Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Banjalučka kafa, Sumarum

1.057 pregleda · 42 odgovora · otvorena 09.04.2010. u 17:15

Vezano za :

• Prva tema;
• Druga tema.

Dogovoreno je bilo da počne u 1, ali sam ja rekao da ću doći oko 12, zbog Ozrenka i Nenada.

Prvo zovem mirofu, kaže ne mogu. Opravdano. Šalje Ozrenko poruku oko 10 do 12 "Eto nas, kreni". Ja tamo, niđe nikog. Prazna kafana k'o džep nedeljom. Kad potapša me neko s' leđa. Prepoznao on mene, sreća. Sjednemo Sandi i ja, zovem Nenada, ne javlja se .. Rek'o gotovo, ostaćemo sami nas dvojica. Ispričali smo se baš ono, ko koga zna, ko je đe igr'o kantera kad je bio mali, ko je iz kojeg sela, ko čiju mater u Banjaluci ..

Hajd' prođe 15 minuta, dolaze Nenad i Ozrenko. Tu je već postalo zanimljivo. xP Pričali, za*ebavali se .. Realno, nismo ni očekivali iko više da će doći. =P

Nakon nekih pola sata pojavljuju se dve mračne figure na stepenicama. BiHMilan i Ognjen. Kaže Milan došli stopom, umalo ih nije silovalo. Prvu pivu je sljuštrio k'o da ga je silovalo tri puta, a ne jednom. ˘˘

Već ranije sam se dogovorio sa Rešadom, al' se to izjalovilo. Javlja on eto ga, vodi još jednog sa sobom. x)

Osim nabrojanih, posjetila nas je i gospoja v3Tr0x. Mor'o je Nenad ustupiti mjesto, da ga ne prebije k'o zeca. =)

Sjed'li smo sve do maloprije. Prič'o BiHMilan svoje događaje. Kako je ubio f0resta i sve ostale pokemone. ˘˘ Nekih dobrih 45 minuta mogla se za lijevim stolom pratiti mudra verbalna razmjena između velikijeh mudraca kojima imena nećemo spominjati. Čuli smo se s' Denisom. Sve smo vas otračali .. =)

Ode Ozrenko prvi, a ne plati.

Kasnije smo bacili koju bilijara, gdje sam pokaz'o svoje vaskolike vještine u narodu poznatije kao "sad ćeš reći da si gađ'o to". Iskreno, okup'o nas Sora k'o mačiće. =)

Svi koji su se pojavili dobili su aplauze na svim postovima na drugoj temi. Ovi što su pisali da dolaze 100% a ne bi ih ni u priči, sramota da ih bude. =)

Slik'o nas je Morgan svojim moćnim el dži telefonom. Biće neke fotke.

Et', ne znam više šta bi' pis'o, nit' funkcionišem baš normalno. Nešto sam nenaspavan.

Ko je bio nek doda kako mu je bilo i napiše ko je najljepši od nas.
kojima imena necemo spominjati HAHAHHAHAHHAH oplako mrtwih mi, sve u svemu izgleda da vam je bilo dobro, svaka cast :=)
a ja sam bio pa palasu sa drugom reko ajmo sa ljudima popit 1-2-3-4-5.. kaze mma necu ja neznam ljude bla bla bla i stacu reko necu da ga ostavim jbg. mozda ste me vidjeli bio sam u sivoj trenerci ali docu sledeci put sam xD ima ko od vas mladji malo xD svi 89 ima ko 93-94

EDIT:
jeste vi sjedjeli u lijevom gornjem cosku kad se gleda sa stepenica kad si silazi od boske

- - -

v3Tr0x : Jesmo

Ok xD
Meni je zao sto nisam mogao doci .
Tek sinoc negdje na fudbalu telefon mi zvoni kazu dedi pozlilo doce dole i onda sledecu jutro rano ustanem odem sa njime do doktora itd... oko 1 sat na taksi ga spremio i tako zao mi je ali bice drugi put kafa (kad denis dodje iz vojske )

EDIT : Jel neko nesto naravno "ruzno " pricao o meni kako sam ruzan i to ?
Veoma interesantno !
lijepo napisano
Sta jos reci osim, extra drustvo, ugodna atmosfera, jeftino pivo. Steta sto nismo duze ostali i odigrali lana, posto je vecina bila za to!
Dok su ostali pricali o cs-u i g.ba (iskljucivo ove teme), dva velika uma su raspravljala o drugim igricama, psima, programiranju, sitnicama koje zivot znace. Necemo im spominjati imena. xD

Evo par slikica, posto se ova kanta od LG-a(5 mp) nije uspjela izboriti sa dnevnim svijetlom. Sve u svemu, EXTRA! Steta sto smeker nije mogao doci, ali visa sila ga sprijecila!

