Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Staju igrice!

141 pregled · 11 odgovora · otvorena 23.03.2010. u 21:16

Od nedavno mi se desava da vecina igrica nakon nekih 10 min pocnu da stopaju! I to nie neko neznatno stopanje, vec je nemoguce bilo sta uraditi! Sto se tice specifikacija racunara to nije sigurno problem, a racunar sam ocisti i od virusa, i registre..... uglavnom ne znam sta vise da uradim!
?????????????????????????????
Kaže se nevalja mi fps / j**e me fps / igra mi se zamrzava.

A ne papanski, "staje mi igra".
Kad se meni nešto tako počne dešavati ja formatiram računar, uglavnom se nešto poremeti, previše neki procesi zauzimaju memorije itd itd.

Najbolje je uraditi formati i instalirati windows, nove drajvere od grafičke i onda probati ...
ako imash lokal disk d prebacis programe,igrice, formatirash pc
Tebi bi najbolje bilo da ti fino formatiras

Kad formatiras jos otvoris centralnu ,uzmes usisivac malo ocistis cooler ,i rijesen problem
Ako neces to skini program "Hijackthis" i probaj pobrisat nesto od te bagre sto ti je u racunaru.
I ja sam se tako ko i ti patio ,ali na kraju sam uvijek formatirao.

Probaj i sa CC cleanerom ,i defragmentuj disc
mozda ti se grafa pregrijava skini gpuz i igraj igru i povremeno spustaj prozor igre i gledaj temperaturu
Brate ako ti pocne stekati posle par minuta znaci da ti se procesor pregrijava,Lepo otvori stranicu od kucista uzmi racunar i odnesi negde gde imaju kompresor i lepo to izduvaj , sigurno ti se zemlja uhvatilo na cooleru od precosora.Kad to lepo odradis i donesec racunar kuci uzmes i formatiras ga. OLA KO NOV BUDE :D
Kakav crni format jeste normalni? Covjeku se kuler na CPU zaprljao, samo otvori kuciste i obrisi stapicima za usi i fenom.
cooler sam cistio nedavno.... al sad kad sam otvorio pc , cooler uopste nije radio, grafulja vrela ko oganj.... cim sam gadotako prstom proradio je..... al mi zuji nenormalno! Ocekujem kad ce se pokvariti skroz!
dakac je napisao/la:
Tebi bi najbolje bilo da ti fino formatiras :)

Kad formatiras jos otvoris centralnu ,uzmes usisivac malo ocistis cooler ,i rijesen problem :)
Ako neces to skini program "Hijackthis" i probaj pobrisat nesto od te bagre sto ti je u racunaru.
I ja sam se tako ko i ti patio ,ali na kraju sam uvijek formatirao.

Probaj i sa CC cleanerom ,i defragmentuj disc :)
Probaj ovo .To ti je najbolje Jos da dodam mozes preko tune up utilites da uredis fino pc

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.