Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Prijedlog]Vers Contest

281 pregled · 10 odgovora · otvorena 31.03.2010. u 15:36

Dosao iz skole, napisao jedan tekst i ovo mi padne na pamet. Izvinitee ako zbrzam, zuri mi se nenormalno, al cu probati da sve objasnim.

Da se otvori "Vers Contest" ... Pisace te tekstove, oni koji su ikad napisali barem jedan stih pjesme , znace sta znaci vers.

Za one koji neznaju:

Verzija>Vers

Kao strofa najcesce sastavljeno od 16 lajna (linija).

...

Podijelili bi u nekoliko kategorija, najzastupljenije u pjesmama su:

-Ljubavni
-Prica o zivotu
-Djetinstvo
-Snovi
-Zajebancije i sl.

Na vama je da odaberete i posaljete taj isti vers meni/ili nekom drugom ko bude zaduzen za ovo takmicenje.
Nakon mozda neke 2 sedmice otvara se tema glasanja, ako bude npr. 3 "ljubavna versa" , 2 "snovi" , 4 "Zajebancije" itd. onda cemo ici glasanje po kategorijama. U suprotnom, ako bude malo prijavljenih(poslanih tekstova) onda cemo imati uopceno glasanje.

Svako glasanje ce biti anonimno.

Iz razloga, sto sam vidio da ima puno otvorenih tema , o verziji raznih prica, tako sam se odlucio na ovaj potez

Sve to stoji, al sta je nagrada??

Vjerovatno ce to biti bodovi na gamers.ba do kojih cu ja nekako da dodjem. Uglavnom ovo je prijedlog , vi mozete predloziti i nagradu i ako dajete nesto od sebe (znam da je malo takih al jbg ) i sl.

btw.

Zamolio bi jednog od moderatora, ako se vecini svidi prijedlog, da mi pomogne oko ovoga, trebace samarat, aplauze davat', otkljucat', zakljucat' ...

Hvala i molim da se tema ne obrise bezveze, jer ja mislim da je svaki prijedlog dobrodosao.

EDIT:

Ako ima onih koji budu htjeli kao nagradu da dobiju neki beat kako bi napisali neki vers i snimili mogu doci do beata cistog, poslat vam kao nagradu. Znaci i to spada pod nagradu ;)
Well, podrzavam temu, al' ja ne bih' ucestvovao, jer mi ne ide od ruke to vase pisanje .

Bio je vec' ovaj contest, al' bi bilo lijepo da se opet organizuje ^^ .

Tariče, tu sam sa bodovima, sto se mene tice, racunaj na mene
tu sam, ofc^^
podrzavam, ako sta bude obavezno zov'te
gamers.ba reperi kaman
- Ideja ti je dobra nadam se da ce biti i realizovana.Za nagradu se obrati nekome od administracije tacnije predlazem ti nera_f-a jer on podrzava svako takmicenje.I ne kontam ovo kad mislis anonimno glasanje otkud mi znao da nece biti namjesteno ? Po meni bolje je da se stavi za glasanje u anketu i tako da svak ima pravo da izrazi svoje mišljenje...
aLmo je napisao/la:
Well, podrzavam temu, al' ja ne bih' ucestvovao, jer mi ne ide od ruke to vase pisanje ;D .

Bio je vec' ovaj contest, al' bi bilo lijepo da se opet organizuje ^^ .

Tariče, tu sam sa bodovima, sto se mene tice, racunaj na mene :-[:-*
Well, aLmo chacha :D

Hvala za bodove, nista puno mislim da nebi trebalo biti ;)

@benq,quell ..

frix : Ma kazem ti zbrzo sam, to je samo kao prijedlog nemora ni biti ...

Nakon 5 komentara i mog sestog nemogu nista zakljuciti neka teme jos ;)
FrixioNz je napisao/la:
- Ideja ti je dobra nadam se da ce biti i realizovana.Za nagradu se obrati nekome od administracije tacnije predlazem ti nera_f-a jer on podrzava svako takmicenje.I ne kontam ovo kad mislis anonimno glasanje otkud mi znao da nece biti namjesteno ? Po meni bolje je da se stavi za glasanje u anketu i tako da svak ima pravo da izrazi svoje mišljenje...
Upotpunosti se slazem . Bolje je da se postavi anketa, i ispod text, ko prodje u polufinale i finale itd, da mi glasamo kome je bolji text . Mislim, ideja nije jos realizovana, mada sumnjam da ce biti namjestanja, jer ako nera_f bude stajao iza ovoga, realizacija ce bit' za 10 !
FrixioNz je napisao/la:
Tek sam sad vidio da si pogresno skontao. Mislio sam na anonimno , da se nece vidjeti imena korisnika koji su poslali taj text.
Ali eto poslao sam neri poruku pa cemo viditi.

Editovao sam nagradu procitajtee!
Prijavite me odma
Ideja je dobra, ali bespotrebno je bilo otvarati novu temu.

Treb'o si samo pp neru_f ili nekog od moderatora Kofi Sopa i et

+1 za ideju

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.