Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

El Clásico

1.184 pregleda · 109 odgovora · otvorena 09.04.2010. u 22:07

Sutra se igra El Clásico, tj. duel Real Madrida i Barcelone. Jedan od najvećih derbija današnjice, ako nije i najveći. Ovo je derbi dva najveća grada u Španiji, dvije fudbalske institucije, pokrajine, mnogo toga ih razlikuje i dodaje 'ulje na vatru' i zbog čega je najgledaniji derbi na svijetu.

Po meni ovo će biti najbolja utakmica od svih do sad što sam gledao, jer su obe ekipe u top formi i bit će strašna utakmica. Ovo se ne smije propustiti. Iako obe ekipe nisu u full sastavima, realu fali kaka i pepe dok barceloni fali ibrahimovic. S' jedne strane Cristiano Ronaldo, Higuain, xabi alonso, benz, kasiljas, guti, van der vart dok sa druge strane messi, xavi, iniesta, puyol i ekipa. To može garantovani da će biti dosta golova i dobrih poteza. Ne znam šta bih više pisao (nemam živaca), jer sa nestrpljenjem čekam ovu utakmicu da im real razbije pi*ku.

Vaše prognoze za meč?

Hala Madrid!

PS. Ak' mere da je moderator tutne u zanimljive do završetka meča.
navijam za Barcu !

0:3 uzet lagano barca 2 gola messija 1 inieste ;)

Hala Madrid!

@MASIV_
Iniesta 90% nece igrati....
Navijam za real al je***a je abrca sad u ovom momentu bice utakmica predobra
odigrajte na kladionici na BARCELONU takodjer da ce bit kornera i da ce bit crveni karton ( naravno za real )

eto

barcelona lagano uzima
Ja odo prvo na utakmicu premijer lige i odma na bus i drz nedaj sa ekipom u kafanu navijati (neki ce gledati samo ).
Nas 2 za real ova 2 za barsu i 1 neutralac

Poklacemo se medjusobno
barca <3

Jedva čekam

Moj favorit je Barcelona. Barca je inace u odlicnoj formi trenutno i ocekujem pobjedu.

Mislim da ce biti jako otvorena utakmica sa puno golova, siguran sam da na kladionici prolazi cista dvojka na golove (4+) . Probajte!

Mislim da ce ovaj covjek sutra biti igrac utakmice
Navijam za Madrid

Biće to kul utakmica nenem'
Real Madrid vs Barcelona 1 : 0. Zašto ?
Kad nebi igrao Cristiano u Reala izgubio bi od Barcelone 0 : 3.
Al eto sve u svemu više bi volio da prodje Real nego Barcelona
<3 Barca ^^

2-0 minimalno, Messi je tu ^^
Navijam za Real Madrid al će ih Barca blago rečeno "zgazit" al' eto nadaću se pobjedi Reala ^^
Barcelona u pravom izdanju je najbolja momcad na svijetu, DALEKO najbolja momcad na svijetu, bez ikakve sumnje.
Ako Barca bude u takvom, pravom izdanju, Real ce se dobro napatit , a uz jako puno srece mozda izvuc X ^^

Al ja se vise od svega nadam jako dobroj tekmi. .

nek to bude 90minuta uzitka . . (K)
barca barca
jest da ne pratim nogomet.. al volim barcu
Messi - jel vam dosta?

Unistit ce Real ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.