Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba Public WTF ?

373 pregleda · 33 odgovora · otvorena 31.03.2010. u 22:14

Maloumni ste
rache je napisao/la:
sta ti lizes guzicu gazzelu jel ?
ko je reko da svaljuje na gazzela?
hahahahhah :S

pogledaj ove gore komentare i ispod temu ? :/

GAZZEL je napisao/la:
Skinut' ćemo MAYER-u admina, a šta ti Ado pričaš, tebi smo oduzeli pristup i sad odmah ovdje nešto dižeš teme, krivo ti. Napisao si da ti je zadnji post na gamersu, zašto se više ne oprostiš ? Ko te voli ovdje, niko, ne znam koji si ku**c još tu. Mali napaćeni dječaćić koji krade od mame pare, pa onda sere po forumu.

Možeš lagano da odjebeš.

/mrš

EDIT : NE UPOTREBLJAVAJ RIJEČI POPUT "WTF, OMG, LOL" JER I NE ZNAŠ ŠTA ONE ZNAČE, ČUDI ME KAKO SI POLOŽIO PRIJEMNI, PARAMA ?
a i ti ga gazzel sad presra brata mi mog normalno da ce staviti temu ovakvu nemoras odma vrijedjat momka ne zamjeri al ga i ti preseravas
GAZZEL je napisao/la:
Skinut' ćemo MAYER-u admina, a šta ti Ado pričaš, tebi smo oduzeli pristup i sad odmah ovdje nešto dižeš teme, krivo ti. Napisao si da ti je zadnji post na gamersu, zašto se više ne oprostiš ? Ko te voli ovdje, niko, ne znam koji si ku**c još tu. Mali napaćeni dječaćić koji krade od mame pare, pa onda sere po forumu.

Možeš lagano da odjebeš.

/mrš

EDIT : NE UPOTREBLJAVAJ RIJEČI POPUT "WTF, OMG, LOL" JER I NE ZNAŠ ŠTA ONE ZNAČE, ČUDI ME KAKO SI POLOŽIO PRIJEMNI, PARAMA ?
Jok eto' naucio
rache je napisao/la:
a i ti ga gazzel sad presra brata mi mog normalno da ce staviti temu ovakvu nemoras odma vrijedjat momka ne zamjeri al ga i ti preseravas
A ne, ti kad moliš za admina, serveri su dobri, a kad ti ne damo admina, sranje smo ?
GAZZEL je napisao/la:
A ne, ti kad moliš za admina, serveri su dobri, a kad ti ne damo admina, sranje smo ?
Šta se bakćeš, uvijek će im tako biti. Ko nema admina ne valja, kad mu daš valja, ako mu ukineš onda još više ne valja. Ha ja. Što se nerviraš, reci im samo da oni probaju napraviti server.
GAZZEL je napisao/la:
ja te nisam molio za admina nego si mi ga ti skino a nisi mi ga ni dao i zamolio sam te samo da mi ga vratis bilo je sve uredu dok sam ja bio znas sta radi sta oces tvoja stvar ne zanima vise kako god oces ;)
kad bi meni dali admina sve bi bilo u najboljem redu hh:D
Mozda mu je neko provalio password?
Jesi'l se cuo sa njim?
Nastavite srati svi cete biti banovani ! Svi do jednog !

v3Tr0x je napisao/la:
Šta se bakćeš, uvijek će im tako biti. Ko nema admina ne valja, kad mu daš valja, ako mu ukineš onda još više ne valja. Ha ja. Što se nerviraš, reci im samo da oni probaju napraviti server.
Ma šta će.

@ ENTEL : Jesam, nije on, gledao čovjek tekmu, i mene ste digli radi mutave xxxjadine teme
v3Tr0x je napisao/la:
Momak sve rekao .

Ja znam ovdje ko sere posle poslednjeg konkursa sto nije dobio admina i samo govori kako je server smece , administracija itd. (necu da imenujem ) da dobije admina onda bi bilo sve fino .

90% vas nije uslo na server samo spamate ko debili.
Ili vam je krivo sto nemate admina !
I ja sam u 1-2 posta pisao tako nesto davno ali kad malo skontam stvari su drugacije ipak .....kako god serite koliko hocete ali to je samo jedan minus za sajt ! A svi hocete nesto "bolje" !

Ma ja sada svi napadate server posto je trenutno "u krizi" a kad je bio top svi ste igrali Svaka cast GAZZEL-u sto se trudi oko servera i sto ga uopste odrzava jer neki ne mogu ni to
Joj rasprave :)
kome se ne sviđa nek neigra :r

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.