svako malo mi je nestajao internet , pa sam njih nazv'o , nesto su "je*****i" i sad je ok .

Ping mi je velik na non steamu , na steamu nije :S

ftp://ftp.bih.net.ba/../pub/tmp/

Skni file od 10MB ili neki drugi direktno sa njihovog servera, vako ćeš najbolje testirat brzinu, ako se isti problem ponovlja kontaktiraj tehničku službu.

Sve zavisi odakle skidaš file, koliko je server udaljen i na kojem je hostu.
skile je napisao/la:
ftp://ftp.bih.net.ba/../pub/tmp/

Skni file od 10MB ili neki drugi direktno sa njihovog servera, vako ćeš najbolje testirat brzinu, ako se isti problem ponovlja kontaktiraj tehničku službu.

Sve zavisi odakle skidaš file, koliko je server udaljen i na kojem je hostu.
Pa ako skidas sa njihovog ftpa , logicno ti je da imas najvecu brzinu. 200kbs. Ali problem je u tome , sto bilo koji file , bilo sa balkana , amerike , kine , tajlanda etc. ulow brzina. Znam da serveri sa kojih skidam odredjene file-ove , nisu losi jer sam i prije to radio i nije bilo problema.
Ne razumijem kako sebi dopuste silne kritike , a da apsolutno nista ne promjene , ili ako se desi promjena , bude nagore.
Vodeca firma sto se tice telekomunikacija i interneta a ovakve im se gluposti desavaju.
ACE je napisao/la:
Hahahahahhahahah, izvinjavam se ali stvarno
Ma podrska korisnicima majka, unesi malo "strogosti" u svoj glas i popravice
reeq je napisao/la:
Pa ako skidas sa njihovog ftpa , logicno ti je da imas najvecu brzinu. 200kbs. Ali problem je u tome , sto bilo koji file , bilo sa balkana , amerike , kine , tajlanda etc. ulow brzina. Znam da serveri sa kojih skidam odredjene file-ove , nisu losi jer sam i prije to radio i nije bilo problema.
Ne razumijem kako sebi dopuste silne kritike , a da apsolutno nista ne promjene , ili ako se desi promjena , bude nagore.
Vodeca firma sto se tice telekomunikacija i interneta a ovakve im se gluposti desavaju.
Budi uporan stalno ih kontaktiraj i najvjerovatnije će ti riješit problem.
Nije problem u firmi več u ljudima koje drže firmu.Velik potencijal, nestručna lica za realizovanje ideja, a ono što naprave bude loše(primjer:moja TV).
btw.Niko te nesili da budeš njihov korisnik.

GL.
skile je napisao/la:
Budi uporan stalno ih kontaktiraj i najvjerovatnije će ti riješit problem.
Nije problem u firmi več u ljudima koje drže firmu.Velik potencijal, nestručna lica za realizovanje ideja, a ono što naprave bude loše(primjer:moja TV).
btw.Niko te nesili da budeš njihov korisnik.

GL.
Duga je prica zasto moram biti njihov korisnik
Zvao sam mali milion puta. Uvijek sam dobivao dva odgovora ;
" Nije do nas " i " Radimo na rijesavanju problema ".
U podrsku sam razocoaran , ljudi koji nemaju specializaciju za to uopste , neki ekonomisti , gradjevinski radnici rade kao operateri na internet podrci. Realno sam razocaran u to kako ne rade apsolutno nista na poboljsanju. Moja TV je totalni promasaj. 60 zahtjeva za odjavu i 2 za prijavu. Mislim da je to totalni trosak i vremena i novca.
Ali , sta je , tu je.
ACE je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHA

Ama i oni su bezobrazni, moras ih zvati milion puta na podrsku korisnicima da bi se javili

Ali, ima ona opcija da te nazovu kad budu slobodni, tacnije "kad im se digne" ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.