Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

link speed

77 pregleda · 8 odgovora · otvorena 09.04.2010. u 19:24

Imam jedan problem, a tice se brzine.Naime, imam dva kompjutera jedan ovaj desktop i laptop.Laptop mi je povezan na kucnu wireless mrezu pomocu adsl modema,a ovaj desktop je povezan obicnim Ethernet kablom isto preko adsl modema.I kada nesto skidam npr. na lapopu brzina interneta mi se smanji na drugom kompjuteru,zar ne bi trebali da imaju istu brzinu kao na primjer u internet klubovima i sl. Sta bih trebao da uradim??? Hvala unaprijed!:D
Znaci po tvojoj mutavoj logiki, ti bi sada htio imati 100 racunara na jednoj konekciji sa istom brzinom ?

Jesil ti mutav u mozak ?

Zamisli ja tebi i 99 brace dadnem jedan hamburger, ocete svi pojest cijeli ?

Boze me sacuvaj
je**********e je napisao/la:
Znaci po tvojoj mutavoj logiki, ti bi sada htio imati 100 racunara na jednoj konekciji sa istom brzinom ?

Jesil ti mutav u mozak ?

Zamisli ja tebi i 99 brace dadnem jedan hamburger, ocete svi pojest cijeli ?

Boze me sacuvaj
Nemam 100 racunara nego 2! mutavi!
Candragupta je napisao/la:
Nemam 100 racunara nego 2! mutavi!
AHAHAHAHAH GLUP SI ZA ZABILJEZIT HAHAHAHAHHAHAAH
je**********e je napisao/la:
AHAHAHAHAH GLUP SI ZA ZABILJEZIT HAHAHAHAHHAHAAH
Pa ja sam lijepo pitao,nisam nesto upucen,ako ces takve nebuloze pisati bolje nemoj pisati ili fino odgovori.:)
Ne moze jarane... Ako imas dva racunara u kuci konekcija ti se polovi tj. ako si skidao nesto 500 kb/sec na jednom racunaru, kada dodas jos jedan skidat ces samo 250 kb/sec...
reLo je napisao/la:
Ne moze jarane... Ako imas dva racunara u kuci konekcija ti se polovi tj. ako si skidao nesto 500 kb/sec na jednom racunaru, kada dodas jos jedan skidat ces samo 250 kb/sec...
Ahaaaaa... a kako naprimjer u internet klubovima kako oni,pls,objasni mi,posto nisam nesto u to upucen...:)
Candragupta je napisao/la:
Ahaaaaa... a kako naprimjer u internet klubovima kako oni,pls,objasni mi,posto nisam nesto u to upucen...
U internet klubovima su vecinom veoma jake konekcije, tako da kad konekciju raspodijeli na 10 racunara opet dobije na svakom racunaru konekciju sa kojom se veoma solidno moze surfati...
reLo je napisao/la:
U internet klubovima su vecinom veoma jake konekcije, tako da kad konekciju raspodijeli na 10 racunara opet dobije na svakom racunaru konekciju sa kojom se veoma solidno moze surfati...
Ahaaa...hvala ti
!!!:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.