Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FA Drawing Battle - Edy vs Edin

607 pregleda · 36 odgovora · otvorena 10.04.2010. u 22:38

Eh dragi gameri evo jedna nova vrsta teme ... u kratkom dogovoru sa archijem sam ustvari pokusao sa ovom novom vrstom teme.
U ovom slucaju radi se o crtanju koji je odigravva između mene" rel="nofollow" target="_blank">http://www.gamers.ba/profil/_Edy_/]mene[/url] i Edin-a" rel="nofollow" target="_blank">http://www.gamers.ba/profil/Edin]Edin-a[/url]
Naime dogovorili smo se da jednostavno obojica nacrtamo po jedan rad na temu : Najdraže auto i tako smo odradili 2 rada za koje vi mozete glasati.
Možete samo glasati ili glasati i obrazložiti svoje mišljenje zašto je baš taj rad ( za koji glasate ) bolji od protivničkog.

I na kraju evo i radova

" rel="nofollow" target="_blank">http://www4.slikomat.com/10/0410/wum-DSC013.jpg] Moj rad :

ili (radi kvaliteta slike jer neam skener) 

Edinov rad :

Počnite!

PS: Da tema ne bi izmakla kontroli nadgleda će je archie" rel="nofollow" target="_blank">http://www.gamers.ba/profil/archie/]archie[/url] tako da će svaki post koji nije prikladan će biti sankcionisan. 
Po meni bolji rad Edinov. Nekako mi je auto ljepše, fino je osjenčio stakla i još neke djelove pa mi malo zapelo za oko.

Glas za Edina ^^
E jeste nasli temu na koju ce te crtat, uzet cu krivuljar nacrtat cu masterpiece :S

Edinovje bolji jer je pokusao sjencit

PS kada crtate auta crta se sa linijarima a ne slobodnom rukom

Linijar u ruke i krivuljar pa onda se crta kako treba a ne od oka, auta su elipticnog oblika a ne kockastog
Bolji prvi rad, bolje nacrtan samo da si osjencio.
Drugi rad onako nije mi proporcionalan.

Glas ide za prvi rad.
Tvoj rad bas prejak, da dodas sjencenja ovdje grmio bi samo tako... Prema tome moj glas ide tebi jer je auto bolje uradjeno, ovo sjencenje cu da zanemarim
prvi zbog detalja. da si dodao sjencenje pojeo bi ovog dole. ovom dole prednji dio auta deformisan
TRL je napisao/la:
prvi zbog detalja. da si dodao sjencenje pojeo bi ovog dole. ovom dole prednji dio auta deformisan
I ja to kazem, al ocito g.ba memberi

Glas ide prvom
ako bas moram glasam za drugi rad...

mada su oba retardirana... :)

sad poslje exkurzije kad podjem u skolu (likovnu) uslikat cu svojig radova..pa okacit :)
Dobar je i tvoj rad,al iskreno Edinov je bolji.Kako je močan jarane,svaka čast.
TRL je napisao/la:
I ja to kažem :)
Stvarno, nijanse će odlučivati. Ti Edy, da si osjenčio svoj rad, ne bi mu bilo kraja u ljepoti i dorađenosti. Greška je što si ga ostavio ovakvog, mada je i sada vrlo dobar. Što se tiče Edinovog rada, takođe je super, lijepo osjenčen, samo što mu felge nevaljaju. Ali, ipak, glasao sam za Edinov rad.
farystr0n je napisao/la:
Stvarno, nijanse će odlučivati. Ti Edy, da si osjenčio svoj rad, ne bi mu bilo kraja u ljepoti i dorađenosti. Greška je što si ga ostavio ovakvog, mada je i sada vrlo dobar. Što se tiče Edinovog rada, takođe je super, lijepo osjenčen, samo što mu felge nevaljaju. Ali, ipak, glasao sam za Edinov rad.
Aj da rijesimo sto nisam osjencio atuto jer...
nisam imao vremena Edina danas nece bit i ako ga bude to ce bit na kratko barem mi je tako rekao ako nije slagao ....
Tako da nisam imao vremena te sam ga tek danas osjencio ali sta je tu je vecini se svidja ovaj drugi i et

Ko ti je sta rekao... jesi ljepo rekao da te nece biti cjeli dan jel, igras cs cijeli dan fkt ne kontam

Bgm preispitaj se, skontaj se malo ko je sta rekao i mislis da je mene toliko briga za ovo sve ... pa sta jbt nije Smak svijeta mislim smiri zivce malo

I et na kraju ako moze da ga ne banujete, ustvari nezz ni dal je zasluzio bilo kako bilo banujte i mene cisto onako da bude prepirke i svadje nakon ovoga ... ( ti ako hoces slobono me sad blokuj kao sto si uradio i na msn jer eto ne znas sta ces od ljutnje nekakve sto sam reko istinu)
Peace !
_Edy_ je napisao/la:
Aj da rijesimo sto nisam osjencio atuto jer...
nisam imao vremena Edina danas nece bit i ako ga bude to ce bit na kratko barem mi je tako rekao ako nije slagao ....
Tako da nisam imao vremena te sam ga tek danas osjencio ali sta je tu je vecini se svidja ovaj drugi i et ;D

Ko ti je sta rekao... jesi ljepo rekao da te nece biti cjeli dan jel, igras cs cijeli dan fkt ne kontam :-[

Bgm preispitaj se, skontaj se malo ko je sta rekao i mislis da je mene toliko briga za ovo sve ... pa sta jbt nije Smak svijeta mislim smiri zivce malo ;)

I et na kraju ako moze da ga ne banujete, ustvari nezz ni dal je zasluzio bilo kako bilo banujte i mene cisto onako da bude prepirke i svadje nakon ovoga ... :) ( ti ako hoces slobono me sad blokuj kao sto si uradio i na msn jer eto ne znas sta ces od ljutnje nekakve sto sam reko istinu)
Peace ! ;D
Je**m ti mater usta bmk što ću sad ban dobiti prvo se raspitaj pa onda reci da sam te slagao. Ti nisi dostojan da ja tebe slažem da li me razumiješ. Rtd mali cim se ti družiš sa farisom naopak si odmah. Kad ti budeš imao problema sa sljepim crijevom javi se onda i do tada ćao.

Bloko te na msnu pa kako laže haahahhaha ma šta se ja sa dbl bolesnim imam svadjati bye
_Edy_

Tvoj mi se vishe svidja... Nekako mi "mocniji"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.