Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Brad Pitt i Angelina Jolie stigli u Sarajevo!

356 pregleda · 26 odgovora · otvorena 04.04.2010. u 20:20

Najpoznatiji celebrity par u Hollywoodu glumci Brad Pitt i Angelina Jolie u nedjelju su u poslijepodnevnim satima sletjeli na sarajevski aerodrom, saznaje Sarajevo-x.com.
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Razlog njihove posjete našem glavnom gradu još uvijek nije poznat, s obzirom da je posjeta apsolutno iznenađujuća.

Kako saznaje Sarajevo-x.com slavni par nije prošao pasošku i carinsku kontrolu već je odmah po slijetanju na aerodrom sjeo u automobil i zaputio se ka gradu.

Više informacija uskoro...

haahaha ??? izgleda da im je opet neko upao na sayt
Samo sam dosao da se oprostim i da najavim da necu biti sljedecih mjesec-dva na gamersu (papirologija i to). Ako mi bude dosadno naletim ponovo.

voZdra ;)
ma normala reko ja
KOJI CEJ NAM QRAC:P
Ma došli da gledaju Želju...
Al jao kako će najebat organizator putovanja kad Brad skonta da je tekma bila jučer...
Kao da ce nesto doprinijeti ovoj drzavii ?
Nabijem ih na ku**c. Realno
Biggie_PK je napisao/la:
Epic Fail? Za razliku od SpawN-a kojeg bi od maximalno 50 ljudi prepoznalo dvoje troje, Brad i Angelina su svjetski poznate zvijezde, vjerovatno i ciganske četvrti sa Abdurahmanima na čelu znaju za njih dvoje ;D

Ako su zaista došli, svaka im čast. Ako je kasna prvoaprilska, onda je neslano.

U svakom slučaju biće interesantno vidjeti šta će biti od svega toga, možda su došli usvojiti par bosanske djece ;D

Još jedna stvar zbog koje mi je drago je njihov dolazak za praznik, Vaskrs, i činjenica da su od toliko zemalja u regionu izabrali najljepšu ^^ BiH, naravno.

http://www.24sata.hr/show/brad-i-angelina-privatnim-avionom-dosli-u-sarajevo/167100/

Brad Pitt je inače jedan od mojih najdražih glumaca, još od njegove ultra slavne uloge Tylera Durdena pomno pratim večinu njegovih filmova i mogu reći da je čovjek, uz Ed Nortona jednostavno najbolji glumac nove generacije i jedan zaista human i dobar čovjek.
Ladno me zaboli nemam nista od njih

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.