Nenad, Bojan, Milan (niko nije htio njegov autogram, mada je momak ponijeo 3 razlicita markera xD)

Sandi, Ognjen, Haris

Bojan (ala se momak voli slikati), Milan (ne silni, vec silovani), Resad (sa njim bih 24 sata sjedio i pricao)

Aleksandra (nije se dugo zadrzala, naredio joj Bojan da ide kuci da upali ves masinu i rucak napravi)

VIDIMO SE ZA PAR DANA xD

Iako se nisam mnogo zadržala, pošto mi je Bojan naredio da idem kući da uključim veš mašinu i napravim ručak, nije bilo loše :P
Alexandra je napisao/la:
Iako se nisam mnogo zadržala, pošto mi je Bojan naredio da idem kući da uključim veš mašinu i napravim ručak, nije bilo loše
Nisam mu ja rek'o da to napiše. On je kriv. =/

Laže foto-aparat. =/ Ispada da imam bradu k'o tezgu.
MorgaN je napisao/la:
Sta jos reci osim, extra drustvo, ugodna atmosfera, jeftino pivo. Steta sto nismo duze ostali i odigrali lana, posto je vecina bila za to!
Dok su ostali pricali o cs-u i g.ba (iskljucivo ove teme), dva velika uma su raspravljala o drugim igricama, psima, programiranju, sitnicama koje zivot znace. Necemo im spominjati imena. xD

Evo par slikica, posto se ova kanta od LG-a(5 mp) nije uspjela izboriti sa dnevnim svijetlom. Sve u svemu, EXTRA! Steta sto smeker nije mogao doci, ali visa sila ga sprijecila!

Nenad, Bojan, Milan (niko nije htio njegov autogram, mada je momak ponijeo 3 razlicita markera xD)

Sandi, Ognjen, Haris

Bojan (ala se momak voli slikati), Milan (ne silni, vec silovani), Resad (sa njim bih 24 sata sjedio i pricao)

Aleksandra (nije se dugo zadrzala, naredio joj Bojan da ide kuci da upali ves masinu i rucak napravi)

VIDIMO SE ZA PAR DANA xD

Mogao si barem Bojanu dati slike da me prvo preradi u PSu.

I necemo reci koja su ta 2 velika uma. Samo cu reci da je jedan citirao drugoga da se zali za sliku.
Moramo uskoro jos jednu kafu.
Ovaj put kad bude i Riddle mogao doci. (poslije 16. 4)
Ljepotana Bojana sam vidio oko 12-ak sati , isao sam iz Palasa , tacnije s bilijara , imao sam namjeru popiti koju "kavu" , al zurio sam kuci !!

Sledeci put obavezno dolazim , ljubim Nesu svoga ♥
Bojan sa svojom frizurom sekseeh kao i uvijek Vidim fino vam je bilo
KAKO SAM RUZAN VOLIM SAM SEBE ♥

Post dobio aplauz od ultranumb

Super bilo! Nisam se najavio na prosloj temi oko dolaska, iznenada sam upao tu. Najljepsi momak Milan, naravno ♥
Uglavnom su svi pricali o igricama, ja blejio ko tele, poneku i uhvatim al sve u svemu extra...

Peace

Love

B-BoY OggY :P
milan je napisao/la:
KAKO SAM RUZAN VOLIM SAM SEBE ♥
Eto moj Milane koliko si gadan, poceo si da mi se svidjas , al' nema veze nisi ti kriv sto si takav, dobar si ti ♥.(sala)♥

Po slikama, i utiscima mogu da zakljucim da vam je dobro bilo, a sto ste Alexandru poslali da upali masinu , vetroxe -.-' ?!
Neka neka sve u svemu veliki pozdrav za "ekipu mutniju od Dunava "

p0zzz8-)
preslatki ste

koliko se popilo?
Koliko sam gadan da se nindza prepao kada me slikao 9-)

do sledec puta "pa na kastel kolektivno razbijanje u mojoj najavi"

9-)
sandiBL je napisao/la:
Koliko sam gadan da se nindza prepao kada me slikao 8-)

do sledec puta "pa na kastel kolektivno razbijanje u mojoj najavi"

8-)
Stari, nis ružniji od mene nikako.

Ja sam skrho kilu krompiruše kad sam kući doš'o, leg'o, sad sam ust'o.
Veoma mocno
ja malo cs-a i cugo do sada ludilo na sv.stefan9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.