Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[Pitanje] - Gamers.ba deathrun server.

292 pregleda · 28 odgovora · otvorena 27.03.2010. u 23:28

Znaci zanima me sta se desava sa deathrun serverom [u][b]

Uvijek ima citera, nereda, glupih mapa, kupovanja oruzija a admina nikad nema.[/u][/b]

Molim administratore ovog serera da dodju malo cesce ili da podjele raji koja su na serveru admine pa da se uspostavi red.

Samo dajte ljudi da se ovo vise rijesi .

Edit: jeste vi cudni ja ne trazim admina, ne volim kad imam admina rad smaranja nisam ja neodgovoran ko neki imam admina na 2 - 3 servera meni dosta i previse dajte nekome iskuisnom admina i gotovo. znam da sam trazio admina i to samo radi ovog problema al necu hvala.
A i ti bi admina ?

Skontat' će sam Faris kad ne bude valjao server i raspisat' će konkurs , kao i za public ,a ne moraš ti dizati teme i nametati se za admina
Head admin ukino sam sebe, tako da nema nista od tih prijedloga...
spectre je napisao/la:
A i ti bi admina ?

Skontat' će sam Faris kad ne bude valjao server i raspisat' će konkurs , kao i za public ,a ne moraš ti dizati teme i nametati se za admina
Faris se vise ne brine za servere.. Koliko sam ja cula..

Btw ako si ti tako cesto na tom serveru, valjda znas ko su admini, obrati se njima na PM..
Nećeš dobit admina pa makar, vidio sam ja gazelu spamaš po gbu, sad i temu dižeš
Rya je napisao/la:
Faris se vise ne brine za servere.. Koliko sam ja cula..

Btw ako si ti tako cesto na tom serveru, valjda znas ko su admini, obrati se njima na PM..
WTF
Ko sad vodi par ovih gba servera
EDIT
tj. ko se brine
neb0jsha je napisao/la:
WTF
Ko sad vodi par ovih gba servera
EDIT
tj. ko se brine
Neznam.. Nisam pitala Gazzela..
Imam ja admina,ja mislim.

Javi mi se na pm da ti dadnem pw da probaš.

Edit by GAZZEL : Kaže se dam, a ne "dadnem", brate..
NODI je napisao/la:
Nećeš dobit admina pa makar, vidio sam ja gazelu spamaš po gbu, sad i temu dižeš
NODI, vozi autic pravi
Idi zaspamaj malo(ko ja ) nabi jos 100 postova
GAZZEL se ofišli neće brinuti za servere dok se ne promjeni hosting tj. sve dok je KGB.

Zašto ?

Zato što "raja" iz neona zna jedino za KGB, te ne vodim ja sam server, nego njih 120, tako da to neću, sve dok je Ado tu.

Kad se promjeni host, neće imat' ništa sa serverima, tako da ću moći napraviti nešto, a ne ovako, ja stavim admina, oni promjene ftp jer kaže, ima wh, a to je bio nc sa gamers-a, momak nema wh, igra stalno preko steama, igrao sa njim par puta, uz to stalno je na serveru.

Cijeli neon ima admina, uključujiči i cure koje rade u teretani u Fis-u i u kafiću.

Pozdrav
G4ZZ3L je napisao/la:
GAZZEL se ofišli neće brinuti za servere dok se ne promjeni hosting tj. sve dok je KGB.

Zašto ?

Zato što "raja" iz neona zna jedino za KGB, te ne vodim ja sam server, nego njih 120, tako da to neću, sve dok je Ado tu.

Kad se promjeni host, neće imat' ništa sa serverima, tako da ću moći napraviti nešto, a ne ovako, ja stavim admina, oni promjene ftp jer kaže, ima wh, a to je bio nc sa gamers-a, momak nema wh, igra stalno preko steama, igrao sa njim par puta, uz to stalno je na serveru.

Cijeli neon ima admina, uključujiči i cure koje rade u teretani u Fis-u i u kafiću.

