Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Da li sam prolupao?

234 pregleda · 27 odgovora · otvorena 02.04.2010. u 23:58

Znaci ulazim na g.ba i vidim neko me citiriao na forumu. Kliknem na to i odem na temu (ona moja za kafu). Kad tamo tema kompletno prevedena na engleski. Svi postovi, gramaticki ispravni. Kontam, nekom od modova bilo dosadno pa preveo. Kad sam pogledao u ovaj logo i ovaj status bar pise mi morgan (ne MorgaN kako sad stoji), messages, guestbook, your news. Ovaj vijest za nvidiu kompletno na engleskom. I ja kreten umjesto da uhvatim ss, ja kliknem refresh i ono se opet vrati na ovo staro.

Zanima me da li se to jos nekom desilo, posto me fakat prepalo da sam nesto utripovao. Znaci nisam pio, nisam koristio droge.
Preporucio bi ti da posjetis doktora hahahaha
"Znaci nisam pio, nisam koristio droge." - HAHAHAHAHHAHA

btw. meni se nije desavalo, mozda je neki bug ili da nisi slucajno na ono translate.google.ba pa da ti prevede stranicu na engleski xD
Ehm , ja maloprije kliknuo "prevedi na talijanski" , nesto prevelo , nesto ne ...
Mozda koristis google crome, a on ima opciju da ti prevede bilo koji site na engleski!
NIGHTY1z je napisao/la:
"Znaci nisam pio, nisam koristio droge." - HAHAHAHAHHAHA

btw. meni se nije desavalo, mozda je neki bug ili da nisi slucajno na ono translate.google.ba pa da ti prevede stranicu na engleski xD
Ma jok, nisam uopste na translate isao. Moizilla nema tu opciju. Bar je ja nisam vidio. Jarane sad me strah. Sjetim se onog malog kad kaze "It's this real life".. "I have two fingers".
Mozda si kojim slucajem zakacio G-Translate iz historya ono kad ti se automatski link dovrsi kad krenes kucat =)
Mozda prirodno imas bobu u glavi.. To se inace medicinski zove tumor HAHAAHAHAHAHAHAHAAH

(no offence)
MorgaN je napisao/la:
Ma jok, nisam uopste na translate isao. Moizilla nema tu opciju. Bar je ja nisam vidio. Jarane sad me strah. Sjetim se onog malog kad kaze "It's this real life".. "I have two fingers".
hahahahahahahahahahahahah xD

Jesi ludjak nane mi moje hahah xD

EDIT:

@KillaOR

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
codex je napisao/la:
Mozda si kojim slucajem zakacio G-Translate iz historya ono kad ti se automatski link dovrsi kad krenes kucat =)
SAmo sam usao na moizilu. Nista dirao nisam. Znaci trip, ali malo reci. Jos ce ljudi misliti da sam puk'o. LOL

@killaOr

Brate, samo me cudi kako zbog svojih komentara nisi izgubio status moderatora.? SAmo me to cudi

Post dobio aplauz od KillaOR

hajd neseri nema gamers ba dovoljno intelektnih ljudi da sav txt prevedu na engleski :D! 9-)
MorgaN je napisao/la:
SAmo sam usao na moizilu. Nista dirao nisam. Znaci trip, ali malo reci. Jos ce ljudi misliti da sam puk'o. LOL

@killaOr

Brate, samo me cudi kako zbog svojih komentara nisi izgubio status moderatora.? SAmo me to cudi
Nisi , ne brini se
ako koristis google chrome imas gore nesto kao da prevedes stranicu :D
N_L_o_Ym je napisao/la:
ako koristis google chrome imas gore nesto kao da prevedes stranicu
Koristim 'ebenu moizilu. Ona nema tu opciju, znam sta pricam. Odoh se sad umiti, mora da sam pokupio nesto usput do kuce.

@ chemi

nisam, nemam para da do wc-a odem, a kamoli u sydney
Buraz da se nisi navukao na extazi ?
MorgaN je napisao/la:

@killaOr

Ajdeee sta odmah kukas, prividjale su se i meni krave koje pricaju pa nisam dizao temu.. Moras se znati saliti malo na svoj racun, jest da je crnjak al jbg..

KillaOR je napisao/la:
Ajdeee sta odmah kukas, prividjale su se i meni krave koje pricaju pa nisam dizao temu.. Moras se znati saliti malo na svoj racun, jest da je crnjak al jbg..

Ma ok da mi kazes da sam ruzan, da imam male sise, da sam kurat, ali to je malko previse. Ne daj Boze nikome. Ali, opet, svako od nas se na drugaciji nacin sali.
<3
Koristiš google crome 100 % .
Ili koristiš onaj google translate .
MorgaN je napisao/la:
Ma ok da mi kazes da sam ruzan, da imam male sise, da sam kurat, ali to je malko previse. Ne daj Boze nikome. Ali, opet, svako od nas se na drugaciji nacin sali.:)
<3
hahah, uvreda mu da ima male sise :D
relax, take it easy, roll a joint :D
ma dobro je to sve dok ne krenes mislit da mozes da letis :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.