Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba Liga

5.546 pregleda · 201 odgovor · otvorena 26.03.2010. u 16:06

POBJEDNIK PRVE G.BA LIGE : Burek_King

[b]G.ba Liga Jedna fina diskusija vezana za G.ba ligu , posjetiti!

Vidim da već izvjesno vrijeme nema slične teme , pa sam se ja malo potrudio da napravimo ovo takmičenje.
Naime , radi se o kladionici . Svi znamo šta je kladionica ?
Tražim dobrovoljce koji će učestvovati u ovoj G.ba Ligi il' ti ga kladionici . Prijave će te vršiti meni na pp . (Znači samo ozbiljni dolaze u obzir, nadam se da vas ima dosta).
Nisam zanemario ni ženski rod, znači i one se mogu takmičiti .

-Pravila kladionice
- Utakmice se igraju , subotom, nedjeljom, i naravno ako u iznimnim slucajevima, kada je liga prvaka, utorkom i srijedom.
- Za svako kolo ću ponuditi 5 parova sa kladionice. (Fudbal ,Košarka )
- Mora se tipovati svih 5 parova. Tipovati na sledeći način . 1- Pobjeda domaćina , 2-Pobjeda gosta , i X - Neriješeno.Znači 1x ili x2 ne dolaze u obzir![b] Primjer : [b]Barcelona - Real Madrid - 1, ili Barcelona - Real Madrid - 2
- Koliko parova pogodiš, toliko bodova dobiješ, bodovi se sabiraju, i na kraju ko bude imao najviše bodova će da pobijedi!
- Član koji ne bude tipovo, piše se 0, tj. ne dobija bodove
- Onaj koji ne tipuje automatski je diskvalifikovan.
- Svima ću slati na pm kada budem napisao novu ponudu , kako bi svi bili u toku teme ..
- Nakon svake ponude, kada svi odgovori budu spremni, administracija će lock temu, da ne bi bilo kakvih "kera-feka".
- Nakon svakog kola, onaj koji bude zadnji na tabeli sa bodovima će biti diskvalifikovan.
-Ponude će biti izllistane svakog petka , takodje će se tad i tema dizati , utakmice će biti renomiranih klubova , a takodje ćemo gledati da izaberemo derbi susrete
Tema odobrena od nera_f
Temu prati nera_f

Spam =šamar!

Volio bih čuti vaše prijedloge , znači za prijave sam rekao na PM!

NAGRADE :

Prva nagrada 200 g.ba bodova
Druga nagrada 100 g.ba bodova
Treca nagrada 50 g.ba bodova

Sve pohvale za nera_f , na odvojenom vremenu , i pažnji!
---------------------------------------------------------------------------

Evo mene ponoovoo

Završena je prva G.ba Liga (Kladionica) , moram reći USPJEŠNO!.Znate svi da je bilo gusto , evo Vam zadnji izvještaj , tj. izvještaj sa posljednjeg kola :

FINALE IGRAJU :

Rya 5 : 4

PONUDA :

Nizozemska : Japan 1 : 0
Gana : Australija 1 : 1
Kamerun – Danska 1 : 2
Paragvaj – Slovacka 2 : 0
Italija - N.Zeland 1 : 1
Brazil - O. Bjelokosti 3 : 1

PRVU G.BA LIGU OSVOJIO JE Burek_King
Svaka čast majstore!

Želim da čestitam i Rya , svaka čast i tebi , i ostalim takmičarima

DISKVALIFIKOVANI :

Aquaris
Sylvinho
aTiLa
exampLe_
apoo
4rm4n1
Nedy
Nedac4zr4il
nRY
ZOPe
Crazyxx
GameR_4ever
aLmo
MAYERRtw
tiram
boUnCe
KEW4M0N1ZER
nuX(Stavio sam ga ovdje jer je DANAS (10.05.2010) dobio ban u trajanju od 7 dana .Ako slucajno uspije tipovati sa SVOG profila vracamo ga u igru!
(Nisu tipovali)

KriptoN_
KillaOR
cntr
Imer
Atif
prince_alex
NIGHTY1z
sh0ck
SWRALE
codex

(Manjak bodova)

VARANJE :
N_L_o_Ym
1BGU1
Agri4BE
c1le
Rafoo
h1p
Konačno nešto pametno i na g.ba ja se slažem sa tvojim mišljenjem u potpunosti imate i od mene bodove (50-100) za nagradu/pobjednike
Ideja dobra.Samo mogli bi staviti bet credits kao na sk gamingu Prodjem tiket ili utakmicu dobjem npr. 20 bet creditsa,i ko bude prvi dobija od mene 20 bodova (dao bih i vise da imam bodova za bacati )
Ideja ko ideja mi se sviđa, al vidjet cemo ocel bit realizirana.
Odlično.
Ideja je za pet.
svidja mi se ideja (Y)
nera_f je napisao/la:
Bodove ja obecao ja cu dati, moze tako ?

