Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Da li sam prolupao?

234 pregleda · 27 odgovora · otvorena 02.04.2010. u 23:58

Znaci ulazim na g.ba i vidim neko me citiriao na forumu. Kliknem na to i odem na temu (ona moja za kafu). Kad tamo tema kompletno prevedena na engleski. Svi postovi, gramaticki ispravni. Kontam, nekom od modova bilo dosadno pa preveo. Kad sam pogledao u ovaj logo i ovaj status bar pise mi morgan (ne MorgaN kako sad stoji), messages, guestbook, your news. Ovaj vijest za nvidiu kompletno na engleskom. I ja kreten umjesto da uhvatim ss, ja kliknem refresh i ono se opet vrati na ovo staro.

Zanima me da li se to jos nekom desilo, posto me fakat prepalo da sam nesto utripovao. Znaci nisam pio, nisam koristio droge.
zanimljivo, majke mi
ovako gledano, prolupo si
al nista strasno, ako nisi nista koristio, samo si premoren
odspavaj, sve ce bit okej sutra
MorgaN je napisao/la:
Koristim 'ebenu moizilu. Ona nema tu opciju, znam sta pricam. Odoh se sad umiti, mora da sam pokupio nesto usput do kuce.

@ chemi

nisam, nemam para da do wc-a odem, a kamoli u sydney
Eno nezna ni sta koristi. Meni su uvijek govorili , nemoj sjedat na 'ladan beton pa ti vidi...
Ja mislim da si ti qme puk'o.

600.-ti post.
izgubljeni u prijevodu
Zamisli da ti se prividja ptica Feniks i bijeli misevi u wc solji?? kad dodjes do tog nivoa javi se hehe

ja ti preporucujem da malo izadjes vani na zrak. Ili ako si dugo na pcu da malo ohanes'

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.