Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

qESWC - Zvanično

3.404 pregleda · 80 odgovora · otvorena 09.04.2010. u 17:02

- Datum održavanja : 22-23 Maj 2010
- Mjesto održavanja : Multi-medijalni centar Igman (eswc 2004,2005)
- Uplata : 125 KM po ekipi na žiroračun
Kurtagić Sead
1610000000000011
Raiffeisen Bank
Svrha uplate : qESWC i ime ekipe
- Uplate se vrše najkasnije do 18.5.2010
- Turnir će se igrati na 40 računara (4 meča odjednom)
- Informacije o sponzorima i nagradama će biti objavljene naknadno (prvo, drugo, treće mjesto će biti i hardver nagrade)
- Za one koji ne znaju prvo mjesto podrazumijeva uplaćene vize, povratne avionske karte, hotel-polupansion tj. spavanje+doručak 5 dana
- Za one koji ne znaju, prostorije Igmana imaju predvorje gdje će biti HLTV i tu će se moći ući samo uz akreditaciju.
Iz predvorja se ulazi u glavnu salu gdje će se igrati kvalifikacije i tamo će osim organizacije, moći ući samo ekipe koje igraju trenutne mečeve.
- Kašnjenje će se tolerirati maximalno 15 minuta, u suprotnom meč će da bude registrovan dw 16:0. Ekipe će se formirati tako, da ekipe koje dolaze sa strane ne kasne
- Također ste upoznati sa pravilima ESWC-a, te ukoliko organizacija primjeti najmanja nepoštivanja pravila, to će da rezultira diskvalifikacijom
- Sendviči i sokovi su obezbjeđeni za sve učesnike
- Za sve ostale informacije ćete biti obavješteni na vrijeme
- Za sve ostalo obratite se nekome od organizatora na PM

Uskoro i zvanični sajt : www.qeswc.ba

Za kraj, još jednom veliko hvala Seadu Kurtoviću i kompletnom I.C Eki-ju, kao i Linuxu za sve ovo što su nam omogućili.

ESWC je od 30og juna do 5og jula.

Za učešće na kvalifikacijama obavezno posjedovanje stima... Naravno, kvalifikacije su steam kao sto pise u pravilima za one koji nisu procitali.

Tema editovana.. Uplate 125km po teamu.
nessajaaaaaa je napisao/la:
gledam tamo u pravilima net_graph 0,otkad se to zabranjuje likovima da se kuca,isto da dolazim na izvrshavanje kazne a ne da igram! cuj net_graph 0 boze dragi
Sad u bg pridje meni sudija kao net_graph 0 stavi, jer kao kad stavis da vidis kada stojis zabijen u zid i pomjeras kao linija ona skace i znas da je lik tu...Reko druze to jos nisam ni cuo ni vidio al eto :)
milan je napisao/la:
lol miso, pa mouse fix i remove mousefix moraju biti na kompu :D a sto se refresh locka tice LCD je monitor ja mislim da to nista ne znaci :D
pa nije napisao majstor za poljupce koji su mu monitori samo napisao da je 40 kompova i konta to je to...:) ako je lcd nista ne znaci a boli me patka za mause fixom ja i ne igram na njemu :P samo ko ce naci tolike monitore
Dolazim naravno jedva cekam jos je meni blizu na ilidzi

Rekao mi je insan da se nesto placa ulaz jel to istina
gledam tamo u pravilima net_graph 0,otkad se to zabranjuje likovima da se kuca,isto da dolazim na izvrshavanje kazne a ne da igram! cuj net_graph 0 boze dragi
marine bolan raspitaj se za pravila na turnirima malo većim, pa vidi jel net_graph dozvoljen
net_graph 3 ! =)

A sto bi mousefix utjecao na igru?
sjecam se u BGu na ESWCu si imao rem.mousefix na desktopu.. i delete rem.mousefix (da vratis standardne win. postavke).. pa izvoli kako ti odgovara.
cak je i CS bio cracked edition :D

a to covjek sebi kao ne moze instalirati drivere za slusalice ili mis.. ? nije dozvoljeno ?
jeaN je napisao/la:
net_graph 3 ! =)

A sto bi mousefix utjecao na igru?
sjecam se u BGu na ESWCu si imao rem.mousefix na desktopu.. i delete rem.mousefix (da vratis standardne win. postavke).. pa izvoli kako ti odgovara.
cak je i CS bio cracked edition

a to covjek sebi kao ne moze instalirati drivere za slusalice ili mis.. ? nije dozvoljeno ?
pa što se tiče mousefix-a, biće isto tako sa removemousefix i mousefix
Koliko znam i na net_graph 3 se moze vidjeti da li je igrac "blizu". Raste protok bajta i jasno se vidi.
^ ja za to pojma nisam imao...
net_graph 3
net_graphos(ili tako neshto)2 i
net_graphwith(takonekako) 0 i net_graph mi bude u liniji gdje je nishan da mogu bez zooma pucat,a bash ce neko na turniru stici gledat u te linije dal' se pomjeraju ili ne...pricate gluposti al dobro samo nek se igra :D
a hoce mi objasnit neko za sta ce mu net_graph u lanu?

Post dobio aplauz od quell

ma raste protok.. umalo ne rece :D

provjeris loss.. choke..
na lanu ti fakat ne treba..
Svaka cast za organizaciju. Ovo ce pravo zanimljivo biti..
Ako skupim kakav m1x vidimo se uskoro!
ja i bokee nemamo ekipu,ako kome trebaju 2 nek javi :$
skupite se wns hvala
Ne da mi mama da dodjem. Sretno svima xD
DA LI SE MOGU INSTALIRATI DRIVERI ZA MIS I SLUSKE ???
sWr3 je napisao/la:
DA LI SE MOGU INSTALIRATI DRIVERI ZA MIS I SLUSKE
Nije dozvoljeno nikakvo instaliranej
wickY je napisao/la:
Nije dozvoljeno nikakvo instaliranej :D
miran xd

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.