Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Liga prvaka: četvrtina finala

724 pregleda · 75 odgovora · otvorena 06.04.2010. u 12:06

v3Tr0x : Započnete li bilo kakvo međusobno vrijeđanje, tema ide u kantu, a dotični će biti banovani. Vrijeđajte timove, igrače, ali ne međusobno!

- - -

Večeras imamo dva veoma važna i ujedno teška meča.
Stari rivali iz 2006 godine pamte teške trenutke te sad se nadam da ipak Englezi večeras mogu nešto napraviti, te proći u polufinale ( naravno i osvojiti 9-) ) !
Ekipa Arsenala je večeras u veoma teškoj situaciji, bez pola igrača prve postave, čak su u pitanju igre Kembl i Rosicky. Ipak mnogi igrači optimisti kao i ja vjeruju u prolaz. Možda je to čak i (NE)moguće ali nada zadnja umire! Sretno Londoncima a ujedno i Kataloncima!

Drugi okršaj vode CSKA Moscow i ekipa Intera iz Milana. Nakon minimalnog poraza ekipa iz Moskve vjeruju da mogu barem izboriti produžetke te proći u daljnji krug natjecanja. Sjetite se kako su šugavi tereni u Rusiji haha.

Moje prognoze:

Barcelona - Arsenal 1:0 realno, navijački 0:1 !

CSKA - Inter 1:0, produžetci, CSKA prolazi!

Napominjem da je Henry na sve spreman večeras, te se nadamo autogolijadi!

<3 Arsenal

Barca će da obruka Arsenal , očekujem neka 4 komada u mreži Topnica mada bi volio da se desi čudo (jer je***o čudo je potrebno da Arsenal prođe) pa da Barcelona ispadne .
Jednostavno , ne podnosim ih nikako ...
Što se tiče druge tekme volio bi da to bude Inter radi boljih tekmi u polufinalu , ali i da CSKA prođe svejedno mi , jer mislim da Rahimićev CSKA može da iznenadi.

Barcelona - Arsenal 4:1
CSKA - Inter 2:1
TERmix je napisao/la:
da , da ... prolazi arsenal ... ako barsa bude igrala sa postavom juniora.
Prolazi barsa jedino ako budu u kakvim formulicama da stignu walkota :)))
Moje misljenje je da bi Barca mogla fino to da rijesi... I u Londonu su bilu bolje, jos sad imaju prednost domaceg terena. Predhodni rezultat (2:2) je po meni za Arsenal vise sretan nego spretan. Tako da, bez dvojbe ovdje bi stavio na pobjedu Barcelone!

Sto se drugog okrsaja tice, CSKA - Inter, ocekujem "iznenadjenje" ako ga tako mozemo i nazvati. Mislim da ce CSKA dobiti. Teski su uvjeti za ekipe koje gostuju kod CSKA, jos povrh toga, CSKA nije tako ni losa ekipa sto sam rezultat iz predhodne utakmice govori. Mislim da je ovo iznenadjene CL-a, tako da moja prognoza, laganice pobjeda CSKA!

Jedino mi je zao sto nisu ovi parovi za nasu ligu jer su bas zanimljivi i teski parovi!

Post dobio aplauz od ultranumb

Barca vs Arsenal - 1
CSKA vs Inter - X

9-)
Barcelona - Arsenal 2

CSKA - Inter 2

Uplati na 10 KM i dobivaš pare, ako ne bude ja vam vracam novece
Barca uzima arsenal sigurno, barem 2 razlike
Inter dobija aBd
Iskreno , navijam za Arsenal i naravno navijam za njih, ali budimo realni Arsenal nema pola tima svog' i ne nadam se prolazu , i ako ispadnu nece mi biti zao jer su pokazali svoju igru u ovim predhodnim utakmicama, ali vjerujte nista se ne zna , takav je fudbal. Realno : 2:1 za Barcu! Sto se tice INTER - Cska , 90 % ce uzeti inter , jer stvarno CSka nema sanse protiv ovako uigrane ekipe koja je mozda i u top formi , ali vidjet cemo sve veceras ! Uzivajte
Navijam za Arsenal a u dr utakmici me boli ku**c ko ce dobiti nezna se ko igra jadnije CSKA ili inter
Nahvaliste Wallcota k'o da je Bog...

Ako je tako Wallcot dobar koliko pricate, sta onda reci za Messi-a?

Ne mozes porediti Arsenal i Barcelonu, jedna velika stvar jeste to kakav je bio ishod 1 utakmice...(Po svemu Barca jaca).
Nije da je Arsenal slaba ekipa, moze iznenaditi ali je oslabljena...
Barca ima jaku izmjenu za svaku svoju poziciju, a i na njima je pritisak 1k...Jer imaju oni opravdati sto sta...

Ugl budite realisti !
CanE je napisao/la:
I po meni Arsenal treba da prodje :$ Imaju oni brzonogog momka sto nosi broj 14 :$

Sta je sa Eduardom ? Jel ziv on uopste xD ?

A tamo CSKA prolazi Bar se nadam
- Ma povreda ostavila veliki trag, isto kao i nasem Ibisevicu, nije kosto je nekad bio : '/

btw, Barca i Inter prolaze..
CSKA !!!!
Svi znamo da je Barca super ekipa...Iako licno navijam za Real <3

Barca - Arsenal 2:1
CSKA M - Inter 0:2
Barca dobija 3 razlike, hvala cao

Inter je bolji u gostima nego kuci, 1:1 il 1:2 za Inter.

IBRA 4 BIH =D
Barcelona - Arsenal 'prolazi Barcelona'
Cska M - Inter 'prolazi Inter'

Sto se tice kladionicara hladno stavite ovako..

Barcelona - Arsenal 1/1 (il ti ga iz keca u kec)
Cska M - Inter d/n (il ti ga oba tima daju gol)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.