Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Facebook problem :$

295 pregleda · 22 odgovora · otvorena 05.04.2010. u 23:13

Zdravo!

Ovako imam jedan problem koji traje vec par dana. Prvo sam mislila da je to svima pa nisam postavljala temu, al sad sam skontala da je to samo meni..

Znaci, desilo mi se samo od sebe, jedan dan kad sam upalila mozillu i usla na fejs.

Ovako, ja ne vidim ovo "Riana je komentirala blabla sliku", "Riana se pridruzila u blabla grupu".. Itd. znaci meni nema tih obavijesti.

Eto da vas pokazem slikovno.. Znaci meni tako izgleda profil:

A trebao bi izgledat tako:

Nadam se da razumijete.. Znaci nije to samo na mom profilu, nego na svima. Nikom nemogu vidjet npr. "Alex je komentirao blabla sliku". Probala sam uci na IE, tamo je oke.. Pa sam mislila da je do Mozille i probala izbrisat i ponovo instalirat Mozillu al je opet isto..

Pls pomagajte..

♥ Muaaa

joj cirkusa :D

zabolila me glava

Post dobio šamar od 100kaa

I meni ista stvar.
Još kad neko komentira relationship status, klikneš da vidiš komentar i neće da prikaže. Ko pomogne, veliko hvala i od mene.
Ma i bolje da ti nema ja svakako brisem sa zida to
maxeL je napisao/la:
joj cirkusa

zabolila me glava
Imaš sve opcije gore da podesiš--...

Hamziću kakva je to slika...

možda neate javascript enable-an, možda ste ujebali nešta sa instaliranjem kakvih fb skinova, i tako to

s obzirom na vaše znanje o pc-u uopšte, najbolje vam je da zovete servisera da vam formatira računar
darkie je napisao/la:
I meni ista stvar.
Još kad neko komentira relationship status, klikneš da vidiš komentar i neće da prikaže. Ko pomogne, veliko hvala i od mene.
Daaa... Samo mi se prazan profil pokaze..

Nervira me to kad vidim da mi neko nesto komentira a ne vidim sta je napisao.. :S

Btw gledala sam opcije, nema nista u opcijama..

Pa necu radi fejsa formatirat komp... Nisam toliki ovisnik, al ono.. Nervira me to..
la_martina je napisao/la:
Imaš sve opcije gore da podesiš--...

Hamziću kakva je to slika... :D:D:D:D:D:D

furacka dise mi HAHAHHAH :$
Facebook -> Gornji Vakuf - [znam ko piša, ko vrši veliku nuždu, jel' jeo onu lovačku il' argetu, koje cigare puši, jede li kolaće, hoće li prošetet' ili će na kafu?]

FACEBOOK SRANJE!
@rya

Nema ni meni toga i kasne mi notifikacije.
I kad vidim nrp, "X Y" je komentirao tvoj status.
Odem da vidim šta je tu, ništa ne piše.
Low.
Rya je napisao/la:
Daaa... Samo mi se prazan profil pokaze..

Nervira me to kad vidim da mi neko nesto komentira a ne vidim sta je napisao.. :S

Btw gledala sam opcije, nema nista u opcijama..

Pa necu radi fejsa formatirat komp... Nisam toliki ovisnik, al ono.. Nervira me to..
Notifikacije :

udjes u sve notifikacije i sa desne strane obiljezis sta neces da ti se vidi a sta hoces da vidis :

BTW :

evo procitao sam tvoj problem ...

jednostavno idi na hotmail i tamo vidi jel ti ko sta ostavio ...

mirofa je napisao/la:
Notifikacije :

udjes u sve notifikacije i sa desne strane obiljezis sta neces da ti se vidi a sta hoces da vidis :

Nije to to.. Meni je sve tu oznaceno.. Meni redovite notifikacije dolaze, sve je to oke.. Al nesto s ovim obavjestima ne stima..

Znaci, ja sam tebi lajkam "Miroslav je usao u blabla grupu", neko ce to komentirat i ja ne vidim taj post, ne vidim sta ti je on komentirao.. Dobim ja notofikaciju, al kad kliknem da vidim, dodjem na tvoj profil i prazan je..

Ostali:

Necu ni jedan drugi browser koristit jer mi je mozilla najbolja. Hotmail nema veze s tim.. Neznam sta da vam jos kazem.. Samo mi pomozitee! Dat cu vam bodove nije problem, samo da mi se vrati na staro..
Rya je napisao/la:
Daaa... Samo mi se prazan profil pokaze.. :r

Btw gledala sam opcije, nema nista u opcijama.. :-[

Pa necu radi fejsa formatirat komp... Nisam toliki ovisnik, al ono.. Nervira me to.. :r
otidji na report i priajvi to fb teamu najvjervatnije da je neki bug moj jarane je imao slican problem niko mu nista ne moze napisati na zidu i samo report svoj problem napises i trebao bi da bude rijesen
Bar nemas reklama onih..sta se zalis
to se desi kad neko komentira nesto i obrise taj kom... ;)
oj cura hoce da se rani zbog fejsa i problema :\

tuga ..

format c i radit ce ti fb dobro

:( kakvih sve pacenika ima..

Taj u rilejsn ship ti je debil

muaaa

100KAA je napisao/la:
Taj u rilejsn ship ti je debil

muaaa
Nije baaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nemoj mi za njega dobar je

Post dobio aplauz od 100kaa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.