Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Internet - Windows 7

227 pregleda · 9 odgovora · otvorena 26.04.2010. u 10:02

sistem: Windows 7 Ultimate 32-bit
konekcija: HS-HKB (Kablovska)
modem: Scientific Atlanta 2100 (

Evo upravo sam stavio Windows 7-icu i sada imam problem sa konekcijom.
Windows mi je 32-bitni i skinuo sam USB drajvere i instalirao, sve je ok.
Problem nastaje kada prikopcam i kada pokusava da se konektuje, ne moze nikako. To se desava kada preko USB pokusavam spojiti modem, dok preko onog UTP kabla ide sve super.
Kada pokusam troubleshoot i to sve pise mi "Local Area Connection doesn't have a valid IP configuration"

Potrebno mi je da se konektujem na ovaj comp. preko USB kabla, ko pomogne ima ovih skromnih 50bodova.
Možda mi ne vjeruješ ali ti za to trebaju driveri.
Bit će edit ako ih nađem na int.
Edit Manual

Te ovdje---http://www.cisco.com/web/consumer/support/prod_modems.html
A krivi drajver može izazvati plavu sliku,BSOD[Blue Screen of Death]
pa preporučujem da koristiš ovaj program---
http://professional-suggestion.com/DriverChecker/
jesi li imao neki drugi racunar umjesto njega ?

BTw, nazovi njih neka ti rr konekciju ,
Ma samo instaliraj drajvere koji su dosli uz modem na onom cd-u. Inace je za XP ali moze kada ono kazes da ti trazis na comp-u drajver i onda samo na cd i eto imas drajver. Imam isti internet i sistem i moze.
ehh
ubacis CD od modema
desni click na my computer<manage<device menager
na desnoj strani pojavi se lista "drivera" :S
imas dole PCI modem<desni click<update driver<tu odaberes ono da ga update sa cd-a i trebalo bi da se install
a ako nemoze tako evo i ovo
Start<contorl panel<printers and other devices<add hardvare tu pustis da skenira drivere pa odaberes PCI modem i opet sa CD-a
B1LKY je napisao/la:
ehh :D
ubacis CD od modema
desni click na my computer<manage<device menager
na desnoj strani pojavi se lista "drivera" :S
imas dole PCI modem<desni click<update driver<tu odaberes ono da ga update sa cd-a i trebalo bi da se install :D
a ako nemoze tako evo i ovo
Start<contorl panel<printers and other devices<add hardvare tu pustis da skenira drivere pa odaberes PCI modem i opet sa CD-a
;)
Jao pa ti moje samo blize objasnio. Hvala :D.
Valjda si pomogao liku.
Koliko znam PPoE konekcija ne radi preko USB porta.

Znaci nisam siguran, ali mislim da je tako.

Ako imas kabal za LAN, spoji ga s modemom, napravi konekciju i radit ce 100% bez drivera za modem, za Ethernet controller moras imati drivere.
Jos niko nije pomogao. Preko UTP kabla moze sve super, ali ne zelim to, potrebno mi je da preko USB kabla spojim.
Pokusavao sam sve, ali nece nikako, ako imate jos ideja napisite
probaj iskopcat pa ukopcat usb kabal , nije zezancija ovo .. tako i meni bilo na bratovom komp'u bio usb kabal konekcija ja instaliro drivere neprepoznaje ih nikako , zvao servis ni oni nisu znali do cega je i tako ja bezze iskopco kabal i ubacio u drugi usb utor i radilo..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.