Pozdrav
- Pa šta će sada biti sa serverima ? Mjenja se host ili se samo mjenja head admin ?
Pa najbolje bi bilo da se skroz ugase ovi gamers.ba serveri... ionako je sve tu stela.
choseN je napisao/la:
- Pa šta će sada biti sa serverima ? Mjenja se host ili se samo mjenja head admin ?
Serveri više vjerovatno neće bit' vezani za portal, čejndžat ćemo host, admine, head admine, ako treba i panel samo da nemaju više ništa sa starim. Ja sam voljan pomoći i napraviti nešto, a neki ovdje to sve kvare.
Serveri će nastaviti propadat' dok ne dođe riddle, pošto neće da se javi Ado, tako da...
Ako ih prebacimo na novi host vodim ih, ako ne, nek se sami snalaze.
Neću da raja misli ja se uskurčio dobio moderatora, al' ne bi vama bilo fino da vas traže ljudi po gradu, jel tako ?
Ponavljam, nije radi KGB Host-a nego radi klijentele na samim serverima.

Ispred samog sebe, što bi naš lijepi Vlado rekao, GAZZEL !
G4ZZ3L je napisao/la:
Serveri više vjerovatno neće bit' vezani za portal, čejndžat ćemo host, admine, head admine, ako treba i panel samo da nemaju više ništa sa starim. Ja sam voljan pomoći i napraviti nešto, a neki ovdje to sve kvare.
Serveri će nastaviti propadat' dok ne dođe riddle, pošto neće da se javi Ado, tako da...
Ako ih prebacimo na novi host vodim ih, ako ne, nek se sami snalaze.
Neću da raja misli ja se uskurčio dobio moderatora, al' ne bi vama bilo fino da vas traže ljudi po gradu, jel tako ?
Ponavljam, nije radi KGB Host-a nego radi klijentele na samim serverima.

Ispred samog sebe, što bi naš lijepi Vlado rekao, GAZZEL !
- Meni je vazno da ado nebude head admin. Nemogu ja onih head admina koji kazu da KGB Hosting nema KZ mod u ponudi, nemogu nemogu

riaad je napisao/la:
Pa najbolje bi bilo da se skroz ugase ovi gamers.ba serveri... ionako je sve tu stela.
Dok sam ja bio, nije bila štela. I sam znaš da su se admini dodjeljivali preko konkursa, ko je najviše sati imao dobio je admina, kao i na mixu.

- Chosene, chosene, nemoj bolan ubit' će te werta
G4ZZ3L je napisao/la:
Dok sam ja bio, nije bila štela. I sam znaš da su se admini dodjeljivali preko konkursa, ko je najviše sati imao dobio je admina, kao i na mixu.

- Chosene, chosene, nemoj bolan ubit' će te werta
Ma okej , al sad je pocelo preseravanje , tako da je najbolje da se ugase
riaad je napisao/la:
Ili jednostavno promjeni hosting, plati redirekcija 2-3 mjeseca i puste mene da vodim ? a ?
G4ZZ3L je napisao/la:
Ili jednostavno promjeni hosting, plati redirekcija 2-3 mjeseca i puste mene da vodim ? a ?
Pa eto ,svejedno ,samo neka se nesto poduzme po ovom pitanju.
riaad je napisao/la:
Pa eto ,svejedno ,samo neka se nesto poduzme po ovom pitanju.
Ma ne, teško je njima staviti IP na neko vidjljivo mjesto, da raja igra na našim serverima, gdje će biti i kvaliteta, a ne, tamo negdje, na nekim GlLOoOoOooOoBaLlLl Serverima da se igra, smiješno.
riaad je napisao/la:
- Brate, sto bi se gasili serveri, samo neka se promjeni ip, neka se nesto uradi, samo neka se ne gase. Jer forum po 150 clanova imaju 10 servera koji su puni 24/7, a ovaj forum koji ima 50k clanova nemoze napuniti jedan je***i server.

- Kada nije bilo servera, sve govorili, kada ce ti serveri, i dosli serveri i oni ne igraju. Sramota ?
Ne znam sto se opterecujete tim glupostima, ako je cheater ebi mu majku otice kad tad :). Ne moras igrat 24/7. Uostalom samo pusti neka trajeeee.

Post ošamario nera_f.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.