Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BIH vs Switzerland [ TS ]

1.182 pregleda · 53 odgovora · otvorena 29.03.2010. u 22:23

Teamspeak 2

IP : gamer.eunet.yu
Soba : BIH VS SVICARSKA
PW : nema

IP od meca : hltv4.verygames.net:27072
Evo usao sam , neki su usli na server...
Nadam se da ce se igrat
Ja sam cuo iz pouzdanog izvora da je mech odgodjen ? :/
DRAKEN1 je napisao/la:
Ja sam cuo iz pouzdanog izvora da je mech odgodjen ? :/
Ocito se taj "izvor" ne pita ni za sta, jer su momci na serveru, zagrijavaju se..

Daj boze da je crp 5ti, u protivnom bi ga mogli famflat

GO GO BIH

milan nogom <3
BIH

pita
prophe7
Milan
crp
jazzman

Svica

Honda
Maniac
asharon
neqomaso
lance
GO Milanee ;]

- Mozemo dobit' <3

BIH : pita, prophe7, Milan, jazzmanB, Milan
KillaOR je napisao/la:
Ocito se taj "izvor" ne pita ni za sta, jer su momci na serveru, zagrijavaju se..

Daj boze da je crp 5ti, u protivnom bi ga mogli famflat

GO GO BIH

milan nogom <3
Bash taj izvor je vezan sa g.ba i sadasnjim team managerom i ima funkciju ovdje ,zna taj o kome pricam ,u busu mi rece

A za crpa je rekao da nece moci i da ce zbog toga dici "protest" na ESL-u ali nisu znali kako to da urade .

DRAKEN1 je napisao/la:
Bash taj izvor je vezan sa g.ba i sadasnjim team managerom i ima funkciju ovdje ,zna taj o kome pricam ,u busu mi rece

A za crpa je rekao da nece moci i da ce zbog toga dici "protest" na ESL-u ali nisu znali kako to da urade .

100ka?

HAHAHAHAHAHAAH, drama nam je taj novi manager.. Haj sto se ne pita za mech, nego sto ga ne zna odgodit?

Kako god, uzeli smo prvu rundu kao T na nuke, jazzman odlucio, a toliko seru za momka
KillaOR je napisao/la:
100ka?

HAHAHAHAHAHAAH, drama nam je taj novi manager.. Haj sto se ne pita za mech, nego sto ga ne zna odgodit?

Kako god, uzeli smo prvu rundu kao T na nuke, jazzman odlucio, a toliko seru za momka
Uredu gledam ,sve je to divno krasno nego novi manager jeste divan !

Samo sto lik jos uvijek nije "doktorirao" te neke stvari ,ali on je vec kako sam cuo napravio planove sa kojom mu niko do sad nije bio ni do koljena
WTF game pending mi nesto piseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
KillaOR je napisao/la:
100ka?

Ajde malo se smiri i prestani da seres, pocinjes da pretjerujesh s ironijom, a i nemoj da pocjenjujes druge kolege u administraciji !
nera_f je napisao/la:
Ajde malo se smiri i prestani da seres, pocinjes da pretjerujesh s ironijom, a i nemoj da pocjenjujes druge kolege u administraciji !
Ne podcjenjujem nikoga, za 100ku nisam nista rekao, vec pitao samo jel on.. Sto se tice menagera, ja bih prvi volio da uradi to "nesto" sto planira, ali za sada samo govorim cinjenice
KillaOR je napisao/la:
Ne podcjenjujem nikoga, za 100ku nisam nista rekao, vec pitao samo jel on.. Sto se tice menagera, ja bih prvi volio da uradi to "nesto" sto planira, ali za sada samo govorim cinjenice
Pa ja razumijem da on "ne zna" toliko oko toga, ali preduslov da dobije sponzore je bio taj da on bude team manager.

Evo licno cu ti reci, da ukoliko sve bude islo kako treba, 5-7og bi trebale leci pare od sponzora pa ce se vidjeti. Ja sam iznerviran cisto jer znam kako ide sve to a sto pojedinci dizu teme koje ne bi trebali dizati i sto se oko ovog svega digla halabuka to je druga stvar.

Nadam se da ce djela uskoro pokazati sta i kako ili idemo opet na staro, gdje smo bili a to je nigdje !
Bili smo nigdje, sad cemo se nositi sa Svedjanima, samo da treniraju momci!!! E, kako smo samo cudni...

P.S. Sreca pa nema password na TS
KillaOR je napisao/la:
100ka?

100kaa se ne vozi u busu
AAAAaaaa, popusili smo prvu mapu 16:13 cini mi se, ipak je to nuke Rekao sam..

Idemo sada inferno nogom, nasa najjaca mapa <3
Samo ne znam zašto se svi žale na JazzMana , riješava sam ..

Il' mi se čini il' su naši momci stvarno trenirali ? Kol'ko tol'ko ?
Vidim bustaju se na par dobrih mijesta , što nisu radili prije , nema više team flashanja , još par stvari ..

Btw. 6:0 za nas , inferno .

11:1 za nas .. prohpe7 mašina ..

13:2 za naše

15:12 za naše , samo rašaju ko t:S
miire je napisao/la:
GO Milanee ;]

- Mozemo dobit' <3

BIH : pita, prophe7, Milan, jazzmanB, Milan
2x milan : )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.