Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba Public WTF ?

373 pregleda · 33 odgovora · otvorena 31.03.2010. u 22:14

Maloumni ste
Koji su admini bili online?

Ugl ja nisam, jer gledam utakmicu.
Mora da GAZZEL opet nešto isprobava
ADMINISTRACIJA VRH NEKA TAKO VAM TREBA DUSMANI JEDNI !
ja neznam zasto je uopste mjenjo server i diro ista bilo je sve uredu
- Mislim da bi trebalo ukinuti admine svoj djeci na serveru.
- U Administraciji servera bi trebalo biti neki 10 admina koji bi se fino rasporedili tako da uvjek bude bar 1 admin na serveru i kontrolira tok/ponašanje igrača.
- Mislim da nije do gazze-a i ostali head admina jer oni pokusavaju da vrate stari ugled Gamers.ba Public Servera od kada se promjenuo IP tako da su dali previse admina da bi napunili opet server.
- Nadam se da ce se ovaj problem rijesiti i suvisni admini ukinuti HVALA !
a sve je trebalo biti uredu i cool
FrixioNz je napisao/la:
- Mislim da bi trebalo ukinuti admine svoj djeci na serveru.
- U Administraciji servera bi trebalo biti neki 10 admina koji bi se fino rasporedili tako da uvjek bude bar 1 admin na serveru i kontrolira tok/ponašanje igrača.
- Mislim da nije do gazze-a i ostali head admina jer oni pokusavaju da vrate stari ugled Gamers.ba Public Servera od kada se promjenuo IP tako da su dali previse admina da bi napunili opet server.
- Nadam se da ce se ovaj problem rijesiti i suvisni admini ukinuti HVALA !
nekazem ja da je do gazzela i ostalih head admina nego inace ovaj bosniahosting nevalja nicemu
- 10 admina bi bilo sasvim dovoljno na serveru, a 2 je dovoljno da je prisutno na serveru, kako bi situacija bila normalna
- od 20 igraca 15 ima admina
I MAYEER se nesto pravi pametan

I on je banovo neke likove i samo disconnect

Vidio je i miron !

Evo ss:

EDIT: miron moras ti prije mene
rache je napisao/la:
nekazem ja da je do gazzela i ostalih head admina nego inace ovaj bosniahosting nevalja nicemu
- Kume stvarno ne znam što tebi ne valja.
; Gamers.ba Public Server je promjenuo "hosting" iz razloga sto su dobili sponzora od bosniahosting-a.Dosta je igranja na stranim hostinzima doslo je vrijeme da se malo promovisu i domaci koji su po meni mnogo bolji.Treba još malo vremena da se server 100% uredi i dotjera kako treba posto je server nedavno dignut.A što se tice administracije nadam se da ce Hed Administracija uraditi nesto po tom postupku ne da se nadam nego znam.
; Do tad imajte strpljenja i uzivajte na nasim serverima.
Skinut' ćemo MAYER-u admina, a šta ti Ado pričaš, tebi smo oduzeli pristup i sad odmah ovdje nešto dižeš teme, krivo ti. Napisao si da ti je zadnji post na gamersu, zašto se više ne oprostiš ? Ko te voli ovdje, niko, ne znam koji si ku**c još tu. Mali napaćeni dječaćić koji krade od mame pare, pa onda sere po forumu.

Možeš lagano da odjebeš.

/mrš

EDIT : NE UPOTREBLJAVAJ RIJEČI POPUT "WTF, OMG, LOL" JER I NE ZNAŠ ŠTA ONE ZNAČE, ČUDI ME KAKO SI POLOŽIO PRIJEMNI, PARAMA ?

Post dobio šamar od nera_f

FrixioNz je napisao/la:
- Kume stvarno ne znam što tebi ne valja.
; Gamers.ba Public Server je promjenuo "hosting" iz razloga sto su dobili sponzora od bosniahosting-a.Dosta je igranja na stranim hostinzima doslo je vrijeme da se malo promovisu i domaci koji su po meni mnogo bolji.Treba još malo vremena da se server 100% uredi i dotjera kako treba posto je server nedavno dignut.A što se tice administracije nadam se da ce Hed Administracija uraditi nesto po tom postupku ne da se nadam nego znam.
; Do tad imajte strpljenja i uzivajte na nasim serverima.
brate server stopa previse meci se slabo primaju al eto vjerujem da ce bit bolje tokom vremena jer je sad sve pitanej vremena i molio bi gazzela da ove admina malo kontrolise
nije ni do koga... koe znao da ce MAYER uc i banat citav server ?

btw, mozda su mu skontali pw :/
moze svasta bit

- odam svi svaljujete na gazzela, ovog, onog... : [
Evo 3 put veceras ( dosadan postajem ) zadnji g.ba konkurs potpuni promašaj ( više razloga )
farell je napisao/la:
nije ni do koga... koe znao da ce MAYER uc i banat citav server ?

btw, mozda su mu skontali pw :/
moze svasta bit :(

- odam svi svaljujete na gazzela, ovog, onog... : [
sta ti lizes guzicu gazzelu jel ?
ko je reko da svaljuje na gazzela?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.