Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 19 bodova

ADSL limit prob.

520 pregleda · 13 odgovora · otvorena 16.09.2006. u 20:23

eh ovako : imam bihnetov 3g ( skoro sam prikljucio). Problem je sa limitom to sto nenormalno se trosi.

danas sam bio oko sat i po vremena na netu.samo surf ( e mail , gamers i jos par drugih stranica) .Kad sam poceo imao sam 100 mb potrosenih , pogledam prije deset minuta otislo jos stotinu.
Cini mi se i kad nije browser ukljucen da limit ide up. Od nekog sam cuo da stranice sa dosta slika trose pravo limit..istina? tesko

Sta je uzrok ovog ?

molim bez spama.

I jos. Pregledao sam sve "skrivene" updateove npr za windows , za antivirus i slicno.Nista nije bilo downloadirano.[
Mah imo sam ja toroslilo skinem 1 pjesmu ode cjeli limit ja preporucavam da uzmes ADLS ili EuroproNET tako da je bihnet pravo skup...
               H4ns je napisao/la:
Mah imo sam ja toroslilo skinem 1 pjesmu ode cjeli limit ja preporucavam da uzmes ADLS ili EuroproNET tako da je bihnet pravo skup...

adsl je bihnet retarde

btw uzmi 5g :x
moza imas virus neki ili spyware pa ti ono pravi promet,ili mozda ti upaljen update od windows-a,pogledaj to
               H4ns je napisao/la:

haha gloop ?
               H4ns je napisao/la:
preporucavam da uzmes ADLS tako da je bihnet pravo skup...

LAWL
ROFL
OMG

malo glup?
Ja sam imao slican problem limit se trosio nenormalno !
Ma nesto ti se ustekalo u komp i **be stvar ! FORMATIRAJ MOJ SAVJET ! I JA SAM
i meni je to bilo s antivirusom scan PC meni je bio virus
a moze ti biti da imas neki prog koji t izadaje puno prometa
               H4ns je napisao/la:

ma bihnet je jeftin kakav je HT mostar
               StR1d3r je napisao/la:
ma bihnet je jeftin kakav je HT mostar

HT mostar Start paket 518/128 2GB 35KM + njihov modem 5 Km i pdv-a, ovoga onoga izadje te misecno 50 KM

TERmix je napisao/la:
imam adsl 3g to ti racunar vrsi uplaode 100%

kod adsl.a je upload neogranicen to samo za tvoj info

a sto se teme tice .. mislim da imash neki virus/tojan/pi******a koja si downloaduje .. il ga scaniraj dobro il ga formatiraj (sto bih ti i ja preporucio)
               H4ns je napisao/la:

Kakav europronet uzmi logodoft 12.000limit i radi ko covjek 24h online potrosi ti 20
mozda se neki programi ili windows updatuje pa ti je to potrosilo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.