Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

El Clásico

1.184 pregleda · 109 odgovora · otvorena 09.04.2010. u 22:07

Sutra se igra El Clásico, tj. duel Real Madrida i Barcelone. Jedan od najvećih derbija današnjice, ako nije i najveći. Ovo je derbi dva najveća grada u Španiji, dvije fudbalske institucije, pokrajine, mnogo toga ih razlikuje i dodaje 'ulje na vatru' i zbog čega je najgledaniji derbi na svijetu.

Po meni ovo će biti najbolja utakmica od svih do sad što sam gledao, jer su obe ekipe u top formi i bit će strašna utakmica. Ovo se ne smije propustiti. Iako obe ekipe nisu u full sastavima, realu fali kaka i pepe dok barceloni fali ibrahimovic. S' jedne strane Cristiano Ronaldo, Higuain, xabi alonso, benz, kasiljas, guti, van der vart dok sa druge strane messi, xavi, iniesta, puyol i ekipa. To može garantovani da će biti dosta golova i dobrih poteza. Ne znam šta bih više pisao (nemam živaca), jer sa nestrpljenjem čekam ovu utakmicu da im real razbije pi*ku.

Vaše prognoze za meč?

Hala Madrid!

PS. Ak' mere da je moderator tutne u zanimljive do završetka meča.
Ubit ce ih barca....isto kao sto je i Arsenal...Messi ce biti igrac utakmice
Ko to dade gol, recite nam ime i prezime hahah
codex je napisao/la:
Ko to dade gol, recite nam ime i prezime hahah
Men' s' čini Lionel Mesi. =)
v3Tr0x je napisao/la:
Men' s' čini Lionel Mesi. =)
I men se cini da je Pedro wahaha joj da je jos Ibra igro bilo bi chiribu chiriba IBRAKADABRA !! =D
codex je napisao/la:
I men se cini da je Pedro wahaha joj da je jos Ibra igro bilo bi chiribu chiriba IBRAKADABRA !! =D
Šta im rade, gore nego mi mlađi kad igramo na školskom sa starijima, pa ne smiješ uzet' lopte.
v3Tr0x je napisao/la:
Šta im rade, gore nego mi mlađi kad igramo na školskom sa starijima, pa ne smiješ uzet' lopte.
Dade RAUL GOL ALE ALE ALE BERNABE JE EKSPLODIRAOOO radujte see...
... oops

...ofsajd ='(

Hahahah
codex je napisao/la:
Dade RAUL GOL ALE ALE ALE BERNABE JE EKSPLODIRAOOO radujte see...
... oops

...ofsajd ='(

Hahahah
Bitno je dat' gol, sad jel se pika il' ne, nebitno je

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.