Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Facebook problem :$

295 pregleda · 22 odgovora · otvorena 05.04.2010. u 23:13

Zdravo!

Ovako imam jedan problem koji traje vec par dana. Prvo sam mislila da je to svima pa nisam postavljala temu, al sad sam skontala da je to samo meni..

Znaci, desilo mi se samo od sebe, jedan dan kad sam upalila mozillu i usla na fejs.

Ovako, ja ne vidim ovo "Riana je komentirala blabla sliku", "Riana se pridruzila u blabla grupu".. Itd. znaci meni nema tih obavijesti.

Eto da vas pokazem slikovno.. Znaci meni tako izgleda profil:

A trebao bi izgledat tako:

Nadam se da razumijete.. Znaci nije to samo na mom profilu, nego na svima. Nikom nemogu vidjet npr. "Alex je komentirao blabla sliku". Probala sam uci na IE, tamo je oke.. Pa sam mislila da je do Mozille i probala izbrisat i ponovo instalirat Mozillu al je opet isto..

Pls pomagajte..

♥ Muaaa

Riley je napisao/la:
oj cura hoce da se rani zbog fejsa i problema :\

tuga ..
Ajde pls nemoj me nervirat.. Necu da se ranim, samo sam postavila svoj problem.. Jel negdje pise da se hocu bacit pod vlak ili nesto? Ne pise..

Ljudi su mi predlagali da formatiram komp, pa sam napisala da nisam takav ovisnik o fejsu, da bi isla formatirat.. Ako ti nemas sta pametnije napisat, nemoras ni komentirat..

Btw nasla sam problem isti ko i moj.. Ljudi kazu da je njima samo od sebe to proslo.. Eto nista.. Hvala ovim normalnima na trudu i pomoci!

Moze lock!

Muaaaa ♥♥♥

EDIT: ♥ debila

I bebo, mozes lock temu..
done
♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.