Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 25 bodova

Adsl 3g ping ?

636 pregleda · 14 odgovora · otvorena 28.07.2006. u 19:24

Imam ADSL 3G, i kad igram na cs serverima [bosanskim-nonsteam] ping mi bude 70, znam par prijatelja koji igraju na takvim serverima a ping im 20-40 ? Kako da napravim da mi ping bude kao i kod njih ?

25 bodova za pomoc.
bio je meni dsl od 3g i moze ti biti ping od 25-40 tako nesto
kucaj rateove
za logosoft su ti najbolji ovi
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
rate 9999
i na epnu ti je isto a za ostale servere ne znam jer ja igram obicno samo na ova 2
pozz
sredi programe svoje koji se "puspasuju" na net ode ti upload i ping raste da imas konekciju 64/128 bio bi ti isti ping kao i na 1Mb/1Mb down/uplo jer CS NEMOZE VISE DA POVUCE !!!
Meni je to bilo isto.(takodjer mi je 3g paket).
E vako imas ovdje objevljen vodic od bu-a pa pogledaj stavri koje povecavaju ping i onda ih iskljuci
http://www.gamers.ba/vodic.php?id=1
pozz
cannabis je napisao/la:
bio je meni dsl od 3g i moze ti biti ping od 25-40 tako nesto
kucaj rateove
za logosoft su ti najbolji ovi
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
rate 9999
i na epnu ti je isto a za ostale servere ne znam jer ja igram obicno samo na ova 2
pozz

cl_cmbackup 0-20
Cl_cmderate 20
cl_upderate 20

sto se tice rateove i toga to ping poveca ili smanji za 10-15 stoga se ne obzirite ne to i razmislite jeli bolje da vam je PING 60 nego 40 ako sa 40 pingom LAGA i nemozs cojeka ubit sledja kako trebe a da ne govorim prsa u prsa ako sa 60 pingom puca i prima se svaki metak....s obxirom da vi imate limit a ja nemam moji ratovi bi bili da imam vas paket

cl_cmdrate 80
cl_updaterate 40
rate 10000

(za one koji igraju nesto vise CS da nebi bas potrosili limit onda stavite
cl_cmdrate 60
cl_updaterate 30
rate 9999
Yasco! je napisao/la:
Nema sanseImam 3G od 50-70 pinga

ima šanse

meni je sa 3g bio konstantno 18 , znam da me keno stalno je**vo da mu kažem kako al neam pojma znam da sam istipko ono kad je Zuma stavljo jednom one rateove
Ma ako cemo iskreno dosta toga utice na ping!

Kao npr. sem konekcije tu su jos i jacina kompa, programi koji su adware ili spyware tipa i ponekad sishu upload, coax kablovi ...

Eh sada, naravno ima stvari kojima se to rijesava, kao prvo, dobra masina i dobro instaliran sistem sa dobrim av programom!

meni se naprimjer javljalo da mi svaka igra laga.....nisam nikako mogo skontat do cega je bilo imo sam ZA i avast....odradio sam uninstall avasta snimio nod32 zuma dao zakrpu za njeg....evo ga leti sad.....i to probajte sta ja znam.....
meni ping uvijek ispod 20 na svim serverima

paket 9 g,a i na 3 g mi nije prelazio 20-30 a nisam nista dirao
u mene 20 laque isti net I LOVE MUHHAMED ! AMIN
http://rapidshare.de/files/27487665/gestapo.cfg.zip.html
pusti to...
kucaj
cl_cmdrate 30
rate 7500
ovo ti je za adsl

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.