Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Logosoft xDSL

129 pregleda · 8 odgovora · otvorena 18.04.2010. u 21:32

PozZZZ svima... Zanima me zna li neko datum kada ce Logosoft xDSL bit dostupan i za Buca Potok?

Zvao sam opertatora iz logosofta i reko je da jos nije ali da ce doc. Pa ako je neko bolje upoznat nek napise sta novo... Jer bi se zelio prebacit na logosoft konekciju...
- imas na njihovoj tamo stranici da ukucas koju zelish lokaciju i onda ti pishe dal' tu ima ili ne .

Ako tu ne bude, onda ih opet nazovi .

Ti ispod mene, ti mene moras citirat da bi nabio +1 post?

- najbolje je da nazovesh njih i rece ti, tako je i kod nas na Dbr bilo, nazvao ih i rekli da ce tad' i tad' uvest
miire je napisao/la:
- imas na njihovoj tamo stranici da ukucas koju zelish lokaciju i onda ti pishe dal' tu ima ili ne .

Ako tu ne bude, onda ih opet nazovi .

Ti ispod mene, ti mene moras citirat da bi nabio +1 post?

- najbolje je da nazovesh njih i rece ti, tako je i kod nas na Dbr bilo, nazvao ih i rekli da ce tad' i tad' uvest
A da pročitaš temu ? Lik pita da li neko zna kada ce biti dostupan za "njegovu lokaciju" !
a hljeba ti kako mislis da ce neko znati ako OPERATER u LOL'u ne zna ?
Evo sad sad je milan gledao u kašike kaže neče još za dve godine.
sporo pravo sire svoju mrezu .. koci ih bh telecom na sudu ... meni dosli do haustora prije 3 mjeseca (dbr 2) ... i evo jos cekam da udju u haustor da predjem na xDSL ..
Ma evo kod mene su ga uveli medju prvima u gradu, ali ja nisam htio uvoditi jer imam kablovski proveden kroz zidove, pa mi bilo bezze da se zajebajem s kablovima.

Ali kad sam vidio da od prvog maja nema limita na download / upload, e to se vec mora uvesti.
Chemical je napisao/la:
Ma evo kod mene su ga uveli medju prvima u gradu, ali ja nisam htio uvoditi jer imam kablovski proveden kroz zidove, pa mi bilo bezze da se zajebajem s kablovima.

Ali kad sam vidio da od prvog maja nema limita na download / upload, e to se vec mora uvesti.

Niko od vas nije procitao do kraja
LinuX je napisao/la:
sporo pravo sire svoju mrezu .. koci ih bh telecom na sudu ... meni dosli do haustora prije 3 mjeseca (dbr 2) ... i evo jos cekam da udju u haustor da predjem na xDSL ..
Hoće to kad ganjaš da ti je kvadrat stana što jeftiniji

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.