Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Brad Pitt i Angelina Jolie stigli u Sarajevo!

356 pregleda · 26 odgovora · otvorena 04.04.2010. u 20:20

Najpoznatiji celebrity par u Hollywoodu glumci Brad Pitt i Angelina Jolie u nedjelju su u poslijepodnevnim satima sletjeli na sarajevski aerodrom, saznaje Sarajevo-x.com.
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Razlog njihove posjete našem glavnom gradu još uvijek nije poznat, s obzirom da je posjeta apsolutno iznenađujuća.

Kako saznaje Sarajevo-x.com slavni par nije prošao pasošku i carinsku kontrolu već je odmah po slijetanju na aerodrom sjeo u automobil i zaputio se ka gradu.

Više informacija uskoro...

haahaha ??? izgleda da im je opet neko upao na sayt
Koji su oni ku**c ba ? :D Da su dosli Spawn i forest pa hajd' al ko j**e Brada i Angelinu ? :$
elitewow je napisao/la:
Koji su oni ku**c ba ? Da su dosli Spawn i forest pa hajd' al ko j**e Brada i Angelinu ? :$
Epic Fail? Za razliku od SpawN-a kojeg bi od maximalno 50 ljudi prepoznalo dvoje troje, Brad i Angelina su svjetski poznate zvijezde, vjerovatno i ciganske četvrti sa Abdurahmanima na čelu znaju za njih dvoje

Ako su zaista došli, svaka im čast. Ako je kasna prvoaprilska, onda je neslano.

U svakom slučaju biće interesantno vidjeti šta će biti od svega toga, možda su došli usvojiti par bosanske djece

Još jedna stvar zbog koje mi je drago je njihov dolazak za praznik, Vaskrs, i činjenica da su od toliko zemalja u regionu izabrali najljepšu ^^ BiH, naravno.

http://www.24sata.hr/show/brad-i-angelina-privatnim-avionom-dosli-u-sarajevo/167100/

Brad Pitt je inače jedan od mojih najdražih glumaca, još od njegove ultra slavne uloge Tylera Durdena pomno pratim večinu njegovih filmova i mogu reći da je čovjek, uz Ed Nortona jednostavno najbolji glumac nove generacije i jedan zaista human i dobar čovjek.
elitewow je napisao/la:
Koji su oni ku**c ba ? :D Da su dosli Spawn i forest pa hajd' al ko j**e Brada i Angelinu ? :$
cuj ko ih j**e .. Pa shvati da su oni mega zvijezde.Samim svojim pojavljivanjem u nasem gradu donose veliku reklamu i promociju. Naravno ako je ovo sve istina...

a ko je taj spawn??? sta je on postigao??? nikad cuo za njega ..

Toliko zbrke o tome sto su oni dosli na aerodrom a niko ne pise kad ja prodjem gradom
dosli da pokupe ovu cigancad...
znas kako se to prodaje gore po americi :)
Smito je napisao/la:
dosli da pokupe ovu cigancad...
znas kako se to prodaje gore po americi
3 za marku
Riley je napisao/la:
cuj ko ih j**e .. Pa shvati da su oni mega zvijezde.Samim svojim pojavljivanjem u nasem gradu donose veliku reklamu i promociju. Naravno ako je ovo sve istina...

a ko je taj spawn sta je on postigao nikad cuo za njega ..

Lik se našalio , šta se odma pališ ?
Nek si ti odma počeo pametovati kako su oni mega zvijezde , a smisao za humor - 0 bodova ..

@ tema

Ne znam , čisto sumnjam . Ne vjerujem da bi ovamo dolazili bez nekog razloga ,a i kad bi se to desilo najavili bi da ih se dočeka nešto slično kao što smo i dočekali i podpredsjednika Amerike , jer ipak kao što je ovaj gore " šaljivdžija " rekao ipak su oni svijetsko poznate ličnosti .
Šta se palite svi odma ? o_O
Zajebavam se samo, kako ste bukvalni :(
Ako je istina onda su stvarno krasni i ja ih volim

A ovaj gore zatupio od cs-a :/
ma kad bi mi poboljsali zivot ili makar nekom, radovao bi se njihovom dolasku ali posto to nije tako.....
Dosli meni u goste.
Ja nazov moju Andji i rekao da slobodno dodju.
Pita moze li i brat doci, ja reko moze.
Nisam skonto da misli na Brad Pita. Ja konto hoce svog brata povesti.
Ali nije problem. Smjestit cu ih odvojeno da mogu "popricati" sa Andji.
Sad se djeca obradovala, hajte trcite na aerodrom, mozda vam daju autogram
wow....kod nas da govno ima noge i ruke i da hoda po gradu sviju bi bolio ku**c niko se ne bi ni okrenuo,realno zato je najjaci grad hvala :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.