Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[Pitanje] - Gamers.ba deathrun server.

292 pregleda · 28 odgovora · otvorena 27.03.2010. u 23:28

Znaci zanima me sta se desava sa deathrun serverom [u][b]

Uvijek ima citera, nereda, glupih mapa, kupovanja oruzija a admina nikad nema.[/u][/b]

Molim administratore ovog serera da dodju malo cesce ili da podjele raji koja su na serveru admine pa da se uspostavi red.

Samo dajte ljudi da se ovo vise rijesi .

Edit: jeste vi cudni ja ne trazim admina, ne volim kad imam admina rad smaranja nisam ja neodgovoran ko neki imam admina na 2 - 3 servera meni dosta i previse dajte nekome iskuisnom admina i gotovo. znam da sam trazio admina i to samo radi ovog problema al necu hvala.
G4ZZ3L je napisao/la:
Ma ne, teško je njima staviti IP na neko vidjljivo mjesto, da raja igra na našim serverima, gdje će biti i kvaliteta, a ne, tamo negdje, na nekim GlLOoOoOooOoBaLlLl Serverima da se igra, smiješno.
Ja ne znam što ste vi uopšte uzimali, da izvineš pun kura* servera, trebali ste prvo samo public, cw i dm...kasnije ubaciti možda gun-game i tyt...
I serveri bi bili 24/7 puni
choseN je napisao/la:
- Brate, sto bi se gasili serveri, samo neka se promjeni ip, neka se nesto uradi, samo neka se ne gase. Jer forum po 150 clanova imaju 10 servera koji su puni 24/7, a ovaj forum koji ima 50k clanova nemoze napuniti jedan je***i server.

- Kada nije bilo servera, sve govorili, kada ce ti serveri, i dosli serveri i oni ne igraju. Sramota ?
P'da ,al` ko ce to sada uraditi? Hmm , tesko da ce neko,jer su svi gotov neizainteresovani sem gazela.
nyonyo je napisao/la:
Ja ne znam što ste vi uopšte uzimali, da izvineš pun kura* servera, trebali ste prvo samo public, cw i dm...kasnije ubaciti možda gun-game i tyt...
I serveri bi bili 24/7 puni
Pa bili bi puni da naša raja igra na njima, nego, svi odoše negdje radi debilnih admina
G4ZZ3L je napisao/la:
Pa bili bi puni da naša raja igra na njima, nego, svi odoše negdje radi debilnih admina
Pa koliko ja znam ti si taj HeadAdmin, trebao si podijeliti admine malo pametnijim momcima =)
Jbg iskreno nisam ni mislio da će serveri imati neki uspjeh, zato što je pola ljudi dobilo admina preko veze
nyonyo je napisao/la:
Pa koliko ja znam ti si taj HeadAdmin, trebao si podijeliti admine malo pametnijim momcima =)
Jbg iskreno nisam ni mislio da će serveri imati neki uspjeh, zato što je pola ljudi dobilo admina preko veze
/agreed
nyonyo je napisao/la:
Čitaj šta sam gore pisao. Ja to više ne vodim jer bladehood i Ado imaju FTP, a oni su dali admine cijelom Neonu, tj. cijelom Fis-u, uključujući i konobarice i konobare te cure koje rade na Informacijama u teretani
choseN je napisao/la:
- Brate, sto bi se gasili serveri, samo neka se promjeni ip, neka se nesto uradi, samo neka se ne gase. Jer forum po 150 clanova imaju 10 servera koji su puni 24/7, a ovaj forum koji ima 50k clanova nemoze napuniti jedan je***i server.

- Kada nije bilo servera, sve govorili, kada ce ti serveri, i dosli serveri i oni ne igraju. Sramota ?
slazem se, nemoze se server puniti samo sa redirekcijom to je privremeno rijesenje , a stvarno je sramota ja sam mislio da otvaranjem g.ba deathruna moj vise nece biti prvi u bih al sad sam miran xD
selamalejk je napisao/la:
slazem se, nemoze se server puniti samo sa redirekcijom to je privremeno rijesenje , a stvarno je sramota ja sam mislio da otvaranjem g.ba deathruna moj vise nece biti prvi u bih al sad sam miran xD
Ti si mogao biti Gamers.ba Deathrun, ali pošto si maximalno neozbiljan, ništa od toga.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.