Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BHTelecom novi paketi!

208 pregleda · 18 odgovora · otvorena 04.05.2010. u 21:16

Još bogatiji ADSL paketi BH Telecoma!

Od 1. juna će korisnicima BH Telecoma biti na raspolaganju inovirana, obogaćena i znatno povoljnija ponuda ADSL G i ADSL Max paketa.

Kreirana je nova, još povoljnija ponuda ADSL paketa BH Telecoma, koja će zainteresiranim građanima i poslovnim subjektima u BiH biti dostupna počev od 1. juna ove godine.

Sadašnja, postojeća ADSL ponuda je značajno unaprijeđena.

Zainteresirani korisnici za ADSL G pakete, od početka juna će imati značajno povećanu količinu saobraćaja uključenog u iznos mjesečne naknade u odnosu na sadašnju ponudu, dok će korisnici ADSL MAX paketa imati veće pristupne brzine Internetu i niže cijene mjesečne naknade za korištenje ovog paketa.

Primjenom prethodno navedenih izmjena ponude ADSL usluge, postojeći ADSL G pretplatnici će automatizmom biti prebačeni na nove, bolje ADSL pakete, i to:

* korisnici ADSL 1G paketa, u korisnike ADSL 2G paketa
* korisnici ADSL 5G paketa, u korisnike ADSL 8G paketa i
* korisnici ADSL 15G paketa, u korisnike ADSL 20G paketa.
ADSL MAX

* 1024/192 kbps
* 2 e-mail adrese kapaciteta 200 MB
* Fer osnova
* Bez stalne IP adrese
* BIZ hosting

Svim pretplatnicima ADSL MAX paketa bit će dodijeljena veća pristupna brzina u downloadu, uz sniženje cijene mjesečne naknade.
Više na: http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5329bc0b859.html
Opet flat poskup jer kad dodas pdv ...
BIla tema shoTe boTe al nek si nam potvrdio :D
znaci od juna 8 gb... wwweeee ajde i onako predem 10 gb
Pitam se samo kako ih nije stid.
< 20 G jedva cekam
zuti_ je napisao/la:
BIla tema shoTe boTe al nek si nam potvrdio
je.. ga nisam aktivan na g.ba
Fala Bogu više . Ali svakako ću tad morat učit za popravni pa mi neće puno trebat
Sve je to u redu, ali no offence, Logosoft XDSL pwned ADSL

- svi paketi FLAT a samo tako jeftino .
prelazim sa 15G ( 20G ) na adslMAX
Jao Allahm',nisam znao hvala ti sto si nas obavijestio.Evo s' 5 GB na 8 ako Bog da.
Kasnis ko djeciji doplatak.

Al nek si nam potvrdio.
miire je napisao/la:
Sve je to u redu, ali no offence, Logosoft XDSL pwned ADSL

- svi paketi FLAT a samo tako jeftino .
sve je to uredu konekcija pada svako 10 min
20G ftw
Fragnatic je napisao/la:
20G ftw
Kome to tako pada ?

- Meni nikad ne pada konekcija od kako je imam, samo kad su pravili jednom pa je pala 1 konekcija, tako da pusti te suplje price, ftw xdsl
Fragnatic je napisao/la:
20G ftw
facepalm+epic fail.

Ko ti je to slagao.

btw.Nisu ni do koljena xDSL-u.
Dobro su se sjeili da malo obraduje korisnike, ali opet poboljšanje paket za par giga i nije nešto.
Fragnatic je napisao/la:
20G ftw
Ne kontam majke mi odakle vama te informacije o padanju konekcije. Pa nije ELOB je***i! Logosoft konekcija je trenutno bolja 1333333333337 puta od one koju vi imate na adsl-u.

Ovaj paket sto vam se povecava sad na 8GB tek, mi imamo na lol-u vec godinu dana. Sada ce ga jos povecati.

A o xDSL-u da ne pricam.
Ovima gore iznad - nemaju svi pokrivenost da mogu imati logosoftov xdsl, tako da je ovo lijepa vijest za pojedine, jer nisu blagoslovljeni predivnim, predobrim, svemogućim logosoftom.
Zajebite priče o tome šta je bolje, šta nije. Ulazimo svi na internet, svi imamo pristup informacijama, zar je stvarno bitno koja je konekcija ?

Ugl fine vijesti, nisam znala
darkie je napisao/la:
Ovima gore iznad - nemaju svi pokrivenost da mogu imati logosoftov xdsl, tako da je ovo lijepa vijest za pojedine, jer nisu blagoslovljeni predivnim, predobrim, svemogućim logosoftom.
Zajebite priče o tome šta je bolje, šta nije. Ulazimo svi na internet, svi imamo pristup informacijama, zar je stvarno bitno koja je konekcija ?

Ugl fine vijesti, nisam znala
+1

nema optickog kabla u mojoj "mahali", pa nema ni logosofta, ni globala, ni hsa.. niceg. osim, naravno, bihnetovog adsla

al eto, bas je lijepo i ovo cut

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.