Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prison Break- The Conspiracy

720 pregleda · 45 odgovora · otvorena 25.03.2010. u 21:54

Napokon je izašla dugo očekivana igra zasnovana na, vjerovatno, najpopularnijoj seriji u posljednjih 10 godina. Riječ je o igri Prison Break- The Conspiracy. Igra je izašla 17. marta ove godine, te sam je odmah potražio na warezu, skinuo, instalirao, i navukao se na nju kao na drogu.

Ukratko, priča igrice ide ovako:
Glavni lik, odnosno lik kojeg koristimo u igri, jeste Tom Paxton, agent "Kompanije". On je poslan od u Fox River kako bi otkrio zašto je Michael Scofield, čovjek bez kriminalnog dosjea, postao pljačkaš banke. Priča igre se odvija paralelno sa pričom prve sezone serije Prison Break. Agent Paxton ima dosta misija i čitavu radnju igre, tj. serije, proživljava iz svoje perspektive.

Par slika:

Moje mišljenje o igri:
Igra je za svaku pohvalu. Veoma je slična igri Splinter Cell, s tim što ne smijete ubiti ni jednog čuvara ili radnika. Osnovna stvar je u igri da se šunjate pored čuvara i obavljate misije koje vam se stalno same nameću. Što se tiče grafike, ocjena je 10/10. Sound je isti kao u seriji Prison Break, a gameplay je odličan.

Igra zauzima 4.5 GB.

Što se tiče konfiguracije koja je potrebna za igranje igre, ja je igram na laptopu konfiguracije 2.0 GHz dual core, 4 GB RAM i integrisana graficka, sto znaci da nije zahtjevna. Ako vam bude stekalo, smanjite detalje.

Temu sam digao iz razloga što mnogi vjerovatno ne znaju da je ova igra izašla, te je mogu skinuti na skoro svakom warez forumu.

Ukoliko neko želi linkove za download neka mi se javi na pm.

Hvala na čitanju.
AltF4 je napisao/la:
to sto si napisao, slike sto si dodao, izgleda fkt zanimljivo.
steta sto mi je racunar kanta, bas bi poigrao

Minimum System Requirements:
C.P.U : Intel Pentium IV at 2.0 GHz or Equivalent AMD
Video Card : 256 MB VRAM – nVidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1800
Memory : 1 GB RAM
Hard Disk : 2 GB of free Hard Drive Space
Operating System : Microsoft Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Sound : DirectX Compatible Sound Card
Direct X : 9.0c
Controls : Keyboard & Mouse
Installation : 8x DVD-ROM Drive

Recommended System Requirements:
C.P.U : Any Dual Core Processor at 2.0 GHz
Video Card : 512 MB VRAM – nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870
Memory : 2 GB RAM
Hard Disk : 2 GB of free Hard Drive Space
Operating System : Microsoft Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Sound : DirectX Compatible Sound Card
Direct X : 9.0c
Controls : Keyboard & Mouse
Installation : 8x DVD-ROM Drive
reLo - Igra zauzima 4.5 GB.
AltF4 - Hard Disk : 2 GB of free Hard Drive Space

wtf? :/
extra je igra sigurno...samim time da je i Prison Break serijal extra,ne sumnjam i da je igra takva.
Citao sam u hrvatskom Gameplay-u o ovoj igri,ali nisam vjerovao da ce ovako brzo izaci.:)
splat je napisao/la:
ma pokrenut cu je qrac na fx5200 vs athlon 2000+ ...

kakvu ja kantu jos koristim .. omfg .. razocara se
Suti bolan ima i gorih od tvog
Moram rekonstrukciju vrsiti
skile je napisao/la:
Čim sam pročitao naziv teme odma sam znao da si je ti digao jer znam da se neodvajaš od nje

Šteta što nemože na moj PC, a seriju uskoro skidam jedva čekam da od početka počnem gledati.

Po SS-ovima vidim da je igriva i krivo mi je što mi nemože na PC.

Pitanje:
Može li se igrati na 6600, 128MB grafičkoj kartici.
Nemam baš puno vremena da testiram.
Serija grmiiiiiiiii

Ja dosao do 11 epizode, 4 sezona Al' mi zao ba, jos samo 14 epizoda :/

Kad pocnes gledati ne mozes stati. Jarane ja upalim "jednu" navece da odgledam, i docekam zoru xD
StealtH je napisao/la:
Serija grmiiiiiiiii

Ja dosao do 11 epizode, 4 sezona Al' mi zao ba, jos samo 14 epizoda :/

Kad pocnes gledati ne mozes stati. Jarane ja upalim "jednu" navece da odgledam, i docekam zoru xD
Koliko čekam toliko i ne čekam hahahaa zbog slobodnog

Jer malo imam slobodnog vremena tako da ću preko vikenda staviti da se skidaSkinut ću igru i seriju, najbolje u kompletu

btw.Koliko ima ukupno sezona.
skile je napisao/la:
Koliko čekam toliko i ne čekam hahahaa zbog slobodnog

Jer malo imam slobodnog vremena tako da ću preko vikenda staviti da se skidaSkinut ću igru i seriju, najbolje u kompletu

btw.Koliko ima ukupno sezona.
Imaju 4 sezone.

