Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Liga prvaka: četvrtina finala

724 pregleda · 75 odgovora · otvorena 06.04.2010. u 12:06

v3Tr0x : Započnete li bilo kakvo međusobno vrijeđanje, tema ide u kantu, a dotični će biti banovani. Vrijeđajte timove, igrače, ali ne međusobno!

- - -

Večeras imamo dva veoma važna i ujedno teška meča.
Stari rivali iz 2006 godine pamte teške trenutke te sad se nadam da ipak Englezi večeras mogu nešto napraviti, te proći u polufinale ( naravno i osvojiti 9-) ) !
Ekipa Arsenala je večeras u veoma teškoj situaciji, bez pola igrača prve postave, čak su u pitanju igre Kembl i Rosicky. Ipak mnogi igrači optimisti kao i ja vjeruju u prolaz. Možda je to čak i (NE)moguće ali nada zadnja umire! Sretno Londoncima a ujedno i Kataloncima!

Drugi okršaj vode CSKA Moscow i ekipa Intera iz Milana. Nakon minimalnog poraza ekipa iz Moskve vjeruju da mogu barem izboriti produžetke te proći u daljnji krug natjecanja. Sjetite se kako su šugavi tereni u Rusiji haha.

Moje prognoze:

Barcelona - Arsenal 1:0 realno, navijački 0:1 !

CSKA - Inter 1:0, produžetci, CSKA prolazi!

Napominjem da je Henry na sve spreman večeras, te se nadamo autogolijadi!

<3 Arsenal

Barca - Arsenal 3-0
Cska - Inter 2-0
CSKA - Inter 2 : 1

Što se tiče ovog para, utakmica će biti zanimljiva. Inter je pod imperativom prolaza, dok je moskovska ekipa, puna samopouzdanja i uvjerena da može nadoknaditi zaostakak od 0:1, koji je ujedno i prednost koju ima Inter.

Barcelona - Arsenal 4:1

Očekujem utakmicu sa mnogo golova i prilika sa obje strane. Naravno, majstorije Mesija i drugih čarobnjaka. Ipak, Barsa je favorit i uvjeren sam u njen prolaz dalje.

- - -

v3Tr0x : A jest' skinu čovjek rezultat.
Meni su mnogo jaki simpatizeri koji "obožavaju" Barcu, a ovamo nikad ne gleda utakmice te ne prati špekulacije o utakmici. Kao neki, govore Ibra večeras kara, a lik uopšta ne igra:r
Barca pregazila Arsenal,tacnije Messi..Momak igra za deset, dalkeo ispred ostalih :.. Barca s njim osvaja Ligu prvaka 100%.. Igraju sljedecu s Interom,kojem su sanse za prolaz nekih 30%..

Volio bih vidjeti u finalu Manchester i Barcu.. Rooney vs Messi extra utakmica bi bila.. Al et imas jos do toga, al najvjerovatnije ce ovako biti ..
Je**m messiu kremirane, hvala, ćao

Post dobio šamar od ultranumb

cntr je napisao/la:
Je**m messiu kremirane, hvala, ćao
Decko nemoj da se nerviras, nije dobro...

Covek zna i to uopste nije razlog da psujes.

Leci komplexe!

Barcelona ♥ Messi ♥ ♥ ♥...
Lionel Messi vs Arsenal 4:1

Hvala prijatno , frajer dokazao da je najjaci na planeti
Pazi sta sam ti rek'o :)

U ovakvim mecevima, gdje oba tima igraju sa istim stilom, nikad se ne zna. mozda i barsa prodje, al' ce se napatit' :>
Cloud je napisao/la:
Pazi sta sam ti rek'o :)

U ovakvim mecevima, gdje oba tima igraju sa istim stilom, nikad se ne zna. mozda i barsa prodje, al' ce se napatit' :>
Napati se Barca jebote .. :D
Nerado priznam da je Messi najbolji igrac danasnjice :$
rriad je napisao/la:
Lionel Messi vs Arsenal 4:1

Hvala prijatno , frajer dokazao da je najjaci na planeti ;)
a vec davno dokazao 16 puta :S
Koji ste vi majkemi, znaci za Barcu se navija u zadnje 2 god, do tada niko ih nije ni spominjo, lose, lose

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.