Btw. ja sam rekao da me svi kontaktirate ukoliko mislite da imate "pametnu" ideju za kontest ili bilo sta sto ce se raji svidjeti.

Bodovi - ja !
Pomoc u realizaciji - ja !

+ Sve ostalo sto zelite ja cu vam izaci u susret !

Naravno kao sto smo pricali, super ideja, nadam se da ce uspjeti !
Računajte mene za 100+komada.

Ideja je odlična za ove koji to prate (spy i ostali) jer imaju perfekt priliku za sovajanje bodova.

Sve pohvale organizatorima.
Tema (Y)

Samo, bolje bi bilo da se parovi pisu na ovoj temi, ili da bude tema posebno za parove, glupo mi nekako da se tebi salje na pm. Moze doci do podvale XD

Tema grmi ,a bilo bi jos bolje kada bi se kladili sa bodovima

npr ulozis 20 bodova i on napravi kvote al jes da treba posla i to i to bi igrali onda samo odabrani oni koji imaju bodove i koji se smiju kladiti

btw : mladzim od 18 ulaz je zabranjen da znate hahahahahahahhaha

cntr je napisao/la:
Tema (Y)

Samo, bolje bi bilo da se parovi pisu na ovoj temi, ili da bude tema posebno za parove, glupo mi nekako da se tebi salje na pm. Moze doci do podvale XD

Nisi dobro skontao , ja cu na ovoj temi postavljati parove , tj. editovat temu (: . A na pm cu vam slati samo izvjestaj , tj. da vas obavjestim kad sam postavio parove i do kad imate rok' da odgovorite na temu
U koliko sati ces postavit ponudu ? Najbolje u 21h navece da postavis parove za sutrasnji dan. I mogli ste stavit parove e-sporta.

I od mene 100 boba al ne kontam kako ce tolko ljudi donirat boba jer ce trebat tonu tema za prebacivanje.
KraLJ_ je napisao/la:
Ocam svaka cast ,tema grmi :D ..;)
hahahahah cuj grmi
ZOPe je napisao/la:
Tema grmi ,a bilo bi jos bolje kada bi se kladili sa bodovima

npr ulozis 20 bodova i on napravi kvote al jes da treba posla i to i to bi igrali onda samo odabrani oni koji imaju bodove i koji se smiju kladiti

btw : mladzim od 18 ulaz je zabranjen da znate hahahahahahahhaha

Brate to je super ali kad skontas kako cemo kad ja ne mogu uzeti nekome bodove pa davati pa bla bla... Znaci moralo bi se preko tema a tu nastane zbrka...

Od ovoga sto mozemo da organizujemo s obzirom na mogucnosti gamersa ovo je super !

Ako ovo bude radilo idemo na novu stvar vezana za gaming

@ codex : mislim da je najbolje da se kladi za utakmice subota i nedelja a tema najkasnije u petak ujutro
; Svaka cast za ovo,ideja mi se pravo svidja.
; Nadam se da ce organizacija proci fino i da cu osvojiti bar jednu nagradu
Lijepa zamisao ja sam za ovo u potpunosti samo nisam shvatio da li mi ista ulazemo da bi igrali, ili ti saljes parove, a mi pogadjamo?
Aquarius je napisao/la:
Lijepa zamisao ja sam za ovo u potpunosti samo nisam shvatio da li mi ista ulazemo da bi igrali, ili ti saljes parove, a mi pogadjamo?
Ja šaljem parove , vi pogadjate
Fina ideja.

Ako sta bude realizovano, stavi mene na taj spisak tipera :)
To je sve uredu.

*Bilo bi lijepo ko ofula da mu se oduzme bodova, koliko moze isto dobiti ako pogodi.

To ti ga dodje isto kao da je nesto ulozio :)
Odlična ideja...evo ovih mojih 50tak bodova isto :D ako moze pomoci :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.