Prva sezona 22 epizode.
Druga 22 epizode.
Treca 13 epizoda.
Cetvrta 24 epizode.

Ja dobio bronhitis svega mi 4 dana vec ne idem u skolu, odgledao za ovo vrijeme jedno 30 epizoda xD
StealtH je napisao/la:
Imaju 4 sezone.

Prva sezona 22 epizode.
Druga 22 epizode.
Treca 13 epizoda.
Cetvrta 24 epizode.

Ja dobio bronhitis svega mi 4 dana vec ne idem u skolu, odgledao za ovo vrijeme jedno 30 epizoda xD
Isti sam takav bio
Pregledao sam seriju za 3 dana

Ja mislim da 4 sezona imam 22epizode + film The final break.
A u II sezoni imas i specijalnu epizodu "Road to freedom"

A igrica izgleda prejaka ,nemam limita ,sutra idem da je kupujem.
serija gori cojece, gledo sam je na rtlu od prve pa evo do 4 sezone, trenutno je 12 epizoda cini mi se,,,, a gledam je pono na obn-u od prve sezone..........awesome

jedva cekam igru da skinem
eLight je napisao/la:
Mozes li mi dat link da je skinem plzzzz ! ! ! ! ! !
http://www.bihwig.info/index.php?topic=62.0
bum je napisao/la:
http://www.bihwig.info/index.php?topic=62.0
Bolan nemoj bit naporan, daješ link čiji se sadržaj ne može vidjet bez prethodne registracije, a ko je lud da se registruje na neke nižerazredne warez forume kad ima warez-bb.org :S
I, da... Linkovi za ovaj Quantum apocalipse ti uopste ne rade...
reLo je napisao/la:
Bolan nemoj bit naporan, daješ link čiji se sadržaj ne može vidjet bez prethodne registracije, a ko je lud da se registruje na neke nižerazredne warez forume kad ima warez-bb.org :S
I, da... Linkovi za ovaj Quantum apocalipse ti uopste ne rade...
kao prvo moze se vidjeti bez registracije i nije to na sto ti ciljas a linkvi slucajno nisu radili sad su ok
bum je napisao/la:
kao prvo moze se vidjeti bez registracije i nije to na sto ti ciljas a linkvi slucajno nisu radili sad su ok
Kako ste samo jadni, idete na druge warez forume i kopirate postove i linkove... FAIL
A jes mi krivo sto nmg da je igram kako sam sa tobom pricao nemoze da mi podrzi a najdraza mi serija

btw : ak je ova igrica bar upola ko serija onda neznam
ZOPe je napisao/la:
A jes mi krivo sto nmg da je igram kako sam sa tobom pricao nemoze da mi podrzi a najdraza mi serija

btw : ak je ova igrica bar upola ko serija onda neznam
Eo ja je prije vise od 2 sata presao... Igrao sam jedno 8 sati i to je to... Ali je igrica strava...
reLo je napisao/la:
Eo ja je prije vise od 2 sata presao... Igrao sam jedno 8 sati i to je to... Ali je igrica strava...
Nevalja samo sto se tako brzo predje vidi seriju koliko ima ovih nastavaka i tih sranja trebali su bar malo komplikovaniju uraditi ili uraditi bas dugo da se igra bar citava 2-3 dana

da bude zanimljivo da mozes pricati danima jaranima do kojem si lvl ili cega vec dosao
ZOPe je napisao/la:
Nevalja samo sto se tako brzo predje vidi seriju koliko ima ovih nastavaka i tih sranja trebali su bar malo komplikovaniju uraditi ili uraditi bas dugo da se igra bar citava 2-3 dana

da bude zanimljivo da mozes pricati danima jaranima do kojem si lvl ili cega vec dosao
Ja vjerujem da ce oni napraviti i nastavak ove igre, mozda onda kada su u Panami u zatvoru ili kad pokusavaju ukrasti onu karticu...
reLo je napisao/la:
Ja vjerujem da ce oni napraviti i nastavak ove igre, mozda onda kada su u Panami u zatvoru ili kad pokusavaju ukrasti onu karticu...
Sta mislis da li ce radit bez problema na mom laptopu :
win7
2gb RAM
nvidia geforce 9400M G
Intel pentium dual cpu T3400 @2.16 GHz

da neskidam ako nece moci..
taRiQue je napisao/la:
Sta mislis da li ce radit bez problema na mom laptopu :
win7
2gb RAM
nvidia geforce 9400M G
Intel pentium dual cpu T3400 @2.16 GHz

da neskidam ako nece moci..
Koja je memorija te integrisane graficke? Ako je 128 ili 256 MB onda ce ti moci, ali ces morati smanjiti detalje na igrici i rezoluciju, sto ti uopste ne predstavlja nikakav problem za igranje.
reLo je napisao/la:
Koja je memorija te integrisane graficke? Ako je 128 ili 256 MB onda ce ti moci, ali ces morati smanjiti detalje na igrici i rezoluciju, sto ti uopste ne predstavlja nikakav problem za igranje.
grapha aprox mem : 882 MB (al vjerujem da je ovo sherovano sa ove 2 GB Rama)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.