Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba KAFA [Banja Luka]

946 pregleda · 34 odgovora · otvorena 01.04.2010. u 13:07

Lijep pozdrav drage moje i dragi moji. Nakon duze stanke, bar sto se kafa tice, odlucih da istu takvu organizujem u Banja Luci. Fino je vrijeme, suncano, toplo. Jeftino pivo, pun grad cura. U pomoc mi pristize i Bojan, kao i mladjahni zavodnik mirofa.

Cuo sam se sa OVIM GOSPODINOM, inace organizatorom ovakvih teferica i sijela, sa kojim sam se dogovorio da ta kafa bude negdje sledece sedmice.

Zainteresovani gameri neka se "prijave" ovdje. Takodje neka napisu i dan koji im odgovara tako da nadjemo neku zlatnu sredinu.

Lokacija sastanka: PALAS (najjeftinije pivo u gradu).
Vrijeme: oko podne, kad je najveca vrucina (vise ce se piva popiti).

Zabranjeno piti sokove, pogotovo one negazirane (sala). Unos droga i lakog oruzja takodje zabranjen. Mozete povesti i svoje cure (ko ima), ali vam niko ne garantuje da cete se sa njima vratiti kuci.(tu sam ja i moj novi parfem..i mirofa, ali bez parfema)

Dolazak zasad potvrdili : Bojan a.k.a v3Tr0x, Miroslav a.k.a mirofa (nesto mi napisao, nisam skontao) i ja (Nenad).

SVI STE DOBRODOSLI. PONESITE PARE I OSMJEHE NA LICIMA (so gej).

Za sve informacije obratite se meni u PM ili GB ili na broj telefona (hotline linija): 066/341-430  (Nenad) ili 065 / 988 - 350 (Bojan).         

Molim nekog od nadleznih da turi ovu temu u zanimljive, da se ne zagubi. Hvala, Voli vas brat.(mali, ne VELIKI).
Turio u zanimljive.
Kako te volim jednostavno moram doci !

AHJAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAA!

hmmm moze od srijede vidjecu da dodje neko iz sela samnom da nas bude vise prosli put tri celincana bila KAMAN AHHAHA
Mozda ja i mili svratimo
Tacnije ako ne mogne on docu sam
Mozda ja dodjem,ali cisto sumnjam ... imam obaveza, a valjalo bi se malo na bilijar...
Neso ljubavi dolazim posle ispita ..

EDIT:ISKLJUCIVO PIVO PIJEM IZ ZIRAFEE .. :D
Ozrenko je napisao/la:
Znas da bi dos'o, al' ubi me ovaj fakultet..
Tebe kolega ocekujem samo da znas.. i sto danas ne dodje. Da vidis meraka. Poslije zadnje pauze nas 20 ostalo. Zdrava ni rijec nije rekla.

@chemi

Normalno, samo zirafa dolazi u obzir
Ma moze i sokic, ima mozda neko ko ne pije.
Zagarantovano dolazimo ova blentara i ja. Nama odgovara bilo koji dan, dokle god dotična gospoja ne mora u školu.

Nemojte molim vas srati i pričati kako ne možete stići od "obaveza". Ne znam kako vas jednostavno nije sramota reći da ih sa 18 godina i imate.

Evo broj telefona : +38765988350 tj. 065 / 988 - 350. Možete se i tako javiti. Ako ima neko iz okoline da bi došao, a ne zna naći Palas, doću ja po njega na autobusku ili gdje već. Ma da mislim da svi znate.

Nemojte se javljati ako ne mislite doći, k'o što me MorgaN izjeb'o prošli put.

Pijete svi na moju ličnu.

Ti Ozrenko ako ne dođeš, ja matere m' ne znam kad ću više popiti pivu sa tobom, 7 godina se dogovaramo. Ja mogu doći tebi na fakultet i slušati Mojovića kako broji 2 sata, a ti ne možeš na pivu. =)
Sokovi su ukinuti u Palas-u , bas steta .. ;D

@MorgaN

Sutra ako stignes donesi mi podlogu kod Silve ..
MorgaN je napisao/la:
Tebe kolega ocekujem samo da znas.. i sto danas ne dodje. Da vidis meraka. Poslije zadnje pauze nas 20 ostalo. Zdrava ni rijec nije rekla.

@chemi

Normalno, samo zirafa dolazi u obzir :)
Ma moze i sokic, ima mozda neko ko ne pije.
Ma brate moj i kad dodjem mene poslije prve pauze nema. Znas i sam, sta da ti pricam.. :)

@ Bojan, Doci cu pa makar...
Samo da upoznam tu tvoju zenu, ti mi ne trebas, pa ni za pive popit'. :) Ali vidjecu, ako mi se svidi popicemo cak i pivo, cisto jer si bio na velesvjetskim mukama kod Mojovica. :)
mozda cemo ja i suiCidal navratiti

koji dan je to,nisam skontao ? :S
kaisera je napisao/la:
mozda cemo ja i suiCidal navratiti

koji dan je to,nisam skontao ? :S
Nije još dogovoreno koji je dan. Čekamo da takvi kao vas dvojica javite kada vam odgovara. =)
Koji datum?
suiCidal je napisao/la:
Koji datum?
kad ti odgovara ?
kaisera je napisao/la:
kad ti odgovara ?
A co'eka xD
Cetvrtak-petak
mirofa je napisao/la:
Turio u zanimljive.
Kako te volim jednostavno moram doci !

AHJAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAA!

hmmm moze od srijede vidjecu da dodje neko iz sela samnom da nas bude vise prosli put tri celincana bila KAMAN AHHAHA :D
Mozda ja i mili svratimo ;D
Tacnije ako ne mogne on docu sam :D
A gdje je u banjaluci da i mi dodzemop odavno nisam bio kod svojih drugova pa ako moze samo da vidimo gde ce biti meno bi odgovaralo subota nedelja
Insan je napisao/la:
A gdje je u banjaluci da i mi dodzemop odavno nisam bio kod svojih drugova pa ako moze samo da vidimo gde ce biti meno bi odgovaralo subota nedelja
Biće u samom centru, pored Boske.

Ali teško da ikom od nas odgovara ova sad nedelja jer je Vaskrs. =)

Kad se ustanovi datum, ako budete odlučili da dođete, imate gore Nenadov i moj br. pa se javite.
DOLAZIM!!!!!!!!!!!!!!! ali da bude tamo utorak-srijeda XD
Ponesite koje Vaskrsnje jaje da se meza razbaci , fino ide uz tocenog Jelenka .. ;)
Sad ima da taj broj puknem na oglasnik paš vidjet što zovu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.