Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

qESWC 2010 BiH

975 pregleda · 3 odgovora · otvorena 01.04.2010. u 11:42

Dobro jutro,

Evo otvorih temu da malo porazgovaramo o ovom nasem "famoznom" qESWC-u, koju su toliko najvljivali, a prema hltv.org nas nema; barem ne jos; na listi zemalja koji su dobili zeleno svijetlo za odrzavanje qESWC-a.

Te zemlje su:
Algeria
Argentina
Brazil - May 30
Cameroon
Caribbean
Colombia - April 9
China
Croatia
France - May 22
Ghana
Greece
India - May 14
Indonesia
Iran - April 20
Kuwait
Malaysia
Mexico
Nigeria
Peru - May 28
Poland
Portugal
Romania - May 29
Russia
Slovenia
Tunisia
Ukraine
United Arab Emirates
United Kingdom

Eh sada, htio bi da pitam ove sto su obecavali da cemo imati qESWC ove godine, hoce li biti sta od toga? Zar je moguce da su neke KARIBE i KAMERON u stanju odrzati qESWC a mi ne?

Hoce li ovoga biti, ili je ovo jos jedan FAIL BiH CS scene?

EDIT: Stavite temu u zanimljiva da malo produskujemo. Zanima me neko od nadleznih sta ima da kaze?
ehh vako .. da vise ne odgovaram svima pojedinacno radi se o slijedecem

BIH je bila aktivirana kao ucesnica ESWC 2010 i izlistana na zemljama koje ucestvuju... dali su rokove za ispunjenje uvijeta koja sam ja u najkracem mogucem roku ispunio.. Onda su pocela neka dodatna testiranja "NAS" ( bih ) sa papirologijom koja se u nasoj drzavi tesko dobije ( vremenski dug period )... Medjutim uradjeno je i to i poslan zahtijev da nas ubace kao aktivnog partnera 2010 i sad se ceka odgovor nadamo se da nije kasno .. Inace u nasoj zemlji nista ne moze proci bez poteskoca pa tako i ovo ma koliko se trudili :) ..

i za one koji ne znaju .... " licencu ne treba kupovati! 2 god sam radio na tome i dobio sam je... full licenca sa svim igrama pc & console" problem je u nama a ne u licenci ... qESWC nije organizovati turnir ( da ne kazem da sam imao prostor, racunare , i 60% sponzora dogovorenih ).

Ali kao sto sam rekao, nisam odustao i potrudit cu se da budu kvalifikacije .. makar zadnji dan ..

Ako neko ima pitanja u vezi ovog nek postavi ovde :)

Post dobio aplauz od quell

Svedjani imaju slot rezervisan na ESWC-u ko ja u dzehenemu

Post dobio aplauz od quell

Hvala Bogu, ova tema vise nema mjesta ovdje !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.