Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Counter-Strike Scene Revolution

1.305 pregleda · 25 odgovora · otvorena 26.03.2010. u 11:19

Pozdrav,

prije svega, naglasit cu, da je ovo tema za sve clanove koji su counter-strike osjetili kao disciplinu, a ne wannabe public shackl nack wackl proove.

ne-Ocekujem postove tipa, nema od toga nista, smjesno, kako moze neko to uraditi i sl.

- Da predjemo na stvar,
Tema je karaktera Counter-strike, i coffe shop. Odlucio sam je smjestiti u Counter-strike radi predrasude njene funkcije i same igre.

- - Dakle, neki od vas Znaju a neki ne, I.C. EKI Klub iz Sarajeva, sa vodstvom naseg Predraga 100ke. No nebitno, u njemu radi Samir Radmilovic, nekima takodje poznat a nekima ne.
U narednom tekstu, ne treba da se niko pronadje uvrjedzen od ovih iznad "nas" sto su sto se tice Counter-Strike scene, reprezentacija i sl.
Medjutim nas Samir, vec jedno izvjesno vrjeme posmatran sa moje strane se veoma zalaze za CS Scenu, iz pouzdanih izvora imam informacije da Samir ima Par sponzora, veoma jakih Sponzora kao sto su ( Crveni Taxi, Imel D.O.O, optika FOX TRADE ) i sl. koji njegovu revoluciju koju on jos uvjek taji pri svima guraju sa velikom svotom novca svakog mjeseca.
Naime, samir trenutno ima nekih 10tak-15 Servera, sto planira prosiriti na nekih 25-30 ovoga mjeseca ( malo reklame )

Sjedio sam sa njim prije par dana i pricao nesto u vezi svega, svi znate za turnir IC Eki planiran 11og na Ilidzi, odgodjen je radi toga sto Samir trazi adekvatan prostor za turnir ( Salu ) u kojoj ce da bude 30-40 Racunara, sto znaci da on vec zauzima poziciju europskih standarda.

Dalje, Samir je u predgovorima da odkupi ESWC Licencu koja je navodno "KUPLJENA" a od njega saznajem da nije vec da je bilo naglaseno da ce je kupiti ali sredstva su presjekla sve zelje. U toku je prikupljanje sponzora sa njegove strane da realizuje taj cin, i da prvi u Bosni odrzi eswc Qualiffy koji ce biti izuzetno dobro, naglasavam dobro pripremljen, krenuvsi od Interijera pa na dalje.

Predgovorima sa jos par sponzora, necu imenovati sada Samir pospjesuje svoju sumu novca, i planira, naglasavam planira, da pokusa biti neki od "Clanova" koji ce voditi ili pak gurati reprezentaciju CS-a. On, nije neki stalni igrac, vise je tu da nama napravi zanimljivu igru, ali pricao sam sa njim vec i kaze da zeli da pomogne nasoj reprezentaciji, ne pomogne kao MORALNA podrska koja ce se voditi da je u timu nego da pomogne u svakom smislu, krenuvsi od NOVCA, OPREME itd.
Znaci, svi znamo kakva je situacija u svijetu, koje sume novca se okrecu u rukama svjetskih imena Counter-strikea. Nasa Scena Stunira ? Nije reprezentacija skup momaka koji ce se voditi po imenu i biti pozvan na match, nego skup u koji ce se "je***o" ulagati da bi oni uspjeli, ulaganje ne samo tjerat ih da treniraju, nego naravno i novcano ih pogurati. Svi svoje interese realizuju u novcu, nazalost.

Vazno je napomenuti, Samir nije balavac koji zeli da ima ime u bosni, nego Covjek kojem ce uskoro i 30Godina koji zeli nas BALAVCE progurati. Hvala

Imate pravo napisati sve sto zelite, da li podrzavate njegove projekte ili pak mislite da je ovo BEZVEZE i saopstavate mu da se uhvati nekih drugih zajebancija. Uzivajte.
Double_x je napisao/la:
gj!
samo ima mali problem oko toga sponzoriranja repke, vani repke ne treniraju puno nego se skupe 2 dana prije i sve se vec zna jer su uigrani brutalno zbog svojih timova, bilo bi vam puno bolje da pogurate neki tim a ne repku
jer imas par turnira novcanih za repku dok timskih turnira imas svako malo
a i ako zelis gurat repku tu vam je problem jer skoro svi turnir imaju ogranicenje igraca iz jednog tima, a ako neki igrac ima ozbiljniji tim nece ti moc trenirat kao sto vi plannirate svakodnevno po 6h sa svojim timom i sa repkom.
gl
word
Licno znam momka i znam da on to shvata ozbiljno. Jer sam pricao sa njim oko toga i uvjerio me u sve to, tako da sve sto je 'korel' napisao u textu je istina tako da nemate predasuda oko napisanog gore.

Samke samo naprijed !
Wecina nezna pravu istinu , jer ste isuvise svojim domovima na svojim compovima da bi ste znali anpravit razliku 

Naime , istina je da me za 80 % ovoga foruma boli qrac , ali ako se neko javi s planom i ideom onda ga treba podrzati.

OStatak m0r0na koja nema nista pametno da kaZe b0lje je da sutite , nepostizete nishta s tim odvratnim postom sem spamanja , a to spamanje nevodi nicemu sem baNu.

Samko moze , samo hoce , samo ce uraditi !

Hajde da widim toliko mozgova koliko se potrudilo za scenu , uradilo nesto , spomenuli se negdje ?

Sjedite za svojim racunarima i pisete neke eseje , vidite tur preko HLTV'a NIJEDNE !!!

Licenca ce biti otkupljena , ako je iko uze uzet che je on. Jer lik nema razl0ga da laZe , niti je ikad bilo sta slagao.

Turnir sto smo planirali da organiziramo neki dan je propao jer je prostor zauzet + preskup + itd itd , mnogo razloga .

Turnir ce se najvjerovatnije organizirati tamo Kino igman gdje je bio 2 g0d ESWC , toliko oko t0g tura.

Ostatak , nema potpore , nema predrasuda , nem0jte se jawljat ... nea potrebe.

Fala , cao

Post dobio aplauz od nera_f

b0k1 je napisao/la:
Wecina nezna pravu istinu , jer ste isuvise svojim domovima na svojim compovima da bi ste znali anpravit razliku 

Naime , istina je da me za 80 % ovoga foruma boli qrac , ali ako se neko javi s planom i ideom onda ga treba podrzati.

OStatak m0r0na koja nema nista pametno da kaZe b0lje je da sutite , nepostizete nishta s tim odvratnim postom sem spamanja , a to spamanje nevodi nicemu sem baNu.

Samko moze , samo hoce , samo ce uraditi !

Hajde da widim toliko mozgova koliko se potrudilo za scenu , uradilo nesto , spomenuli se negdje ?

Sjedite za svojim racunarima i pisete neke eseje , vidite tur preko HLTV'a NIJEDNE !!!

Licenca ce biti otkupljena , ako je iko uze uzet che je on. Jer lik nema razl0ga da laZe , niti je ikad bilo sta slagao.

Turnir sto smo planirali da organiziramo neki dan je propao jer je prostor zauzet + preskup + itd itd , mnogo razloga .

Turnir ce se najvjerovatnije organizirati tamo Kino igman gdje je bio 2 g0d ESWC , toliko oko t0g tura.

Ostatak , nema potpore , nema predrasuda , nem0jte se jawljat ... nea potrebe.

Fala , cao
Zato mi nije jasno ni sto je ova tema sad dignuta... Sve je receno, lock !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.